اخبار داغ

درمان‌های خانگی غلظت خون بالا پویش «این سه کلمه» راه اندازی شد/ تجدید میثاق با جمهوری اسلامی ایران قیمت امروز سکه در بازار برگزار نشستی برای نوآوری در مرکز پژوهش‌های مجلس سرمایه‌گذاری چین در قطر به معنای دور زدن ایران نیست / مدیریت مصرف گاز چالشی مهم در کشور رشد ۵ برابری شاخص هم وزن نسبت به شاخص کل معرفی پرسپولیسی‌های حاضر در جام جهانی به فیفا خبر جدید تامین اجتماعی برای بازنشستگان هوای تهران «ناسالم» برای گروه‌های حساس اعلام قیمت انواع خودرو‌های داخلی امروز ادامه عملیات اجرایی ساخت مسکن واریز سود سهام عدالت در دو مرحله اعلام میزان افزایش حقوق ۱۴۰۲ پیش‌بینی بارش پراکنده باران و برف در نیمه شمالی تهران در روز جمعه کاهش زوال عقل با مصرف ویتامین K دانشگاه فنی خون آلود بود و من هنوز سکوت موحش بعد از رگبار بدنم را می‌لرزاند هشدار نسبت به افزایش آلودگی هوای تهران لزوم ارائه گزارشی از اقدامات در حوزه معلولان مدیریت شهری تهران در مسیر تحقق شهرِ ایمن قهوه سرد، مضر برای سلامتی

3

خوراکی‌های تضعیف کننده کبد

  • کد خبر : 33512
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
خوراکی‌های تضعیف کننده کبد
سیب زمینی سرخ شده، نوعی چربی غلیظ است و رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده به پیشرفت بیماری کبد چرب منجر خواهد شد

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ با توجه به این که کبد ناخالصی های موجود در خون شما را فیلتر می کند مصرف مواد غذایی ناسالم، باعث تحت شعاع قرار گرفتن کبد شده و بر عملکرد آن تاثیرگذار خواهد بود، در صورتی که می خواهید کبد خود را سالم نگه دارید میوه، سبزیجات و پروتئین های مختلف مصرف کنید مواد غذایی مثل شیرینیجات، کربوهیدرات تصفیه شده و غذاهای چرب برای کبد زیان آور بوده و  آسیب بسیار زیادی به آن وارد می‌کند.

نوشیدنی های گازدار بدترین مواد غذایی برای کبد هستند و با تضعیف کبد آن را در معرض خطر قرار می دهند زیرا نوشیدنی های گازدار از فروکتوز بالا و شکر آماده می شوند که ترکیب خوبی برای کبد نخواهد بود،  از کارکردهای دیگر کبد علاوه بر فیلتر خون، تبدیل قند به چربی است بنابراین مصرف شیرینی بیش از اندازه منجر به کبد چرب خواهد شد و تهدیدی برای سلامت فرد خواهد بود از این رو برای مراقبت از کبد، نوشیدنی های گازدار را حذف کنید.

سیب زمینی سرخ شده، نوعی چربی غلیظ است و رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده به پیشرفت بیماری کبد چرب منجر خواهد شد، در اصل این غذا باعث افزایش قند خون و ترشح زیاد انسولین خواهد شد که منجر به ایجاد رسوب های چربی روی کبد خواهد شد، در صورتی که از غذاهایی با چربی زیاد صحبت می‌شود (سیب زمینی سرخ شده)، مصرف زیاد آن‌ها به افزایش کلسترول بد و کاهش کلسترول منجر خواهد شد و در مجموع اثرات بسیار منفی و زیان آوری خواهد داشت بنابراین برای مراقبت از کبد مصرف سیب زمینی سرخ شده و نوشیدنی های گازدار را کاهش داده و مراقب تغذیه خود باشید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=33512

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی