محسن هاشمی بیان کرد: اهالی شهر ری به دلیل شدت آلودگی هوا در این منطقه بر جدایی از تهران تاکید دارند.
به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، صبح امروز، محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در آیین بهره برداری از پروژه های مدیریت شهری اظهار داشت: همانطور که اطلاع دارید در روز پایانی پاییز را می گذارانیم که از آن به روز شب یلدا تعبیر می شود و این روز را گرامی میدارند.
وی ا: مفهوم یلدا را از آن از آن جهت جشن می گیریم که تاریک ترین شب سال از امشب به پایان می رسد و به افزایش روشنی و کاهش تاریکی نزدیک می شویم.
رئیس شورای اسلامی تهران تصریح کرد: ما هم امیدواریم که این روزها که در حال گذارندن سخت ترین شرایط اقتصادی هستیم به سرعت سپری شده و شرایط بهتری را تجربه کنیم.
هاشمی در ادامه خاطر نشان کرد: این روزها شاهد افزایش آلودگی هوا هم هستیم که این مسئله در شهر ری هم از سایر بخش ها بیشتر است و این اجحاف بزرگی است که از تهران به ری می رسد، به دلیل همین موضوع اهالی شهر ری بر جدایی از تهران تاکید دارند علاوه بر آن مسئله دیگری که آنها را به سمت جدا شدن سوق می دهد کهریزک و آرادکوه است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پایان خاطر نشان کرد: البته نباید از بحث بهشت زهرا و توسعه آن به سادگی عبور کرد که این هم یکی از عواملی است که مردم شهر ری به دلایل آن از جدایی ری و تهران صحبت می کنند.
انتهای پیام/