تاریخ : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

اخبار لحظه

درآمد ۱.۵ همت از فروش بلیت مترو در ۶ ماه نخست سال جاری ضرورت جابه‌جایی انبار نفت شهران از کنار اماکن مسکونی الزام ثبت سفارش کتاب درسی برای دانش‌آموزان پایه‌های ورودی آماده‌سازی بازار جایگزین جنت‌آباد و بازگشت به فعالیت در کمتر از یک ماه طرح «تقویت و جبران»؛ راهکار آموزش‌وپرورش برای کاهش آسیب‌های تحصیلی اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه یازدهم تا پایان هفته نقش پروژه‌های عمرانی محلی در رفع مطالبات شهروندان تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران تحقق ۱۰۳ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال جاری نقش کلیدی اورولیتین A در بهبود عملکرد قلب افزایش ریسک سرطان پروستات با مصرف غذاهای فرآوری‌شده نقش حیاتی آنتی‌اکسیدان‌ها در پیشگیری از سرطان دهانه رحم کاهش ۳۰ درصدی عوارض قلبی با ۱۰ درصد کاهش وزن مسجد افضلیه؛ شاهکاری از کاشی‌کاری و معماری سنتی ایران عرضه ۱۰ قلم کالای اساسی با قیمت پایین از اول مهرماه ناکامی افزایش ۶۰ درصدی مزد در برابر تورم ناتوانی افزایش مزد در جبران تورم؛ ضرورت بررسی‌های جدید در شورای عالی کار ضرورت پاسخگویی دولت و بانک مرکزی در التهابات ارزی محدودیت خرید کالاهای اساسی در سایه افت قدرت خرید خانوار بحران تورم و فرسایش سرمایه اجتماعی در ایران چالش مهار تورم؛ فراتر از ابزارهای پولی و سرکوب قیمت‌ها ثبت‌نام ۹۱.۲۶ درصد دانش‌آموزان پایتخت در سال تحصیلی جدید تنگنای بازار مسکن با تورم نهاده‌های ساختمانی انتقاد مجلس از ناهماهنگی دولت در تصمیمات حوزه بنزین ضرب‌الاجل تکمیل ساماندهی محور آزادی تا پایان آذرماه مهلت ده روزه برای ارسال سوابق تحصیلی داوطلبان تقویت زیرساخت فنی شبکه شاد پیش از بازگشایی مدارس فرصت محدود برای ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول، هفتم و دهم تأکید شهردار بر ضرورت حمایت از نظام آموزشی کشور تفاوت‌های فردی در زمان مناسب مصرف مکمل‌ها تعیین تکلیف نرخ بلیت مترو و اتوبوس در نشست امروز شورا عوارض ترکیبات ناسازگار غذایی بر انرژی و گوارش عفونت هلیکوباکتر پیلوری از مهم‌ترین عوامل ابتلا به سرطان معده انتقاد از تأخیر شورای عالی کار در برگزاری جلسه ترمیم دستمزد تورم و بحران معیشت؛ ناتوانی در مهار تورم و تأخیر در مطالبات بازنشستگان شکست سیاست‌های سنتی در مهار تورم و ضرورت کنترل موتور خلق پول

1

انتقاد رییس شورای شهر از وضعیت گسترش حریم تهران

  • کد خبر : 173085
  • 18 آبان 1404 - 10:41
انتقاد رییس شورای شهر از وضعیت گسترش حریم تهران

رئیس شورای شهر تهران بیان کرد: شرایط اطراف تهران اینگونه شده است که اگر شهرستان یا روستایی شهر شود، حریم بزرگی می‌خواهد و مرتضی گرد برای محدوده تهران نیست اما وارد حریم شده و باید به عنوان فاجعه از آن یاد کرد.

به گزارش سرویس شورای شهر افق تهران؛ مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه، اظهار کرد: شهردار تهران نیز در صحن حضور خواهد یافت تا به‌صورت مستقیم موضوعات ناظر بر راهبری و پایش طرح‌های توسعه شهری و بررسی اساسنامه سازمان متولی این امور تشریح و پاسخ‌های لازم را ارائه کند؛ حضور مدیریت ارشد اجرایی شهر در صحن به منظور تسریع در رفع موانع اجرایی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به جلسه‌اش با استاندار تهران در خصوص حریم پایتخت، گفت: نیاز بود صحبت حضوری داشته باشیم؛ او می‌خواست اینجا بیاید اما من رفتم. جلسه خوبی بود؛ ما دشمنی با کسی نداریم. او هم نظرش این است در حریم ساخت و ساز نشود؛ اما راهش این نیست. ما تجربه‌ای چندین ساله داریم و می‌خواهیم طبق طرح جامع عمل کنیم. منتظر هستند لایحه حریم را در شورا به تصویب برسانیم و ما نیز به دوستان در معاونت شهرسازی گفتیم همان لایحه‌ای که در طرح جامع تصویب شده را به صحن بیاورند. طرح‌های دیگری هم ارائه شده و آن‌ها را هم بررسی می‌کنیم تا این لایحه به تصویب برسد. ما با کسی دعوا نداریم و با منطق باید به نتیجه برسیم.

وی همچنین در خصوص کنترل حریم خاطرنشان کرد: شرایط اطراف تهران اینگونه شده است که اگر شهرستان یا روستایی شهر شود، حریم بزرگی می‌خواهد. مرتضی گرد برای محدوده تهران نیست اما وارد حریم شده و باید به عنوان فاجعه از آن یاد کرد. شهرهای بزرگ قدرت بیشتری برای اداره حریم دارد و این بدیهی است که حریم از سوی تهران کنترل شود؛ اما وقتی یک روستا را به حال خود می‌گذارند نتیجه‌اش مرتضی گرد می‌شود.

چمران اضافه کرد: در دوره دوم در شورا برای همه روستاها طرح هادی تعیین کردیم که گسترش پیدا نکنند، اما جهاد کشاورزی این طرح‌ها را اجرا نکردند که نتیجه‌اش وضعیت امروز شده است؛ ما تهران را در طرح جامع ۱۰۰ کیلومتر کاهش دادیم و ای کاش این کار را نمی‌کردیم چرا که دست افرادی افتاد که ساخت و ساز کنند. وزارت راه و شهرسازی و استانداری باید پای کار بیایند تا به نتیجه خوبی برسیم.

رئیس شورای شهر تهران همچنین درباره وضعیت آب در پایتخت تصریح کرد: هشدار بزرگی در این خصوص داده شده اما باید به این نتیجه می‌رسیدیم که از قبل فکر و برنامه ریزی می‌کردیم اما این کار صورت نگرفت. واقعا اگر باران نبارد ممکن است کم بیاوریم، اما در هر صورت با همکاری مردم می‌توان از این شرایط عبور کرد. شهرداری هم از پساب برای آبیاری استفاده می‌کند و در این خصوص برنامه هم داریم و فراتر از لایحه شهرداری برای تامین آب تهران این برنامه را به دولت منتقل می‌کنیم. می‌بایستی وزارت نیرو هم به کمک ما بیاید.

چمران درباره وضعیت چاه‌های شهرداری تهران، گفت: برخی چاه‌های شهرداری در اختیار آبفا است؛ هر کدام از چاه‌های آب را هم بخواهند در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی در مورد ورود رئیس جمهور به موضوع ساخت و ساز گفت: رئیس جمهور هنوز ورود تخصصی درخصوص طرح جامع نداشته، اما ما استقبال می‌کنیم.

رئیس شورای شهر تهران در مورد جان باختن پاکبانان در روزهای گذشته گفت: اخطارهای لازم را در این زمینه دادیم و باز هم تأکید می‌کنیم که حمل و نقل پاکبانان، ایمن باشد.‌ بسیاری از کارهای نظافت شهر شب‌ها انجام‌ می‌شود و بر همین اساس باید لباس‌های آنها شب‌رنگ باشد و امکانات برایشان فراهم شود. باید موانعی در بزرگراه‌ها در ساعات کار آنها نصب شود که آسیب نبینند.

چمران با بیان اینکه شاید در دوره‌های قبل تخلفاتی در ساخت و ساز صورت گرفته باشد، اما در این دوره شهرداری تخلفی نداشته است، خاطرنشان کرد: ما شهرداران را برای آن پرونده‌ها به دادگاه معرفی کردیم. در این دوره هم اگر تخلفی باشد این اقدام را انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=173085
  • 66 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.