مصرف بالای برخی مواد غذایی مثل قند، نمک و چربی در بین ایرانیها بسیار بالاست، متاسفانه آمارها نشان می دهد میزان نمک مصرفی ایرانیان دو برابر استاندارد جهانی است.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محمد حسین عزیزی، مدیرکل اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: مصرف بالای برخی مواد غذایی مثل قند، نمک و چربی در بین ایرانیها بسیار بالاست، متاسفانه آمارها نشان می دهد میزان نمک مصرفی ایرانیان دو برابر استاندارد جهانی است.
وی تصریح کرد:: هر ایرانی روزانه ۱۰ گرم نمک مصرف میکند که باید این میزان باید به پنج گرم در روز کاهش یابد زیرا مصرف بالای نمک تبعات خطرناکی داشته و منجر به شیوع فشار خون بالا میشود.
مدیرکل اداره فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه بیان کرد: مصرف بالای نمک با افزایش فشار خون احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و در نتیجه سکتههای قلبی و مغزی را چند برابر می کند، هر ایرانی سالانه ۳۵ کیلوگرم قند و شکر مصرف می کند
عزیزی خاطر نشان کرد: میزان قند مصرفی ایرانیان نیز بالاتر از استاندارد جهانی است و هر ایرانی سالانه ۳۵ کیلوگرم قند و شکر استفاده میکند و این میزان مصرف بالا ایرانیان را به عوارض قند خون بالا مانند دیابت دچار میکند که در پی آن فرد به بیماریهای کلیوی و آسیبهای چشمی ناشی از قند خون بالا مبتلا میشود.
وی در پایان تصریح کرد: توصیه می کنیم افراد تا حدامکان از قند، نمک و چربی کمتری استفاده کنند و فعالیت بدنی خود را افزایش دهند؛ ضمن این که در زمان خرید مواد غذایی به چراغ راهنمای تغذیهای توجه کردند و از مواد غذایی استفاده کنند که قند، نمک و چربی آنها به رنگ سبز نشان داده شده باشد.
انتهای پیام/
خبرنگار: افسانه رنجبر