افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

ضرورت تبدیل آذربایجان غربی به قطب تولید طلای ایران افتتاح دفتر مطالعات راهبردی پتروشیمی تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال آینده صدور مجوز تولید ۱۵۰ میلیون تن فولاد جدیدترین قیمت اجاره خانه‌ در سلسبیل تهران ضرورت نوسازی بافت‌های فرسوده تهران ناترازی انرژی مانع از تحقق کامل شعار جهش تولید افزایش دستمزدها گام بلندی به سوی عدالت اجتماعی رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی در ۹ ماهه امسال افتتاح ۴ ایستگاه متروی پایتخت در بهار ۱۴۰۴ بارش در تهران از آخرین روز سال افزایش بلیت باغ پرندگان در سال آینده تصویب لایحه تفریغ بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران اعلام ویژه برنامه‌های نوروزی موزه ملک افزایش ۱۷۰ کیلومتری متروی تهران راه ادویه تنها مسیر ایران برای بازگشت به شکوه گردشگری تاثیر ورزش بر عملکرد مغز جریمه میلیاردی باشگاه پرسپولیس تایید محکومیت پرسپولیس در کمیته استیناف استرس از عوامل موثر بر افزایش وزن کاهش ۱۳ درصدی صادرات زنجیره فولاد ایران انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها توسعه اقتصادی با مالیات هوشمند تأمین مالی صنایع فولادی و معدنی از بخش خصوصی انتقاد مجلس از قیمت و میزان خوراک تحویلی به پتروشیمی‌ها ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه معادن نقش کلیدی صنعت نفت در ناترازی انرژی تداوم فعالیت سامانه هوشمند سوخت تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات تولید و عرضه کالاهای کشاورزی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های تهران در سال آینده مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین شهربازی پایتخت سرمایه‌گذاری ۳۳۰ میلیون دلاری دولت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ساماندهی دست‌فروشان زیباسازی ۱۰۰ میدان تهران برای نوروز آغاز به کار سامانه خزانه واحد شهرداری تهران از سال آینده

1

سیاست شهرداری، واردات اتوبوس و تراموا در کنار خرید از تولیدکنندگان داخلی

  • کد خبر : 162545
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
سیاست شهرداری، واردات اتوبوس و تراموا در کنار خرید از تولیدکنندگان داخلی
سخنگوی شهرداری تهران واردات اتوبوس و تراموا از خارج را در کنار خرید از تولیدکنندگان داخلی سیاست شهرداری دانست

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران؛ ترامواهای وعده‌داده‌شده شهرداری تهران، بالاخره رسید و بامداد۲۲ بهمن‌ماه در خیابان‌های تهران نیز تست شد. تست ترامواها در مسیر میدان آزادی تا پایانه شرق قدیم و از ساعت ۲۴ تا ۳ بامداد انجام می‌شود.زیبایی،کیفیت و ماندگاری با محصولات رُست

به گفته مدیران شهرداری فرایند آزمایش ترامواها ۲ ماه تقریبا چندهفته‌ای طول می‌کشد و بعد از موفقیت‌آمیز بودن تست و به دست آوردن نتایج، نسبت به دریافت مجوز از شورای ترافیک و شورای شهر تهران اقدام خواهد شد. طول این ترامواها ۳۲ متر با ظرفیت ۳۰۰ مسافر است.

عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به آغاز حرکت تراموا در خیابان‌های پایتخت،‌ گفت: «همان‌گونه که پیش‌تر نیز اطلاع‌رسانی شده بود، فرایند آزمایش دو دستگاه تراموای جدید وارداتی،‌ در ابتدا بدون مسافر و شبانه صورت می‌پذیرد. به این منظور احتمالا تا یک هفته آینده کارشناسان و مهندسان حمل‌ونقل و ترافیک ضمن بررسی مسیر نحوه عملکرد واقعی، این دستگاه را در خیابان‌های شهر مورد دقت قرار می‌دهند.»

سخنگوی شهرداری تهران با بیان آنکه تنها دو دستگاه تراموا برای آزمایش وارد کشور شده،‌ اضافه کرد: «اگر تست‌های شبانه تراموا موفقت‌آمیز باشد،‌ برای تست‌های واقعی‌تر در روز اقدام به حرکت و مسافرپذیری خواهد شد. بنابر مطالعات پیشین صورت‌گرفته و مجوز شورای‌عالی ترافیک، تراموا فعلا در مسیر ترمینال شرق به سمت میدان آزادی فعالیت خواهد کرد.»

وی درباره مشخصات فنی ترامواهای وارداتی در ادامه توضیحاتی ارائه کرد: «دستگاه‌های خریداری‌شده به‌عکس نسل قبلی نیازی به خط‌آهن برای حرکت ندارند. بلکه چرخ‌لاستیکی بوده و به همین علت نیاز به تمهیدات خاصی برای زیرسازی و یا صرف هزینه اضافی ندارند.

ضمنا‌ منبع انرژی آنها توسط باتری تأمین شده و کاملا برقی‌اند. از این نظر هیچ آلایندگی صوتی،‌ گازی یا گرمایی اضافی تولید نمی‌کنند. محمدخانی افزود: «دو دستگاه تراموای وارداتی سه‌کابینه بوده و حدود ۳۰ متر(تقریبا دوبرابر یک دستگاه بی‌آرتی) طول دارند. در حالت تکمیل بالغ بر ۳۵۰ نفر مسافر می‌توانند حمل کنند.

البته نمونه چهارکابینه آنها به طول ۴۲ متر هم موجود است که در صورت موفقیت‌آمیز بودن تست‌ها و موافقت مراجع قانونی احتمال خریداری و واردات آنها نیز به کشور وجود دارد.»

سخنگوی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه ترامواهای وارداتی به تازه‌ترین تکنولوژی دنیای خودروسازی مجهزند، تصریح کرد: «اصلا طرف چینی این دستگاه‌ها را A.R.T نامگذاری کرده که به معنای وسایل نقلیه سریع و هوشمند هستند؛ چرا که این دستگاه‌ها به آخرین فناوری‌های دستیار رانندگی مجهز بوده و با رادارها و سنسورهایی که دارند بیشترین حد از ایمنی را برای سرنشینان و دیگران فراهم می‌کنند.»

وی به حوادث تلخی که هرازچندگاهی در مسیر اتوبوس‌های بی‌آر‌تی در اثر بی‌دقتی راکبان موتورسیکلت یا عابرین پیاده رخ می‌دهد اشاره و گفت: «بنابر ادعای شرکت سازنده ترامواهای وارداتی به‌دلیل استفاده از فناوری‌های خودران می‌توانند ضریب ایمنی بالاتری فراهم کرده و مثلا در صورت تشخیص مانع به‌صورت خودکار قطار را به‌صورت اضطراری متوقف کنند. همچنین با استفاده از امکانات سیگنالینگ، چراغ‌های راهنمایی و دیگر امکانات ترافیکی در مسیر را (مثل مترو) با خود هماهنگ می‌کنند.»

محمدخانی ویژگی دیگر ترامواهای جدید را برقی بودن آنان عنوان کرد و ادامه داد: «این دستگاه‌ها به‌ویژه اگر در محدوده مرکزی سطح شهر استفاده شوند، می‌توانند اندکی از آلایندگی اتوبوس‌های فرسوده قدیمی‌ که با سوخت دیزل کار می‌کنند، کم کنند.

به‌علاوه ظرفیت به مراتب بالاتری را در مقایسه با بی‌آرتی‌ها برای حمل مسافر فراهم کرده که باعث افزایش راندمان مصرف انرژی هم خواهد شد.» سخنگوی شهرداری تهران واردات اتوبوس و تراموا از خارج را در کنار خرید از تولیدکنندگان داخلی سیاست شهرداری دانست و افزود: «شخصا‌ معتقدم ورود خودروهای باکیفیت با استانداردهای روز دنیا علاوه بر ارتقای رضایت‌مندی شهروندان،‌کاهش مصرف سوخت و ارتقای ایمنی ناوگان، موجب ایجاد رقابت هم شده و خودروسازان داخلی را ناگزیر از ارتقای کیفیت و کاهش قیمت محصولات خود خواهد کرد.»

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با موفق بودن ترامواهای وارداتی در مسیر تست‌های فنی و بررسی‌های مهندسی، با اخذ مجوز از مراجع قانونی نسبت به خرید و واردات دستگاه‌‌‌های بیشتر تراموا در کنار اتوبوس‌‌های جدید برقی وارداتی از چین اقدام کرد. گفتنی است که براساس گفت‌وگوهای پیشین مدیران شهرداری تهران، گفته شده بود که تفاوت‌های تراموا با دیگر وسایل حمل‌ونقل عمو‌می ‌این است که تراموا یک‌ششم مترو هزینه دارد و دوسوم آن مسافر جابه‌جا می‌کند.

همچنین شهردار تهران پیش از این خبر داد: «متروی تهران طی ۲۵ سال گذشته ۱۱۸۴ رام واگن داشته است اما سال گذشته قرارداد واردات ۱۱۸۴ رام را با شرکت‌های چینی منعقد کردیم که این رقم با کل ۲۵ سال گذشته تهران برابری می‌کند، نخستین رام از این قطار به‌زودی و در پایان بهمن‌ماه وارد کشور می‌شود و واردات آن دو رام دیگر تا خرداد ادامه دارد.»

زاکانی گفت: «ساخت هر کیلومتر متروی تهران ۳۰۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد؛ بنابراین برای تکمیل سه خط ۸، ۹ و ۱۰ به ۴۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، به همین جهت بیش از ۵۰ درصد از منابع شهرداری تهران را در بخش حمل‌ونقل و ترافیک خرج می‌کنیم.»
شهردار تهران همچنین عنوان کرد: «در آغاز فعالیت و مدیریت شهری ششم تهران ۱۸۷۸ اتوبوس داشت که از این رقم ۸۶۰ دستگاه آن در گردش بود. اکنون پایتخت ۳۳۰۰ اتوبوس دارد که ۲۳۰۰ دستگاه آن در گردش است و به‌زودی با قراردادهای منعقدشده این رقم به ۵۵۰۰ اتوبوس می‌رسد.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=162545
  • 132 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی