افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

ضرورت تبدیل آذربایجان غربی به قطب تولید طلای ایران افتتاح دفتر مطالعات راهبردی پتروشیمی تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال آینده صدور مجوز تولید ۱۵۰ میلیون تن فولاد جدیدترین قیمت اجاره خانه‌ در سلسبیل تهران ضرورت نوسازی بافت‌های فرسوده تهران ناترازی انرژی مانع از تحقق کامل شعار جهش تولید افزایش دستمزدها گام بلندی به سوی عدالت اجتماعی رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی در ۹ ماهه امسال افتتاح ۴ ایستگاه متروی پایتخت در بهار ۱۴۰۴ بارش در تهران از آخرین روز سال افزایش بلیت باغ پرندگان در سال آینده تصویب لایحه تفریغ بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران اعلام ویژه برنامه‌های نوروزی موزه ملک افزایش ۱۷۰ کیلومتری متروی تهران راه ادویه تنها مسیر ایران برای بازگشت به شکوه گردشگری تاثیر ورزش بر عملکرد مغز جریمه میلیاردی باشگاه پرسپولیس تایید محکومیت پرسپولیس در کمیته استیناف استرس از عوامل موثر بر افزایش وزن کاهش ۱۳ درصدی صادرات زنجیره فولاد ایران انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها توسعه اقتصادی با مالیات هوشمند تأمین مالی صنایع فولادی و معدنی از بخش خصوصی انتقاد مجلس از قیمت و میزان خوراک تحویلی به پتروشیمی‌ها ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه معادن نقش کلیدی صنعت نفت در ناترازی انرژی تداوم فعالیت سامانه هوشمند سوخت تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات تولید و عرضه کالاهای کشاورزی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های تهران در سال آینده مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین شهربازی پایتخت سرمایه‌گذاری ۳۳۰ میلیون دلاری دولت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ساماندهی دست‌فروشان زیباسازی ۱۰۰ میدان تهران برای نوروز آغاز به کار سامانه خزانه واحد شهرداری تهران از سال آینده

11

افزایش ریسک ابتلا به افسردگی با مصرف فست فود

  • کد خبر : 3595
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۸:۰۱
افزایش ریسک ابتلا به افسردگی با مصرف فست فود
به گفته محققان، بین رژیم غذایی و افسردگی رابطه قوی ای وجود دارد

 

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه جیمز کوک استرالیا دریافتند رژیم غذایی بد نظیر مصرف فست فود می تواند فرد را در معرض ریسک بالا ابتلا به افسردگی قرار دهد.

محققان به بررسی ارتباط بین افسردگی و رژیم غذایی در مردم جزیره تورس استریت که دسترسی به فست فود داشتند و مردم جزیره دورافتاده تری که در آنجا فست فود وجود نداشت، پرداختند.

تیم محققان از حدود ۱۰۰ نفر از هر دو جزیره در مورد رژیم غذایی شان سوال کردند، آنها را از لحاظ افسردگی مورد معاینه قرار دادند و نمونه خون شان را گرفتند.

محققان دریافتند افراد ساکن در جزیره دورافتاده که هیچ فست فودی در آنجا وجود نداشت عمدتا غذاهای دریایی بیشتر مصرف می کردند و در مجموع نسبت به مردم جزیره دیگر، مصرف غذای فسا فودی کمتری داشتند.

محققان دریافتند ۱۹ نفر از این افراد دچار علائم متوسط تا حاد افسردگی بودند که ۱۶ نفر از جزیره دارای دسترسی به فست فود و تنها ۳ نفر از جزیره دورافتاده بودند.

محققان همچنین دریافتند میزان اسیدچرب مرتبط با افسردگی در افراد ساکن در جزیره دارای قابلیت دسترسی به فست فود به مراتب بیشتر بود. همچنین میزان اسیدچرب مرتبط به محافظت در مقابل افسردگی در افراد ساکن در جزیره دورافتاده بیشتر بود.

همچنین به گفته محققان، رژیم های غذایی غربی فعلی مملو از اسیدچرب مرتبط با افسردگی موسوم به n-۶ PUFA و تقریبا فاقد اسیدچرب مقابله کننده با افسردگی موسوم به n-۳ LCPUFA هستند.

نتایج این یافته ها نشان می دهد رژیم غذایی دارای تاثیر بلندمدتی بر ریسک افسردگی است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=3595
  • 154 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی