افراد کم تحرک دو برابر بیش از افراد پرتحرک دچار مرگ زود رس می شوند، درباره مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی این میزان به ۲.۷ برابر می رسد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس تحقیقات جدید، کم تحرکی نقش قابل توجهی در ابتلا به بیماریهای قلبی و مرگ زودرس به دلیل این بیماری و سایر فاکتورهای تاثیر گذار بر سلامت دارد.
محققان در این تحقیق با بررسی فعالیت فیزیکی افراد در مدت ۲۰ سال دریافتند، تغییر سبک زندگی کم تحرک به فعالیت ورزشی منظم، تاثیر به سزایی در سلامت قلب و عروق دارد.
در این پژوهش ۲۳ هزار و ۱۴۶ داوطلب از سال ۱۹۸۴ میلادی به مدت ۲۰ سال مورد بررسی قرار گرفتند و فعالیت بدنی آنان در سه طبقه کم تحرک، متوسط (کمتر از دو ساعت فعالیت ورزشی در هفته) و پرتحرک (بیش از دو ساعت فعالیت ورزشی در هفته) دسته بندی شد و شاخص هایی مانند توده بدنی، سن، جنس، استعمال دخانیات، سطح تحصیلات و فشار خون مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج حاکی از این بود که افراد کم تحرک به دلیل سایر فاکتورهای مربوط به سلامتی دو برابر بیش از افراد پرتحرک دچار مرگ زود رس می شوند، در خصوص مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی این میزان به ۲.۷ برابر می رسد.
دانشمندان در این تحقیق متوجه شدند ۱۵۰ دقیقه ورزش متوسط در هفته یا ۷۵ دقیقه ورزش شدید را برای سلامت قلب و عروق الزامی است.
بر اساس توصیه محققان تصمیم قطعی برای شروع یک زندگی سالم از امروز بدون در نظر گرفتن گذشته بدون نگاه به گذشته، نقش ویژه ای در سلامت بدن و در نتیجه عمر طولانی و با کیفیت دارد.
انتهای پیام/