تاریخ : شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

لزوم تشکیل شبکه‌ای از فعالان صنایع خلاق قالیباف: بلاک‌چین دیگر یک فرصت نیست، ضرورتی برای آینده اقتصاد ایران است ضرورت تعیین حقوق کارگران بر اساس نرخ تورم کاهش نرخ بیکاری در کشور بر اساس آمار ضرورت تصمیم‌گیری در راستای خاتمه پروژه‌های نیمه‌تمام شهرداری ممنوعیت مصرف بیش از ۲ واحد میوه در مبتلایان به کبد چرب تامین منابع طرح کالابرگ مرحله پنجم عدم بازگشت ارز صادراتی از عوامل کلیدی بی‌ثباتی ارزی پرداخت مداوم یارانه ماهانه تا پایان سال تأمین مسکن عامل ماندگاری کارگران نقش کلیدی عوامل محیطی بر ابتلا به آلزایمر ضرورت پرداخت به موقع معوقات و حقوق کادر درمان انتقاد شهردار از مصوبه جدید حریم تهران ۶ مجتمع ایستگاهی تهران آماده واگذاری تبدیل تهران به کلان‌شهر الگو در افق ۱۴۱۰ درخواست برگشت نرخ بلیت هواپیما به وضعیت قبل جزئیات جلوگیری از تخریب باغ مینو در فارس ضرورت استفاده از ماشین‌های مکانیزه در بزرگراه‌ها عدم تامین هزینه‌های خوراک خانوارها با کالابرگ افزایش شدید قیمت میوه و سبزیجات در بازار عدم موفقیت نظام ارز چند نرخی بدون حکمرانی داده سهم ۷۰ درصدی هزینه اجاره از سبد معیشت خانوار در تهران پیشرفت ۸۰ درصدی تکمیل ایستگاه مترو ورزشگاه تختی افزایش تخلفات حوزه حریم تهران در جنوب شهر واریز ۲ کمک معیشت به حساب سرپرستان خانوار در پایان آبان‌ماه کاهش قدرت خرید کارگران با وجود افزایش دستمزدها کمبود پاکبان به دنبال اخراج اتباع غیرمجاز در تهران جزئیات پرداخت قسطی جرایم طرح ترافیک انتقاد اعضای شورای شهر تهران به عملکرد برخی نهادهای دولتی در موضوع حریم شهر ضرورت حذف شرکت‌های واسطه‌ای در پرداخت حقوق عوارض جدی مصرف بی‌رویه نوشیدن قهوه‌های غلیظ و پرکافئین تاثیر تغذیه سالم بر حفظ سلامت مو تشدید علائم ابتلا به آلزایمر با سبک زندگی ناسالم اقدامات خلاف قانون استانداری در موضوع حریم تهران کاهش ۲۰ درصدی پیام‌های مشاهده حیوانات موذی در شش‌ماهه نخست سال تعیین نرخ بلیت هواپیما بر عهده شرکت‌های هواپیمایی

0

گام بلند فولاد آلیاژی ایران در مسیر تولید و فروش دانش

  • کد خبر : 158453
  • 21 آذر 1403 - 13:59
گام بلند فولاد آلیاژی ایران در مسیر تولید و فروش دانش
فولاد آلیاژی ایران در مسیر تولید و فروش دانش گامی بلند برداشت.

به گزارش افق تهران؛ سالهاست از تحریم ها رنج می بریم. در هر بخشی که وارد شدیم، با کوهی از مانع تراشی ها رو به رو شدیم. اگرچه محدودیتها و ممنوعیت ها مشکلات بسیاری بر سرراه تولید ایجاد کرد، اما هرگز متوقف نشدیم و با اتکا به توان داخل، توانستیم بخوبی از موانع عبور کنیم.

مشکل دور ماندن از فناوری

نکته بسیار مهمی که بر تولید تاثیرات منفی و مخرب برجای گذاشته، دورماندن از فناوری و نوآوری های روز بود. تحریمها باعث شد نتوانیم از فرصت ها بخوبی بهره بگیریم. دستگاههای تولید در اثر مرور زمان فرسوده شد و بدلیل تحریم ها نتوانستیم قطعات را وارد و ماشین الات را تعمیر کنیم. اما بنایی برای درجا زدن نداشتیم و با اعتماد به نیروهای توانمند داخل، از تمامی موانع عبور کردیم.

بحران نداشتن دانش فنی

آنچه بحران جدی ایجاد کرده بود، نداشتن دانش فنی و علمی بود. اگرچه می توانستیم با دورزدن تحریم ها و قبول هزینه های کلان، قطعات و ماشین آلات را وارد کشور کنیم، اما نتوانستیم از آنها بخوبی بهره بگیریم. در این هنگام اعتماد به افراد تحصیل کرده جواب داد و توانستیم از توان آنها برای تعمیر و راه اندازی ماشین آلات بهره بگیریم.

چالش بی اعتمادی

چالش جدی این بود که کارخانه ها و شرکتهای بزرگ حاضر نمی شدند به دانش بنیان ها اعتماد کنند و قطعات یا ماشین آلاتی که آنها تولید می کردند، در خطوط تولید بکار نمی گرفتند. اما رهبر انقلاب با درک درست نسبت به این شرایط، چندین سال است تولید را محور نامگذاری سالها قرار دادند و در اقدامی تاثیرگذار، سال ۱۴۰۱ را با عنوان «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» نام‌گذاری کردند. در این سال بسیاری از کارخانه ها و شرکتهای بزرگ به دانش بنیان های داخلی اعتماد کردند و همکاری با آنها را در دستور کار قرار دادند.

اعتماد آفرینی در سال دانش بنیان

در این سال دانش بنیان ها توانستند اعتماد شرکتها و کارخانه ها را جلب کنند و کار بجایی رسید که با وجود گذشت نامگذاری سال ۱۴۰۱ کارخانه ها همچنان به همکاری با دانش بنیان ها ادامه دادند، رویکردی که باعث شد نیاز کشور به ماشین الات و قطعات تامین و ارزبری نیز به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

همکاری مستمر با دانش بنیان

یکی از شرکتهایی که همکاری مستمر خود را با دانش بنیان ها ادامه و حتی گسترش داد، شرکت فولاد آلیاژی ایران بود. اعتماد این شرکت به دانش بنیان های داخلی باعث ساخت دستگاه کنترل خیز پل جرثقیل های سقفی – طرح نوآورانه واحد جرثقیل شرکت ورتا صنعت فولاد آلیاژی شد. مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران با تأکید بر سیاست حمایت گرانه مدیریت فولاد آلیاژی ایران از طرح های فناورانه و دانش بنیان شرکت های ورتا صنعت و توسعه فولاد آلیاژی ایرانیان گفت: اگر بخواهیم مانا و ماندگار باشیم، باید به سمت کار‌هایی برویم که از طریق دانش، خلق ثروت می‌کنند.

شناخت و باور فناوری

نکته بسیار مهمی که به توسعه منجر می شود، شناخت و باور نسبت به فناوری و تحولات روز و حرکت به سمت این تحولات است، رویکردی که فولاد آلیاژی ایران به آن اعتقاد دارد و محمد کمال‌زاده در مراسم رونمایی از دستگاه کنترل خیز پل جرثقیل های سقفی – طرح نوآورانه واحد جرثقیل شرکت ورتا صنعت فولاد آلیاژی انقلاب دیجیتال را فرایندی ناگزیر دانست و با اشاره به اینکه روند توسعه در تمامی دنیا آغاز شده گفت: اگر کسی در این شرایط نتواند خودش را با این جریان همراه کند، جایگاه اقتصادی اش را به سادگی از دست خواهد داد.

ایجاد دهکده فنی مهندسی

آنچه می تواند به توسعه کارآمد منجر شود، سازماندهی و ایجاد زیرساختهاست. اینکه به امری اعتقاد داشته باشیم اما به سوی آن نرویم، بسیار چالش آفرین خواهد بود. اما مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران، از شرکت توسعه فولاد آلیاژی ایرانیان به عنوان یک شرکت دانش محور یاد کرد و گفت: در نظر داریم یک دهکده کوچک فنی و مهندسی ایجاد کنیم و به سمتی برویم که این شرکت‌ها دانش را تولید کرده و به فروش برسانند و علاوه بر فولاد آلیاژی ایران؛ به دیگر شرکت‌های این حوزه نیز خدمات بدهند.

رضایت از رشد

مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران با ابراز رضایت از رشد حاصل شده در شرکت‌های توسعه و ورتا در یک سال گذشته و ابداع دستگاه کنترل خیر پل جرثقیل‌های سقفی گفت: با این اختراع به سمت دانش بنیان شدن قدم برداشته اید و این شروع را به فال نیک می گیریم. کمال زاده افزود: اگر این شرکت‌ها بتوانند با ورود به طرح های مهم صنعتی دانش بنیان بشوند؛ گام بزرگی در جذب نیروهای توانمند و تحصیل کرده و ایفای رسالت‌های اجتماعی خود برمی دارند

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=158453
  • 158 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.