تاریخ : یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

نحوه جبران خسارت منوط به تصمیمات دولت و مجلس نیم ساعت اول زمان طلایی در سکته مغزی ساخت چهار مخزن برای نگهداری آثار موزه‌ای در تهران ایران در فهرست ۲۰ مقصد برتر گردشگری جهان افزایش قیمت نان پیش از تصویب رسمی ضرورت جایگزینی کارگران افغان با نیروی کار داخلی اعلام زمان شارژ کالابرگ‌ها افزایش شدید مصرف برق در کشور هوافضای سپاه عزت و افتخار نظام اسلامی ضرورت حفظ انسجام و وحدت ملی کم آبی عامل آسیب به بافت‌ها و اندام‌های بدن پیش بینی وزش باد شدید در تهران تداوم روند واردات اتوبوس‌های برقی از چین به تهران ضرورت ساخت پناهگاه در تهران تخریب در کمین خانه اقبالیان همدان واریز مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین بازنشستگان شرط و شروط جدید صادرات بازار اجاره مسکن در آرامش اقتصاد ایران در چالش تامین اعتبار کالابرگ دهک‌های درآمدی ۴ تا ۷ حذف جریمه‌های طرح ترافیک تهران تاکید بر تسریع روند نوسازی و حمایت از آسیب‌دیدگان افتتاج اولین فاز پروژه ستاری در آبان ماه اتمام بازسازی منازل آسیب دیده تا پایان تیرماه انتقاد از بروکراسی سخت و کاغذبازی در ادارات واردات برنج همزمان با تصویب قانون ممنوعیت واردات محدودیت شدید توزیع آب در صورت تداوم الگوی فعلی مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده از عوامل موثر بر شروع پارکینسون هشدار وقوع رگبار باران در تهران آغاز مرمت گنبد سلطانیه کاهش ۳۰ درصدی قیمت مسکن در۳ منطقه اول تهران ابهام در آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی افزایش همبستگی با اطلاع‌رسانی شفاف هشدار مصرف شدید انرژی در ایران افزایش قیمت نفت سنگین ایران در ژوئن جزئیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های جاسوسی

4

دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی مستلزم بازنگری

  • کد خبر : 167364
  • 22 خرداد 1404 - 14:05
دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی مستلزم بازنگری
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی در کشور، مستلزم بازنگری در متغیرهای اقتصادی است که یکی از مهم‌ترین آن‌ها سرمایه‌گذاری هدفمند و پایدار است.

به گزارش سرویس سیاسی افق تهران؛ سید شمس الدین حسینی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ۲۲ خرداد در همایش بین المللی فرصتهای سرمایه‌گذاری استان(اینوا) که با حضور بیش از هزار مهمان داخلی و خارجی در تالار وحدت ارومیه برگزار شد، همچنین انتقاداتی نسبت به پیچیدگی صدور مجوزها و موانع اداری پیش‌روی سرمایه‌گذاران مطرح کرد و گفت: امروز پای سرمایه‌گذار درگیر مجوزهاست. اگر می‌خواهیم تحول اقتصادی رقم بخورد، باید صدور مجوز کسب‌وکار تسهیل و فرآیندهای اداری در دستگاه‌های اجرایی چابک‌سازی شود.

وی تأکید کرد: برای توسعه سرمایه‌گذاری، باید دست سرمایه‌گذار را گرفت، نه اینکه مانعی بر سر راهش شد

حسینی گفت: دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی در کشور، مستلزم بازنگری در متغیرهای اقتصادی است که یکی از مهم‌ترین آن‌ها سرمایه‌گذاری هدفمند و پایدار است.

وی با اشاره به نرخ نقدینگی ۱۳.۸ درصد و تورم ۹.۵ درصد، تصریح کرد: تا زمانی که متغیرهای کلان اقتصادی بازنگری نشوند و حمایت مؤثر از سرمایه‌گذار صورت نگیرد، رسیدن به اهداف برنامه هفتم پیشرفت ممکن نخواهد بود.

حسینی با تأکید بر اهمیت برگزاری همایش‌های تخصصی سرمایه‌گذاری، افزود: این رویدادها فرصتی طلایی برای اعتمادسازی و افزایش اطمینان سرمایه‌گذاران هستند. همایش سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی از نظر زمان، مکان و محتوا حائز اهمیت ویژه است.

وی همچنین با اشاره به برنامه هفتم توسعه کشور گفت: در این برنامه، پس از بهره‌وری، تجهیز منابع مالی به‌عنوان یک رکن اصلی مطرح شده و انتظار می‌رود مدیران استانی، نسخه‌های اجرایی این قانون را به‌درستی استخراج و پیاده‌سازی کنند.

حسینی گفت: کتاب برنامه هفتم، کتاب قانون است و هنر مدیران در تبدیل آن به بسته‌های اجرایی کاربردی معنا پیدا می‌کند.

وی با تأکید بر ویژگی‌های منحصربه‌فرد آذربایجان غربی گفت: این استان با بیش از هزار کیلومتر مرز، تنوع فرهنگی، سرمایه انسانی خلاق و صبور، و فرهنگ غنی و غیرتمند، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای تبدیل‌شدن به قطب سرمایه‌گذاری کشور دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=167364
  • 52 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.