افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

تداوم ناامیدی صنعتگران از حل مشکلات هشدار اتمام ذخایر سنگ‌آهن تا ۱۰ سال دیگر اعلام قیمت عمده میوه و صیفی‌جات کاهش ۱.۵ میلیون تنی تولید فولاد نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در بهینه‌سازی مصرف انرژی رفع ناترازی انرژی نیازمند همیاری همه ارکان ارزان‌سازی توسعه خدمات از ‌اولویت‌های مدیریت شهری بهره‌برداری از چراغ‌های راهنمایی هوشمند در تهران مغایرت مصوبه دولت درباره «یارانه گازوئیل» با قانون افتتاح ایستگاه متروی میدان خراسان تا پایان سال ساخت ۱۲۵ پارک جدید در تهران بررسی لوایح عوارض و بهای خدمات شهرداری تهران در سال ۱۴۰۴ کمک دولت به شهرداری تهران برای تسریع واردات واگن‌های چینی انتقاد از روند ارسال قراردادهای خطوط جدید مترو به شورا افتتاح هجدهمین دوره نمایشگاه گردشگری تهران رونمایی از جاذبه‌های ناشناخته گردشگری اصفهان در نمایشگاه بین‌المللی تهران افزایش۳۲ درصدی قیمت بازدید از برج میلاد در سال آینده نارسایی شدید قلب در کمین بیماران دیابتی واکنش عضو کمیته استیناف به پرونده بیرانوند پیاده روی بهترین روش حفظ سلامت قلب خصوصی سازی ناقص عامل ضربه به اقتصاد ایران بخش خصوصی قوی موجب جذب سرمایه خارجی پیش‌بینی ۶ میلیارد دلار ارز برای صنعتگران آماده‌سازی مسیر بهره‌برداری از پروژه ART افتتاح بازارهای جدید میوه و تره بار در پایتخت پتروشیمی تبلور زنجیره ارزش صنعت نفت ضرورت متنوع سازی سبد خوراک صنعت پتروشیمی صنعت برق در بحران ناترازی انرژی منجر به کاهش رشد صنایع معدنی آغاز به کار تراموا در پایتخت از ۲۲ بهمن برون‌رفت از مشکلات با تکیه بر آموزه‌های انقلاب اسلامی تاثیر قطعی معدل در کنکور ضرورت ارائه تسهیلات استفاده از انرژی پاک به مردم افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم‌ها بناهای تاریخی عنصر جذب گردشگر برگشت اشیای تاریخی به ایران

3

جزئیات آبرسانی به درختان بوستان‌های سرخه‌حصار و چیتگر

  • کد خبر : 160885
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
جزئیات آبرسانی به درختان بوستان‌های سرخه‌حصار و چیتگر
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت درختان بوستان‌های سرخه‌حصار و چیتگر اعلام کرد مشکل آب‌رسانی در بوستان چیتگر حل شده و جلسات متعددی نیز برای آب رسانی به درختان بوستان سرخه حصار برگزار شده تا آب این بوستان نیز به موقع تحویل داده شود.

به گزارش سرویس شورای شهر افق تهران؛ بوستان چیتگر در غرب پایتخت در مسیر بادهای غربی تهران است و در بهبود کیفیت هوای این کلان‌شهر سهم بسزایی دارد؛ به همین دلیل خشکی یا قطع درختان بوستان چیتگر می‌تواند منجر به ورود ریزگردها به شهر تهران شود. برخی از درختان این بوستان طی سال‌های اخیر به دلیل مشکل آبرسانی به درختان و اخلال در روند آبرسانی با بیماری و آفت مواجه شده بودند.

بوستان سرخه‌حصار در شرق تهران نیز دیگر بوستان حائز اهمیت پایتخت است که این بوستان نیز همانند بوستان چیتگر دچار آفت و خشکی شده بود و نیازمند رفع مشکل آبرسانی است.

مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران درباره مشکل آبیاری بوستان‌های چیتگر و سرخه حصار گفت: مسئله آبیاری در بوستان چیتگر حل شده است و با ورود دادستانی و الزام شرکت آب و فاضلاب به تأمین آب و پساب، مشکل آب چیتگر حل شد. در مساله پارک سرخه حصار نیز جلسات متعددی برگزار شده که آب این بوستان هم به موقع تحویل داده شود؛ مثلا این‌که پساب سد لتیان برای آبیاری بیاید و در همین راستا مقرر شده است که پیگیری‌های لازم صورت بگیرد.

وی ادامه داد: غفلتی در این راستا شده بود که نتایج آن را در این دو سال دیده‌ایم؛ رکود مدیریتی در دوره پنجم در همه عرصه‌ها اتفاق افتاده بود و امروز تبعات گذشته را می‌بینیم. حتما درخشان خشک شده در دو بوستان چیتگر و سرخه حصار واکاری خواهند شد؛ اما قرار نیست درخت کاج دیگری در این مناطق کاشته شود.

بابایی اضافه کرد: باید از درختان بومی برای واکاری استفاده شود؛ تاثیری که یک درخت پهن برگ در موضوع اکولوژی دارد، درخت کاج ندارد. قرار شده است تا دیگر درخت کاج در سطح تهران کاشته نشود؛ چرا که رفتن به سمت درختان بومی باعث کاهش دغدغه‌هایمان هم می‌شود.

رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران همچنین در ادامه درباره آخرین وضعیت ایمن‌سازی انبار نفت شهران نیز گفت: یک دعوای تخصصی و کارشناسی بین همکاران در انبار نفت و آتش نشانی اتفاق افتاده بود و می‌گفتند موضوعات ایمنی ما خیلی پیشرفته تر و دقیق تر از موضوعاتی‌ است که آتش نشانی پیگیری می‌کند. البته که از قدیم وزارت نفت در حوزه ایمنی بیشترین رتبه را داشته است و مهم‌ترین مسئله بحث انتقال فرآورده‌های سوختی بود که در محدوده مسکونی بود و این محدوده را طی می‌کرد تا به اتوبان برسد.

وی اضافه کرد: طی آخرین تفاهم صورت گرفته مقرر شده است تا پروژه ۵۰۰ متر معبرسازی مستقل، با هزینه وزارت نفت اجرایی شود. طراحی‌های لازم انجام شده و در حال حاضر در مرحله واریز پیش پرداخت توسط شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی به حساب شهرداری تهران هستیم تا شهرداری عملیات اجرایی تملک و ساخت این ۵۰۰ متر معبر و یک پل را شروع کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=160885
  • 140 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی