یافته های جدید دانشمندان نشان داد افراد مبتلا به فشار خون می توانند به وسیله مصرف مواد غذایی مانند نمک طبیعی، پتانسیم بدن خود را افزایش دهند .
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس یافته های جدید دانشمندان “افراد مبتلا به فشار خون به وسیله مصرف مواد غذایی مانند نمک طبیعی، پتانسیم بدن خود را افزایش دهند میزان پتاسیم مورد نیاز در بزرگسالان ۴۷۰۰ میلیگرم در روز است.
نتایج این تحقیقات نشان داد، نمکهای فراوری شده که حاوی یون پتاسیم نیستند باعث افزایش سدیم موجود در بدن و افزایش فشار خون میشود.
هم اکنون علی رغم نتایج تحقیقات جدید علمی درخصوص تاثیرات پتاسیم بر فشار خون، بسیاری از پزشکان در کشور به جای توصیه به استفاده از منابع خوراکی طبیعی حاوی پتاسیم برای کنترل فشار خون، انواع داروهای شیمیایی پرعارضه مثل “لوزارتان” را برای بیماران خود توصیه می کنند
پزشکان آمریکایی در تحقیقات خود دریافتند که بهترین روش برای افزایش پتاسیم در بدن استفاده از مواد غذایی طبیعی حاوی پتاسیم است؛ آنها با منع استفاده از قرصهای شیمیایی مصرف مواد طبیعی مانند نمک طعام طبیعی، موز، آواکادو، خربزه، زردآلو، سبزیهای پهن برگ، قارچ، پرتقال و غیره را به افراد توصیه می کردند.
انتهای پیام/