افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

کاهش ۱۳ درصدی صادرات زنجیره فولاد ایران انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها توسعه اقتصادی با مالیات هوشمند تأمین مالی صنایع فولادی و معدنی از بخش خصوصی انتقاد مجلس از قیمت و میزان خوراک تحویلی به پتروشیمی‌ها ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه معادن نقش کلیدی صنعت نفت در ناترازی انرژی تداوم فعالیت سامانه هوشمند سوخت تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات تولید و عرضه کالاهای کشاورزی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های تهران در سال آینده مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین شهربازی پایتخت سرمایه‌گذاری ۳۳۰ میلیون دلاری دولت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ساماندهی دست‌فروشان زیباسازی ۱۰۰ میدان تهران برای نوروز آغاز به کار سامانه خزانه واحد شهرداری تهران از سال آینده ضرورت توجه به تورم انتظاری سال آینده در تعیین دستمزد پیامدهای منفی افزایش فشارخون هفت بنای تاریخی اصفهان در فهرست آثار ملی توصیه‌هایی برای آلرژی‌های فصل بهار تمرکز برنامه هفتم بر تکمیل زنجیره ارزش تحقق ۹۹ درصد بودجه شهرداری در سال گذشته ضرورت افزایش حقوق کارگران متناسب با تورم ضرورت پرداخت خسارات قطعی‌های حامل انرژی توسط دولت ریشه عدم بازگشت ارز صادراتی از دید دیوان محاسبات عدم بازگشت ۳۰ درصد تعهدات ارزی سررسید شده پتروشیمی‌ها معدن داران در انتظار شفاف شدن روند تعیین حقوق دولتی دهک‌های مشمول حذف یارانه نقدی ۱۴۰۴ انتقاد از شهرداری تهران در مورد تمدید پروانه ساختمان‌ها تداوم بلاتکلیفی ساخت و ساز در حریم تئاتر شهر جانمایی المان‌های نوروزی در سطح پایتخت ورود ۱۱۴ اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی تهران ورود ۴۰۰ اتوبوس دوکابین به پایتخت ثبت ملی مسجد کازرونی عباس‌آباد انتقاد عضو شورای شهر از تاخیر در توزیع بسته‌های معیشتی راه‌های شناسایی کمبود ویتامین در بدن

2

ارتقاء سیستم‌های برق و اتوماسیون فولادسازی ذوب‌آهن اصفهان

  • کد خبر : 162739
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
ارتقاء سیستم‌های برق و اتوماسیون فولادسازی ذوب‌آهن اصفهان
پروژه ارتقاء سیستم‌های برق و اتوماسیون فولادسازی که پروژه ای بزرگ ، پر اهمیت و گسترده از لحاظ علمی و تکنولوژی می باشد ، با تلاش پرسنل ذوب آهن ، توان داخلی و همکاری شرکت ایریسا در چهل و ششمین سال روز پیروزی انقلاب اسلامی به نتیجه نشست.

به گزارش افق تهران؛ محمد علی ملکی مهندس برق و اتوماسیون امور فنی و برنامه ریزی تولید گفت:با توجه به فرسودگی به روز نبودن و ایجاد خطا و حوادث متعدد در سیستم‌های برق و اتوماسیون کنورتور های بخش فولادسازی ، نیاز به ارتقاء و برروز رسانی آن ضروری و اجتناب ناپذیر بود که توسط مدیریت امور فنی و برنامه ریزی تولید و با همکاری بخش فولاد سازی این امر تشخیص داده شد و پروژه مذکور جهت اجرایی شدن فعال گردید.

علی اصغر خدادادی معاون برق فولاد سازی گفت: این پروژه شامل ارتقاء برق و اتوماسیون سه کنورتور ازجمله مانتورینگ ، کنترل چرخش کنورتورها ، کنترل حرکت لانس ها، کنترل دمش اکسیژن در عملیات فولادسازی ، کنترل دمش ازت در عملیات پاشش سرباره و مانیتورینگ تصویری می باشد.

قابلیت های این پروژه شامل کنترل صحیح فرایند تولید ، امکان رصد خطا ها در فرایند تولید و کاهش توقفات و حوادث ناشی از فرسودگی و عملکرد ناصحیح سیستم قبلی می باشد.

محمدعلی کارجوی فورمن اتوماسیون بخش فولادسازی، در گفتگو با هفته‌نامه آتشکار با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: سیستم کنترل قدیم از نوع فوجی با قدمت ۳۵ سال به دلیل فرسودگی و عدم امکان تأمین قطعات رزرو با مشکلات جدی مواجه بود. این سیستم در عیب‌یابی زمان‌بر و در ثبت داده‌ها نیز محدودیت داشت.

وی افزود: با بازبینی و کارشناسی نقشه‌ها و مدارک قبلی، تابلوهایplc و برنامه‌های جدید بر بستر نرم‌افزار PCS7 آماده شد. یکی از نقاط عطف این پروژه رکورد اجرای عملیات بود؛ که در کنورتور یک در مدت تنها ۵ روز فعالیت‌هایی نظیر شناسایی کابل‌های سیگنال و فرمان، کابل‌کشی جدید، تعویض تابلوهای قدیمی با تابلوهای جدید، چک سیگنال و عملکرد و کف‌سازی اتاق فرمان انجام شد و سپس سیستم برق واتوماسیون جدید راه‌اندازی گردید.

کارجوی ادامه داد: یکی از لازمه‌های اجرای پروژه پاشش سرباره کنورتور و پروژه اسکادا نیز تعویض سیستم کنترل قدیم با PLCهای جدید بود که این مشکل نیز برطرف گردید.

وی در پایان از مدیریت‌های امور فنی و برنامه ریزی تولید ،اتوماسیون و ارتباطات ، فولادسازی، قرار داد های بازرگانی ،نت ساختمان و دیگر همکارانی که در این پروژه همکاری کردند تشکر و قدردانی کرد.

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=162739
  • 40 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی