معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، بیان کرد: شهر تهران از 10 هزار کیلومتر طول مسیر پیاده رو برخوردار است و تلاش می شود تا پایان سال جاری 500 کیلومتر طول از این مسیرها، با حداقل هزینه اجرایی بهسازی شده و به مسیر ویژه دوچرخه نیز تجهیز شوند.
به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص بازدید از پروژه های عمرانی منطقه 17 اظهار داشت: برآورد های اولیه حاکی از این است که شهر تهران از 10 هزار کیلومتر طول مسیر پیاده رو برخوردار است و در این زمینه تلاش می شود تا پایان سال جاری 500 کیلومتر طول از این مسیرها، با حداقل هزینه اجرایی بهسازی شده و به مسیر ویژه دوچرخه نیز تجهیز شوند.
وی در ادامه تصریح کرد: تجربه کشورهای توسعه یافته در حوزه احداث مسیرهای پیاده رو، استفاده از مصالحی مانند بتن در پروژه های پیاده روسازی این کشورها را باید مورد ارزیابی قرار داد این درشرایطی است که ما همچنان برای بهسازی پیاده رو ها از آسفالت و کف پوش استفاده می کنیم.
صبوری خاطر نشان کرد: از این رو باید با تدبیر و عقلانیت، سیاست های موجود در این حوزه را تغییر داده و با دید همه جانبه، علاوه بر جلوگیری از دوباره کاری و هدر رفت سرمایه های شهر، از مسیرهای پیاده رو برای تمام اقشار جامعه به خصوص کودکان و توان یابان تسهیل کنیم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: لزوم استفاده از تجربیات موفق به خصوص در زمینه طراحی شبکه فرعی جمع آوری و هدایت آبهای سطحی از اهمیت فراوانی برخوردار است.
انتهای پیام/