تاریخ : جمعه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۵

اخبار لحظه

کنترل قیمت‌ها و تک‌نرخی شدن تورم در صدر برنامه‌های پس از جنگ بحران معیشتی بازنشستگان و اتمام صبر مردم در برابر عقب‌ماندگی حقوق‌ها آغاز خدمت‌رسانی رایگان اتوبوسرانی تهران برای انتقال زائران اربعین به پایتخت کاخ ابیض تهران و نگهداری از هدایای سلطنتی عثمانی در آن رشد ۱۰۰ درصدی قیمت مصالح و جهش دستمزدها از پیامدهای جنگ ۴۰ روزه تأمین کسری بودجه از مسیر رشد پول و اعتبار و تشدید تورم و بی‌ثباتی اقتصادی شرایط تغییر رشته پایه دهم و امکان شرکت همزمان در امتحانات تغییر مسیر انتقال واگن‌های مترو از چین از اولویت‌های مدیریت شهری پاییز زمان قطعی برگزاری انتخابات شوراها توسط هیات مرکزی نظارت نقش ارز ترجیحی و کسری بودجه و عدم اصلاحات انرژی در تداوم تورم مشارکت مردمی در بازسازی کشور از راهکارهای مجلس برای گذار از دوران پساجنگ دولت فرومانده، هدف اصلی دشمن در منازعات فرسایشی تاکید معاون آموزش ابتدایی بر ضرورت حفظ آموزش حضوری برقی‌سازی ناوگان اتوبوسرانی تهران با آغاز تست تبدیل اتوبوس‌های دیزلی به برقی تداوم فعالیت شورای شهر تهران تا ۴۵ روز پس از انتخابات شوراها معیار جدید شارژ کالابرگ مردادماه؛ سه نوبت توزیع بر پایه رقم پایانی کد ملی تورم مزمن در اقتصاد ایران؛ تداوم ناترازی‌ها و فشار بر معیشت مردم چربی‌های غیراشباع؛ سپر محافظتی بدن در برابر دیابت نوع ۲ نقش کلیدی شام سالم در کنترل کلسترول خون نوشابه‌های رژیمی عامل پنهان پیشرفت کبد چرب غیرالکلی جزئیات تخصیص طرح ترافیک با اعتبار نامحدود در سال جاری آغاز فرآیند انتخاب مشاور تخصصی برای تهیه طرح جامع مرمت خانه پیرنیا هشدار شورای شهر تهران درباره خطر ناایمنی ساختمان‌ها ساماندهی معابر و توسعه بازارهای محلی از راهکارهای جدید مدیریت شهری تهران غار موزه وزیری از جاذبه‌های دیدنی و کمتر شناخته‌شده‌ی لواسان چالش تجمع اتباع و پراکندگی آسیب‌دیدگان اجتماعی ایرانی در محلات پایتخت قصاص عاملان شهادت رهبر انقلاب از راهبردهای قطعی جمهوری اسلامی باغ موزه هنر ایرانی؛ باغی سرسبز و دیدنی در قلب تهران افزایش شدید قیمت کالاهای اساسی در مقایسه با تیرماه سال گذشته توقف طرح افزایش مبلغ کالابرگ در پی نبود منابع مالی بی‌تعادلی بازارها در پی جهش هزینه‌های تأمین مالی افزایش تاب‌آوری اقتصادی از طریق واردات مرزی دارو و کالاهای اساسی تعطیلی واحدهای تولیدی در روزهای قطعی برق از راهکارهای جدید جبران تولید توقف موقت معاملات مسکن در سایه نااطمینانی اقتصادی دیابت؛ مرگ‌بارترین تهدید خاموش با یک قربانی در هر ۱۰ ثانیه ریحان؛ منبع غنی ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها

1

تغییر استراتژی در خدمات رایگان مترو و اتوبوس تهران

  • کد خبر : 181809
  • 23 تیر 1405 - 12:58
تغییر استراتژی در خدمات رایگان مترو و اتوبوس تهران
رئیس شورای شهر تهران در مورد تمدید مهلت زمانی ارائه خدمات رایگان حمل و نقل عمومی در خطوط مترو و اتوبوس تندرو، گفت: مسأله استمرار رایگان بودن مترو و اتوبوس نیست، موضوع حمایت از اقشار است و برنامه این است که چتر حمایتی افزایش پیدا کند.

به گزارش سرویس شورای شهر افق تهران؛ مهدی چمران در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران از تغییر استراتژی در خدمات رایگان مترو و اتوبوس تهران خبر داد و اظهار کرد: دو فوریت لایحه «تمدید مهلت زمانی ارائه خدمات رایگان حمل و نقل عمومی در خطوط مترو و اتوبوس تندرو»، لایحه «حمایت از شهروندان تهرانی در شش حوزه مأموریتی شهرداری تهران در دوره جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی»، گزارش حسابرس رسمی شورا در خصوص حسابرسی «سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برای سال مالی ۱۴۰۴» و طرح کمیسیون شهرسازی و معماری در خصوص «الزام شهرداری تهران به احداث و بهره برداری از پناهگاه‌ها و فضاهای امن شهری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل در ساختمان‌ها و طرح‌های شهری» در دستور کار جلسه چهارصد و هجدهم شورا خواهد بود.

وی با بیان اینکه موضوع حمل و نقل را امروز تمام می‌کنیم و اگر کشمکش نداشته باشیم تمام می‌شود، گفت: مساله استمرار رایگان بودن مترو و اتوبوس نیست، موضوع حمایت از اقشار است و برنامه این است که چتر حمایتی افزایش پیدا کند. این دو سه ماهه این مساله را در نهایت تصویب می‌کنیم و موضوعات حمایت از اقشار به موضوعات قبلی‌ها اضافه می‌شود.

چمران در پاسخ به سوالی درباره دریافت یک میلیون تومان از کسانی که برای آزمون استخدامی بانک شهر شرکت می‌کنند، افزود: در جریان یک میلیون تومان نبودم و ارتباطی با شورای شهر ندارد، اما باید طبق قوانین خود بانک اقدام کنند و براساس قانون باید اقدام شود.

وی با اشاره به آخرین اقدامات برای نامگذاری معابر به نام شهدای جنگ اخیر گفت: شهدای ما زیاد هستند و معابرمان کم است؛ برای نام گذاری معبری به نام امام شهید جای خوبی هنوز پیدا نشده است؛ اما می‌خواهیم روش و فلسفه نام‌گذاری را تغییر دهیم. در این خصوص فکرهایی شده اما به دلیل مسائل تشییع فرصت نشد و همچنین باید با دفتر آقا هماهنگی شود.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به بازدید رهبر شهید از بوستان ولایت گفت: بوستان ولایت یکی از طرح‌های ایشان بود که بازدید کردند؛ فیلمی داریم که خودشان درخت می‌کارند و این نشان دهنده توجه ایشان به درختکاری بود. ایشان از بوستان یاس فاطمی هم بازدید کردند و مسئولین آنجا قول دادند تا ۱۵ روز بعد بوستان را آماده کنند که مسئولان وقت این کار را انجام دادند. همچنین رهبر شهید انقلاب بر جلوگیری از زمین خواری و از بین رفتن زمین‌ها را مورد تاکید داشتند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا درآمدهای پایدار شهرداری تهران کاهش یافته است؟ گفت: بدون مدرک و سند صحبت نمی‌کنم؛ اما به نسبت سال‌های قبل درآمدهای پایدارمان بیشتر شده است. در همین شرایط نسبت به دیگر شهرها از درآمد کمتری از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ استفاده می‌کنیم.

چمران در پاسخ به این سوال که چرا هنوز وزیر نیرو به شورا نیامده است، بیان کرد: قرار نبوده بیاید؛ نمایندگانشان یک بار با شهرداری جلسه برگزار و تفاهم کردند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=181809
  • 69 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.