تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

هوش مصنوعی؛ فناوری نوین در خدمت دفاع و سلامت روان جامعه تعطیلی واحدهای تولیدی مواد غذایی در پی افزایش قیمت‌ها تامین منابع مالی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی افزایش ۲۳۰ درصدی قیمت مسکن طی ۴ سال آغاز طرح سه‌نرخی سوخت از ۱۵ آذرماه تعیین ناعادلانه عیدی از عوامل اصلی شکل‌گیری موج جدید مطالبه‌گری افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ ضرورت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تهران تورم از جدی‌ترین تهدیدهای امنیت اجتماعی انتقاد نماینده مجلس از وضعیت معیشتی مردم حبس زدایی از محکومین مالی مهریه عدم حبس برای پرداخت ۱۴ سکه از مهریه اختلال سیستم بویایی پس از ابتلا به کرونا انار سرشار از آنتی‌اکسیدان تداوم هوای ناسالم در تهران تا ۱۷ آذرماه ۲۰ هزار موتورسیکلت در انتطار برقی سازی هوای ناسالم برای همه گروه‌های سنی در تهران ورود ۲ رام متروی جدید به تهران در ۱۸ آذرماه ساخت‌وساز نیروی انتظامی شهرستان تنکابن در محوطه ‌بنای تاریخی شهربانی بازدید رایگان دانشجویان از موزه‌ها به مناسبت روز دانشجو آغاز ثبت نام حج تمتع از ۱۵ آذرماه گذشته آب از سر من حکایت فاصلۀ بازار موسیقی با اثر ایده‌آل افزایش قیمت بکالاهای اساسی در بازار افزایش تورم در پی سیاست‌های جدید اقتصادی دولت اعلام آخرین قیمت گوشت قرمز در بازار تامین اعتبار مرحله پنجم کالابرگ تک‌نرخی کردن ارز از پیچیده‌ترین اصلاحات ساختاری اقتصاد ایران تلاش دولت برای تغییر شیوه پرداخت کالابرگ نظارت سامانه‌های الکترونیکی برای محکومان مالی مهریه انتقاد عضو شورای شهر از اقدام کند سازمان‌های دولتی برای ایمن سازی کاهش ۵۰ درصدی ابتلا به کرونا با ابتلا به سرماخوردگی معمولی انتقاد نماینده مجلس از هزینه بالای خدمات پزشکی هشدار نسبت به مصرف انار و خرمالو در کودکان ضرورت کاهش فعالیت فیزیکی در فضای باز آلوده افزایش محدوده‌های فرسوده تهران در پی محدودیت‌های میراث فرهنگی پیش بینی بارش و کاهش دما در تهران

2

تغییر شیوه پرداخت کالابرگ

  • کد خبر : 173568
  • 26 آبان 1404 - 10:45
تغییر شیوه پرداخت کالابرگ
رییس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان نیز اعلام کرد: روش جدید چگونگی پرداخت کالابرگ طی این هفته نهایی و به مردم اطلاع‌رسانی می‌شود.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ طرح کالابرگ الکترونیک از ۱۱ اسفندماه سال گذشته با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک یک تا هفت درآمدی آغاز شد؛ پیرو اجرای این طرح، به سه دهکِ اول به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای باقی دهک‌ها به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد. این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است.

اما از نیمه دوم سال به دلیل تورم بالا و فشار تحریم‌ها، زمزمه‌هایی درباره تغییر در شیوه پرداخت کالابرگ و اجرای این طرح صورت گرفت و این درحالیست که حفظ قدرت خرید خانوارها در برابر افزایش قیمت کالاها، یک اولویت مهم در دولت و مجلس است. در همین راستا هم ماه گذشته، فاطمه مهاجرانی- سخنگوی دولت اعلام کرد که ساختار تشکیلات دولت به دنبال کنترل قیمت‌هاست. اما فشار تحریم‌ها باعث شده تورم بالای حدود سی و چند درصدی را شاهد باشیم و این موضوع را انکار نمی‌کنیم و کاملاً می‌پذیریم و دولت هم به دنبال این است تا با ستاد تنظیم بازار، همراهی با اصناف و تامین به موقع ارز برای وارد کنندگان و واردات به موقع، جلوی فشار بر سفره مردم را بگیرد.

سرانجام اما پس از جلسات مشترک متعدد میان دولت و مجلس، دولت به صورت رسمی اعلام کرده که به دنبال تغییر در اجرای طرح کالابرگ الکترونیک است؛ طبق اظهارات روز گذشته احمد میدری، وزیر رفاه، «در جلسات مشترک دولت و مجلس، تلاش شده است تا شیوه‌ای کارآمد و قابل اتکا برای اجرای مرحله جدید کالابرگ طراحی شود. مردم می‌توانند از میان دو الگوی پیشنهادی، یکی را انتخاب کنند و اجرای نهایی طرح براساس گزینه مورد استقبال مردم خواهد بود. البته این روش هنوز نهایی نشده و نظر کارشناسان و مردم نقش تعیین‌کننده‌ای در شکل‌گیری نسخه نهایی دارد که پس از جمع‌بندی نظرات، آزمون اجرای شیوه جدید آغاز خواهد شد.»

از میان دو الگوی پیشنهادی، یکی از پیشنهادات میدری این بوده که «یا افراد می‌توانند مانند دفعات پیش انتخاب کنند که مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای یک نفر از ۱۱ قلم کالا را از ۱۲ هزار فروشگاه که می توانند این کالاها را با قیمت مصوب عرضه کنند با تخفیف حداقل ۲۰ درصد خریداری کنند. مثلا اگر قیمت مصوب برنج ۷۰ هزار تومان است با ۲۰ درصد تخفیف می‌توانند کالا را خریداری کنند.» یا «سرپرست خانواده انتخاب می‌کند که اعتبار در اختیار خودش قرار گیرد و مانند روش فعلی از ۱۱ قلم کالای اساسی مصوب شده خرید خود را انجام دهد.»

ساعاتی پیش نیز رییس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان اعلام کرده که روش نهایی چگونگی پرداخت کالابرگ الکترونیک در این هفته نهایی و به مردم ارائه و اطلاع‌رسانی می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=173568
  • 43 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی