تاریخ : سه‌شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۵

اخبار لحظه

تفاوت شرایط برگزاری اردوهای دانش‌آموزی در استان‌های کشور شکاف قیمت یک میلیارد تومانی در بازار مسکن تهران جزئیات شارژ کیف پول مادران در سامانه شهرزاد ارتقای شرکت توسعه فضاهای فرهنگی با اجرای پروژه‌های کلان و فرامرزی سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل عمومی با اختصاص نیمی از بودجه شهرداری به توسعه ناوگان هشدار عضو شورای شهر نسبت به تکرار بحران چیتگر و سرخه‌حصار در سایر مناطق تهران توسعه شبکه بزرگراهی تهران با افتتاح چپ‌گرد ستارخان و احداث ۱۴۶ پل فرصت طلایی «تبدیل به احسن» و افزایش متراژ در بازار مسکن تقویم زمان‌بندی واریز یارانه نقدی و مستمری مددجویان در مهر ۱۴۰۵ افزایش اعتبار کالابرگ ۴۰ میلیون نفر مشروط به تکمیل خوداظهاری مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز؛ تداوم شروط بازگشایی راهکارهای افزایش تاب‌آوری جامعه در شرایط جنگ اقتصادی لزوم جبران خسارت صنایع آسیب‌دیده توسط وزارتخانه‌های اقتصادی کم‌آبی و بیماری از دلایل اصلی جمع‌آوری درختان در چیتگر افزایش ۴۲ درصدی نرخ خدمات شارژ وسایل نقلیه برقی در سال ۱۴۰۵ آغاز چاپ‌سپاری کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده از هفته جاری تأکید بر رفع موانع تحصیلی و دسترسی برابر کودکان به یادگیری ارتباط میان خواب طولانی و خطر بیماری کلیوی در دیابت نوع ۲ توصیه‌های کلیدی طب سنتی برای رژیم غذایی فصول سرد زنگ خطر روند رو به رشد ابتلا به سرطان در جوانان بازطراحی اساسی محتوای کتاب آمادگی دفاعی پایه نهم اقتصاد ایران در دام رکود و تورم بی‌سابقه؛ سبقت ارقام از دوران جنگ آغاز فاز اجرایی قرارداد ۲۰۰۰ واگن مترو با چین پایش مستمر پل‌های پایتخت توسط معاونت فنی و عمرانی تأکید بر عدم قطعیت تاریخ‌های مطرح‌شده برای انتخابات شورای شهر اولویتِ حضور در کلاس‌های درس و آموزش حضوری در مناطق فاقد خطر تقویت پشتوانه‌ی پژوهشی در تصمیمات شهرسازی شهرداری تهران گره‌گشایی از ترافیک توحید؛ گامی برای ارتقای فضای شهری افتتاح ۱۰ پروژه عمرانی جدید تا پایان سال 1405 اصلاح حکمرانی؛ اولویت برنامه‌ریزی‌های کلان کشور تقویت اعتماد عمومی از مسیر شفافیت و کرامت شهروندی انسجام ملی؛ سد دفاعی در برابر تفرقه و دوقطبی‌سازی الزامات افزایش رضایتمندی و تاب‌آوری اجتماعی در شرایط کنونی کشور مهاجرت سازندگان ایرانی در پی رکود بازار مسکن افزایش ۵۰ درصدی اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای ۱۱ میلیون نفر تداوم پرداخت منظم یارانه‌های نقدی با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای

♥11

عرضه ۱۰ قلم کالای اساسی با قیمت پایین از اول مهرماه

  • کد خبر : 185137
  • 22 شهریور 1405 - 12:56
عرضه ۱۰ قلم کالای اساسی با قیمت پایین از اول مهرماه
معاون شهردار تهران از اجرای طرح جدید عرضه ۱۰ قلم از کالاهای اساسی با قیمت پایین‌تر از بازار، از اول مهرماه تا فروردین سال آینده خبر داد.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران؛ داود گودرزی، معاون شهردار تهران اظهار کرد: با افتتاح این چهار بازار، تعداد بازارهای میوه و تره‌بار تهران به ۳۲۰ بازار می‌رسد که از این تعداد، هشت بازار نیز در حال بازسازی هستند.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مدیریت شهری، توجه به معیشت مردم است، افزود: در موضوع توسعه کمی بازارها انرژی زیادی گذاشته‌ایم و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت. در کنار توسعه کمی، روی کیفیت نیز کار کرده‌ایم و به مردم قول داده‌ایم که در بازارهای میوه و تره‌بار اختلاف قیمت با بازار وجود داشته باشد.

معاون شهردار تهران با اشاره به طرح جدید شهرداری برای کالاهای اساسی گفت: ان‌شاءالله از اول مهر ماه ۱۰ قلم کالای اساسی را با قیمت مناسب و ثابت و پایین‌تر از قیمت بازار عرضه می‌کنیم و این طرح تا فروردین ادامه خواهد داشت تا مردم بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.

گودرزی با اشاره به همکاری با دولت در اجرای طرح‌های مرتبط با معیشت مردم گفت: هر طرحی که داشته باشیم با دولت مطرح می‌کنیم تا در صورت امکان به ما کمک کنند. همچنین طرح ایجاد بازارهای محصولات استان‌های مختلف را نیز در دستور کار داریم و موضوع معیشت مردم همچنان یکی از محورهای اصلی فعالیت ماست.

وی درباره وضعیت موجودی کالاهای اساسی نیز گفت: ما درباره موجودی کالاها نگرانی نداریم و اگر نگرانی داشتیم، سراغ موضوع ثبات قیمت نمی‌رفتیم. رایزنی‌ها، پیگیری‌ها و طرح‌های مختلف در حال انجام است و در هر سناریویی که رخ دهد، در تأمین کالاها مشکلی نخواهیم داشت.

 

در ادامه، مهدی بختیاری‌زاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران اظهار کرد: در این دوره مدیریت شهری تاکنون ۶۲ بازار افتتاح شده و این روند همچنان ادامه دارد و ساخت بازارهای جدید نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به وضعیت قیمت‌ها در میادین میوه و تره‌بار گفت: در جلسه‌ای در وزارت کشور، میزان تورم مواد غذایی در استان‌ها اعلام شد که بر اساس آن، شهر تهران نسبت به سایر استان‌ها تورم کمتری داشت و در این زمینه نقش میادین میوه و تره‌بار پررنگ بود.

بختیاری‌زاده ادامه داد: تقریباً هر هفته در خدمت مسئولان دیگر استان‌ها هستیم تا الگوی فعالیت میادین میوه و تره‌بار تهران را به آنها ارائه کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران درباره استفاده از کالابرگ در میادین نیز اظهار کرد: از حدود سه هزار غرفه‌ای که در میادین داریم، اکثر آنها کالابرگ را می‌پذیرند. حدود ۵۰۰ غرفه نیز مطالبات سنگینی دارند و فعلاً امکان فروش از طریق کالابرگ در این غرفه‌ها وجود ندارد، چراکه در صورت پذیرش کالابرگ، ممکن است در روند فعالیت آنها وقفه ایجاد شود.

وی افزود: موضوع مطالبات این غرفه‌ها را از وزارت رفاه پیگیری می‌کنیم تا مبالغ هرچه سریع‌تر پرداخت شود. دوستان در دولت همکاری خوبی داشته‌اند، اما پیگیری می‌کنیم که مطالبات غرفه‌داران در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت شود.

بختیاری‌زاده با اشاره به وضعیت بازارهای میوه و تره‌بار در منطقه ۲۰ تهران گفت: در منطقه ۲۰، ۲۹ بازار داریم و به ازای هر یک و نیم محله، یک بازار ایجاد شده است. توسعه بازارها در جنوب شهر با سرعت بیشتری پیش می‌رود، چراکه تمرکز ما بر این مناطق است.

وی با رد خبری مبنی بر ناامن بودن دستگاه‌های کارت‌خوان در یکی میادین میوه و تره‌بار نیز گفت: ممکن است در خارج از میادین اتفاقی در این زمینه رخ داده باشد، اما چنین موضوعی در میادین میوه و تره‌بار امکان‌پذیر نیست. دستگاه‌های کارت‌خوان کاملاً کنترل شده‌اند و امکان جابه‌جایی آنها وجود ندارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=185137
  • 105 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.