افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

ضرورت تبدیل آذربایجان غربی به قطب تولید طلای ایران افتتاح دفتر مطالعات راهبردی پتروشیمی تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال آینده صدور مجوز تولید ۱۵۰ میلیون تن فولاد جدیدترین قیمت اجاره خانه‌ در سلسبیل تهران ضرورت نوسازی بافت‌های فرسوده تهران ناترازی انرژی مانع از تحقق کامل شعار جهش تولید افزایش دستمزدها گام بلندی به سوی عدالت اجتماعی رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی در ۹ ماهه امسال افتتاح ۴ ایستگاه متروی پایتخت در بهار ۱۴۰۴ بارش در تهران از آخرین روز سال افزایش بلیت باغ پرندگان در سال آینده تصویب لایحه تفریغ بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران اعلام ویژه برنامه‌های نوروزی موزه ملک افزایش ۱۷۰ کیلومتری متروی تهران راه ادویه تنها مسیر ایران برای بازگشت به شکوه گردشگری تاثیر ورزش بر عملکرد مغز جریمه میلیاردی باشگاه پرسپولیس تایید محکومیت پرسپولیس در کمیته استیناف استرس از عوامل موثر بر افزایش وزن کاهش ۱۳ درصدی صادرات زنجیره فولاد ایران انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها توسعه اقتصادی با مالیات هوشمند تأمین مالی صنایع فولادی و معدنی از بخش خصوصی انتقاد مجلس از قیمت و میزان خوراک تحویلی به پتروشیمی‌ها ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه معادن نقش کلیدی صنعت نفت در ناترازی انرژی تداوم فعالیت سامانه هوشمند سوخت تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات تولید و عرضه کالاهای کشاورزی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های تهران در سال آینده مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین شهربازی پایتخت سرمایه‌گذاری ۳۳۰ میلیون دلاری دولت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ساماندهی دست‌فروشان زیباسازی ۱۰۰ میدان تهران برای نوروز آغاز به کار سامانه خزانه واحد شهرداری تهران از سال آینده

2

ضرورت توسعه ناوگان برقی حمل‌ و نقل عمومی تهران

  • کد خبر : 162649
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷
ضرورت توسعه ناوگان برقی حمل‌ و نقل عمومی تهران
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بیان کرد: برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل شهری، از جمله اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و موتورسیکلت‌ها از راهکارهای مؤثر در کاهش آلایندگی قلمداد می‌شود.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران؛ احمد قیومی، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در جریان برگزاری سی و ششمین نشست کمیسیون حمل‌ و نقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران به میزبانی اراک، به تشریح لزوم توسعه برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه حمل‌ونقل یکی از بخش‌های زیربنایی اقتصاد محسوب می‌شود و نقشی اساسی در فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد، گفت: در جهان امروز، حمل‌ونقل عمومی از ارکان توسعه اقتصادی هر کشور به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران افزود: همزمان با رشد اقتصادی، فعالیت‌های حمل‌ونقل نیز افزایش یافته و این امر منجر به افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای شده است؛ به‌گونه‌ای که ۹۵ درصد انرژی مورد استفاده در حمل‌ونقل جهانی همچنان از سوخت‌های فسیلی تأمین می‌شود. در همین راستا، برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد در تلاش است تا وابستگی میان افزایش حمل‌ونقل و افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهد.

قیومی با اشاره به اینکه برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل شهری، از جمله اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها، موتورسیکلت‌ها و خودروهای شخصی، از راهکارهای مؤثر در کاهش آلایندگی است، گفت: ۱۵ درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان به بخش حمل‌ونقل مربوط می‌شود. در این میان، سهم حمل‌ونقل جاده‌ای از انتشار دی‌اکسید کربن، حدود ۷۳ درصد از کل انتشار بخش حمل‌ونقل را شامل می‌شود. همچنین، ۴۰ درصد از انتشار گاز دی‌اکسید کربن و ۷۰ درصد از سایر آلاینده‌های زیست‌محیطی ناشی از ترافیک شهری است.

وی با اشاره به وضعیت آلودگی هوا در کلان‌شهرهای کشور و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، بر ضرورت برقی‌سازی وسایل نقلیه تأکید کرد و افزود: حمل‌ونقل عمومی، ستون فقرات راهبردهای توسعه پایدار محسوب می‌شود و برقی‌سازی آن، علاوه بر کاهش مصرف انرژی و کاهش انتشار آلاینده‌های زیست‌محیطی، موجب کاهش ترافیک و افزایش جذابیت، راحتی و آسایش سفرهای درون‌شهری خواهد شد.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در خصوص قراردادهای تأمین و خرید ناوگان برقی نیز گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی، با هدف رفع کمبودهای حمل‌ونقل شهری و کاهش آلودگی هوا، قرارداد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با یک شرکت چینی منعقد شده که تاکنون ۸۹ دستگاه از این ناوگان وارد کشور شده است.

وی همچنین به مشخصات فنی اتوبوس‌های برقی وارداتی و تولید داخل اشاره کرد و افزود: اتوبوس‌های برقی هایگر، با توان موتور ۳۵۰ کیلووات، در شرایط بار کامل مسافر و با تهویه مطبوع روشن، قادر به پیمایش متوسط ۲۵۰ کیلومتر هستند. ظرفیت باتری این اتوبوس‌ها ۴۲۳ کیلووات ساعت است و با شارژر ۱۸۰ کیلووات، در مدت ۱۸۰ دقیقه شارژ می‌شوند. از سوی دیگر، اتوبوس‌های برقی زیما، که در داخل کشور تولید شده‌اند، دارای توان موتور ۳۵۰ کیلووات و متوسط پیمایش ۲۰۰ کیلومتر هستند. ظرفیت باتری این اتوبوس‌ها ۳۵۰ کیلووات ساعت بوده و زمان شارژ آن‌ها با شارژر ۱۲۰ کیلووات، ۱۸۰ دقیقه است.

قیومی در ادامه به اقدامات انجام‌ شده در راستای تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز اشاره کرد و گفت: با توجه به تعداد قابل‌ توجه اتوبوس‌های برقی خریداری‌شده، شرکت واحد ضمن شناسایی و معرفی تمامی توقفگاه‌های تحت پوشش خود، بر اساس شرایط جغرافیایی و اهمیت خطوط تحت نظارت، اقدام به اولویت‌بندی این مناطق برای تأمین برق‌رسانی کرده است.

وی افزود: به دلیل کمبود فضای توقفگاهی، ضروری است که برای توقف شبانه این ناوگان، فضاهای مناسب‌تری در نظر گرفته شود. در همین راستا، مکاتبات لازم با معاونت حمل‌ونقل و ترافیک تهران و مناطق ۲۲ گانه شهرداری انجام شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، دو پروژه پایانه‌های بعثت و منطقه ۶ اتوبوسرانی تهران تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید. این پایانه‌ها علاوه بر تأمین امکان شارژ شبانه اتوبوس‌های برقی، امکان شارژ روزانه تاکسی‌های برقی را نیز خواهند داشت که در این زمینه، توقفگاه اتوبوس برقی بعثت با ۴۰ دستگاه شارژر ۱۲۰ کیلوواتی با دو کانکتور و توقفگاه منطقه ۶ (تقی‌آباد) با ۲۰ دستگاه شارژر ۱۲۰ کیلوواتی با دو کانکتور، تا پایان سال جاری تجهیز و راه‌اندازی خواهند شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=162649
  • 103 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی