براساس نتایج تحقیقات جدید دانشمندان نشان داد استفاده از فستفودهای پر از سدیم در رژیمهای غذایی نوجوانان، علائم افسردگی را در آنها افزایش می دهد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس تحقیقات محققان دانشگاه آلاباما در بیرمنگام پیروی از یک رژیم غذایی سالم می تواند تا حد زیادی علائم افسردگی در نوجوانان را تا حد زیادی کاهش دهد. آنها برای این که این مسئله را ثابت کنند، چندین سال بر روی ۸۴ نوجوان مطالعه انجام دادند.
بیشتر نوجوانان داوطلب در این تحقیق از اقشار کم درآمد ساکن بیرمنگام بودند که گروهی مساوی از دختران و پسران را تشکیل می دادند و از زمان شروع تحقیق به طور متوسط ۱۳ سال داشتند.
دانشمندان در این مطالعه، نمونه آزمایش داوطلبان را جمعآوری و به بررسی میزان سدیم و پتاسیم موجود در آن پرداختند میزان بالای سدیم نشان از مصرف سنگین غذاهای شور و فرآوری داشت، مقدار بالای پتاسیم نیز به معنی رژیم غذایی پر از میوه، سبزیجات، ماهی و مرغ بود.
همزمان با بررسی نمونه آزمایش، میزان افسردگی این نوجوانان در مقیاس چهار نقطهای ارزیابی شد که مشخص شد ۴ نفر از آنها درصد بالایی از افسردگی داشتند.
دانشمندان با تکرار این آزمایشات در یک سال و نیم بعد متوجه شدند داوطلبانی که در این فاصله بیشتر از فستفودهای پر از سدیم در رژیمهای غذایی خود استفاده کردند، سطح افسردگی شان هم افزایش یافته است.
انتهای پیام/