به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مهرداد شریفی، دبیر شورای سلامت اهواز در خصوص احتمال وجود و ماندگاری ویروس کرونا بر روی بسته بندی ها و پاکت مواد غذایی در فروشگاهها و سوپرمارکتها، بیان کرد: با توجه به آلودگی محیط فروشگاهها به ویروس کرونا و حضور افراد زیادی در مراکز خرید به خصوص در فروشگاههای تامین کننده مواد غذایی و عادت شهروندان برای دست زدن به محصولات، احتمال آلودگی بستههای مواد غذایی مانند بستههای ماکارونی و اسنک و سایر مواد خوراکی بستهبندی شده نیز وجود دارد، در صورتی که دستان ما با پاکت تماس داشته باشد و پاکت نیز آلوده باشد منجر به آلودگی ثانویه خواهد شد.
دبیر شورای سلامت اهواز تصریح کرد: ماندگاری ویروس بر روی بستههای مواد غذایی و سطوح به رطوبت، نور و دما نیاز دارد اما به طور میانگین، مدت زمان ماندگاری ویروس بر روی سطوح دو ساعت است، به عنوان نمونه، ویروس تا ۸ ساعت بر روی سطوح فلزات میماند و در یخ ممکن است ۳۰ تا ۴۰ روز ماندگار شود، ویروس بر روی لباس، اشیای پلاستیکی و کارتنها به احتمال زیاد دو تا سه ساعت ماندگاری خواهد داشت اما تمام این موارد، به شرایط محیطی بستگی دارد.
شریفی خاطر نشان کرد: پس از خرید و ورود پاکتهای خرید به محیط منزل، حتما بستههای محصولات خریداری شده با مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل ۷۰ درصد ضدعفونی شوند و پس از گندزدایی، چند دقیقه صبر کنیم تا آلودگی از بین برود و سپس پاکت باز شود، پس از باز کردن بستههای خرید هم دستها را با آب و صابون به مدت حداقل ۳۰ ثانیه شستو دهید، کیسههای خرید را حتما دور ریخته و در سطل زباله درپوشدار قرار دهید.
انتهای پیام/