تاریخ : دوشنبه, ۲۶ آبان , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

اعلام آمادگی شهرداری برای مدیریت آب شهر تهران جلوگیری از آسیب به شهر با رعایت مصوبات شورا حمل و نقل از مهم‌ترین چالش‌های مدیریت شهری ایران نیازمند هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی کاهش شدید ساخت و ساز در کشور افزایش قند خون در پی مصرف قندهای طبیعی اعمال نرخ سوم برای کارت سوخت جایگاه‌ها تایید افزایش حقوق بازنشستگان راه‌اندازی سامانه «سیمین» برای تسهیل و هوشمندسازی خدمات یارانه نقدی بازسازی ناوگان اتوبوسرانی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری تامین اتوبوس از اولویت‌های شورای شهر تهران افزایش تولید آسفالت در کشور ضرورت رفع اختلافات با آبفا درباره نرخ فروش پساب برای آبیاری فضای سبز ضرورت دریافت مجوز دولت از مجلس برای حذف ارز ترجیحی تغییر شیوه پرداخت کالابرگ شیوع آنفولانزا و کرونای تیغی در کشور بهره‌برداری از متروی شهرری تا پایان سال ۱۴۰۴ کمک شورای شهر برای انتقال آب طالقان و لار به تهران جزئیات تخریب سکوی نمایش تئاتر شهر انتقاد از تخریب کاخ مروارید مهرشهر کرج من و تو، فاصلۀ عمیق موسیقی با مخاطب آغاز طراحی و جانمایی ورزشگاه مدرن در پایتخت کالابرگ‌ الکترونیکی از خطوط قرمز مجلس ژنتیک و افزایش سن از عوامل مؤثر در بروز آلزایمر افزایش خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی در پاییز قیمت زمین عامل اصلی گرانی قیمت مسکن افزایش ترجیحی نرخ ارز عامل افزایش قیمت کالاهای اساسی افزایش ۶۰ درصدی قیمت لبنبات در بازار جزئیات تغییر تخصیص طرح کالابرگ به شهروندان افزایش ۵۰ درصدی حقوق در انتظار بازنشستگان تحقق عدالت در پایتخت در گرو تحقق اهداف دوره ششم مدیریت شهری اصلاحات جدید در انتظار حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت تداوم پرداخت یارانه‌ و کالابرگ به نیازمندان در سال آینده کمبود اتوبوس در حمل و نقل تهران جذب سرمایه‌گذار در گرو ثبات قوانین اقتصادی ماینرها از دلایل اصلی ناترازی برق

6

معاهده ایران و روسیه به سود آینده اقتصادی و امنیتی کشور

  • کد خبر : 161131
  • 01 بهمن 1403 - 15:08
معاهده ایران و روسیه به سود آینده اقتصادی و امنیتی کشور
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سفر آقای پزشکیان به روسیه و امضای معاهده میان ایران و روسیه نقطه عطفی در سیاست خارجی دولت چهاردهم است.

به گزارش سرویس سیاسی افق تهران؛ سید مرتضی محمودی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره سفر رئیس جمهور به روسیه و معاهده اخیر ایران و روسیه عوان کرد: سفر آقای پزشکیان به روسیه و سخنان مهمی که در دیدار با مقامات روس بیان شد در مقطعی که شائبه مذاکره مجدد ایران و غرب از سوی دولت چهاردهم مطرح می‌شد، بسیار امیدوارکننده بود و نشان داد راهبرد جمهوری اسلامی ایران گذاشتن تمام تخم مرغ‌ها در سبد غربی‌ها نیست.

وی ادامه داد: سیاست مبتنی بر اصلاح روندهای گذشته به ویژه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم و اعتماد به همسایگان و دوستان، باید در دستور دولت چهاردهم باشد؛ در غیر این صورت همان بلایی که در دوره برجام بر سر کشور آمد مجددا تکرار خواهد شد.

محمودی تاکید کرد: شایعاتی که درباره معاهده ایران و روسیه و امتیازدهی یک طرفه به روس‌ها مطرح می شود به هیچ وجه درست نیست. چرا که در مورد توافقنامه ایران و چین نیز این شایعات مطرح می‌شد، اما در آن مقطع، هم طبق نظر کارشناسان و هم مبتنی بر بندهای توافقنامه مشخص شد که نه تنها آن توافق به زیان کشور نبوده بلکه منافع بلندمدت زیادی برای جمهوری اسلامی تامین شده است.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ادامه داد: در حال حاضر جمهوری اسلامی چه در سطح منطقه‌ای و چه بین المللی در موضع ضعف قرار ندارد که با چنین قراردادهایی به دنبال تنفس مصنوعی یا جبران ضعف‌های خود باشد بلکه ایران به عنوان یک بازیگر موثر در معادلات بین المللی و فعال در عرصه دیپلماسی اقتصادی، به دنبال ایجاد فرصت‌های جدید و متقابل و ایفای نقش در نظم جدید جهانی است. از سوی دیگر باید به اینگونه توافقات با کشورهایی که خود را در همراهی با ما اثبات کرده‌اند امید و اعتماد داشته باشیم. همچنین بی اعتمادی به تصمیمات کشور در چنین توافقنامه‌ها و معاهداتی، موجب آسیب به امنیت روانی مردم و امید فعالان اقتصادی می شود.

وی تاکید کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی از کشورهای غربی و آمریکا هیچ خیری ندیدیم و این کشورها غیر از تحریم، تخریب و حمله به منافع جمهوری اسلامی هیچ دستاورد دیگری برایمان نداشته‌اند، اما چین و روسیه در سال‌های گذشته نه تنها تهدیدی برای ایران نداشته‌اند، بلکه در مقاطع حساس بین المللی و منطقه‌ای، حضور به موقع و حمایتی در کنار ما داشته‌اند. در سازمان ملل نیز همواره آرای چین و روسیه برایمان کارساز بوده است.

نماینده مردم تهران در پایان با اشاره به اینکه با وجود ارتباط با کشورهایی مانند چین و روسیه اما نباید تمام تخم مرغ‌های خود را در یک سبد قرار دهیم، گفت: توافقنامه ایران و روسیه آینده اقتصادی کشور را تضمین خواهد کرد و حرکات سازماندهی شده برای تخریب این نوع توافقنامه‌ها به این دلیل است که غربی‌ها و عناصر داخلی آنان منافع خود را در تضاد با ارتباطات عمیق با روسیه و چین می‌دانند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=161131
  • 157 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.