تاریخ : سه شنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

تیروئید کیفیت خواب را تغییر می‌دهد جلوگیری از پوکی استخوان با مصرف ویتامین C افزایش روزانه قیمت لبنیات در پی رشد هزینه‌های تولید جزئیات تعیین عیدی کارگران در سال ۱۴۰۵ تصدی گری دولت از چالش‌های اصلی بازار مسکن عملکرد کارکنان تعیین کننده میزان دریافتی تصویب احکام قوانین بودجه سنواتی ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس بی‌آرتی به تهران صنعت مترو نیازمند حرکت به سمت هوشمندسازی افتتاح ۴ طبقه از پارکینگ نیایش تا بهار ۱۴۰۵ آماده‌باش برای اسکان کارتن‌خواب‌ها با کاهش دما در پایتخت ضرورت پرداخت معوقات ۳ ساله بازنشستگان فرهنگی انتقاد نماینده مجلس از افزایش ۲ برابری قیمت دارو ابراز نگرانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از عملکرد بانک‌های خصوصی درمان تنبلی چشم با قطع موقت ورودی بینایی تصویب لایحه افزایش ۸.۴ همتی سرمایه شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران کاهش آلودگی هوا در گرو محدودیت‌های ترافیکی ۸۵ درصد خودکفایی در ساخت واگن کاخ هدیش تخت جمشید در وضعیت بحرانی کعبه زرتشت نیازمند مرمت فوری تمدید مهلت ثبت نام سومین دوره جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری ایران کلبه‌ای متوسط برای اقامت کوتاه اهالی موسیقی افزایش قیمت کالاهای اساسی در بازار افزایش شدید تورم در پی چندنرخی شدن ارز یارانه نقدی و مستمری حمایتی دولت از اصلی‌ترین ابزارهای کاهش فشار معیشتی آغاز شارز مرحله پنجم کالابرگ روددره فرحزاد مهم‌ترین طرح‌ طبیعت‌محور در غرب پایتخت جریمه در انتظار ورودکنندگان به طرح زوج و فرد انتقاد تند عضو شورای شهر تهران از عملکرد تاکسی اینترنتی «شهرزاد» ارتقای نیروی انسانی در صدر برنامه‌های مدیریت شهری ورود ۱۱۰ دستگاه اتوبوس برقی به تهران از هفته آینده ضرورت جایگزینی موتورسیکلت با دوچرخه برقی ضرورت اجرای طرح مسکن کارگری صرفه‌جویی و بهینه‌سازی از راهکارهای رفع ناترازی در کوتاه‌مدت ضرورت آمادگی دانشجویان برای اداره امور کشور هشدار نسبت به پیامدهای آلودگی هوا بر دستگاه تنفسی

1

برنامه ریزی برای توسعه ایستگاه‌های شارژ اتوبوس‌های برقی

  • کد خبر : 172626
  • 11 آبان 1404 - 10:56
برنامه ریزی برای توسعه ایستگاه‌های شارژ اتوبوس‌های برقی

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: برای توسعه ایستگاه‌ها اقدامات لازم باید انجام گیرد.

به گزارش سرویس شورای شهر افق تهران؛ میثم مظفر، رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با واردات اتوبوس‌های برقی از چین اظهار کرد: در اتوبوس‌هایی که کارخانه هایگر برای ایران تولید می‌کند، از بهترین قطعات استفاده می‌شود؛ برای مثال قطعه اکسل به عنوان یکی از قطعات مهم این اتوبوس از برند ZF آلمان تهیه شده و یا باتری آن از برند کاتل به عنوان بزرگترین تولیدکننده در دنیا و تأمین‌ کننده نیاز تسلا است.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه استحکام کابین اتوبوس‌های برقی از استانداردهای اروپا برخوردار است، یادآور شد: ارگونومی و چینش فضای داخلی اتوبوس نیز طراحی بسیار مناسبی دارد و از سویی دیگر علاوه بر تعیین فضایی برای استقرار معلولان در کابین، رمپ ورودی برای آنها پیش‌بینی شده است.

وی افزود: سیستم سرمایش، گرمایش و تهویه اتوبوس‌های برقی نیز شرایط خوبی دارد و در مجموع می‌توان گفت که کارخانه هایگر، تولیدات مطلوبی در اختیار ایران قرار داده است.

مظفر با بیان اینکه هر کشوری متناظر با انتظارات خود سفارش‌هایی را به این کارخانه داده بود، تصریح کرد: سفارش ایران از این تولیدکننده چینی کیفیت قابل توجهی دارد و امروز شهروندان در خط میدان جمهوری-بهارستان از اتوبوس‌های برقی هایگر استفاده می‌کنند و می‌توانند نظرات خود را در مورد کیفیت خدمات این اتوبوس‌ها ارائه دهند.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران همچنین خاطرنشان کرد: به طور طبیعی حدود ۲۵ روز زمان می‌برد که اتوبوس‌ها از مبدأ چین و از طریق مسیر آبی به ایران برسند. آنچه که روند را طولانی می‌کند، فرآیند ترخیص اتوبوس‌ها در گمرک است. به طوری که در برخی موارد شاهد این بودیم که مسیر ترخیص دو تا سه ماه زمان برده است. امیدواریم دولت اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد و به محض تحویل دستگاه‌ها در بندرعباس، ترخیص را انجام دهد.

وی در ادامه یادآور شد: در هفته گذشته ۹۰ دستگاه اتوبوس برقی، همزمان با حضور تیم مدیریت شهری در چین از کارخانه خارج شد و پس از طی فرایند و بسته‌بندی، به سمت ایران حمل و بارگیری خواهد شد. امیدواریم دولت همراهی لازم را داشته باشد که حداکثر تا ۲ ماه آینده، شاهد ورود اتوبوس‌های برقی جدید به تهران باشیم.

مظفر با اعلام اینکه مجموعه مپنا، شهرداری تهران و کارخانه هایگر موضوع توسعه ایستگاه‌های شارژ اتوبوس‌های برقی را دنبال می‌کنند، گفت: با وجود اینکه در حال حاضر مشکلی بابت شارژ اتوبوس‌ها نداریم و زیرساخت حداقلی وجود دارد، اما برای توسعه ایستگاه‌ها اقدامات لازم باید انجام گیرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=172626
  • 61 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی