تاریخ : پنجشنبه, ۲۲ آبان , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

افزایش قیمت سوخت کارت جایگاه‌های سوخت جزئیات احداث ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری پیاز قرمز موثر در تقویت سیستم ایمنی شیوع کرونای گلودرد تیغی در کشور جزئیات ارسال پیامک به برخی سرپرستان خانوار ۴۰ درصد از جمعیت کشور در فقر مطلق ضرورت خرید کالاهای طرح کالابرگ ۲ ماه قبل از ارائه به شهروندان انتقاد از عدم برگزاری مستمر جلسات شورای عالی کار نبود صرفه اقتصادی برای تداوم ساخت‌وساز در بازار مسکن اعلام قیمت گوشت تنطیم بازاری پیش بینی بارش باران در تهران جزئیات ورود رام‌های جدید قطار به تهران انتقاد عضو سابق شورای شهر از روند نظارت شهرداری بر شهربان‌ها تدوین طرح حریم تهران در دستور کار شورا عرضه کالاها با قیمت ثابت از طریق کالابرگ الکترونیکی تغییر مداوم قوانین اقتصادی از عوامل اصلی کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران ابلاغ قانون حذف ۴ صفر از پول ملی آغاز طرح ساماندهی افراد بی‌سرپناه اصلاح شبکه آب در گرو صرفه‌جویی در مصرف انتقاد عضو شورای شهر از روند صدور مجوزها در معاونت علمی جزئیات تعیین حقوق و دستمزد کارمندان در سال ۱۴۰۵ قطع عضو در پی زخم پای دیابتی کاهش قیمت محصولات در میادین میوه و تره‌بار ضرورت ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل تهران گسترش مشکلات اقتصادی در پی تصمیم‌گیری‌های غلط رشد شدید قیمت مسکن در پایتخت اعلام زمان واریز یارانه‌ها در آبان‌ماه انتقاد عضو شورای شهر تهران از وضعیت مسکن کارکنان شهرداری انتقاد نماینده مجلس از افزایش قیمت دارو عدم تحقق اهداف طرح کالابرگ با توزیع ناعادلانه پروتئین نان عامل نفخ و دل‌درد آنفلوآنزا در راس ویروس‌های تنفسی در گردش کشور الزام شهرداری تهران به تَراواسازی معابر و عرصه‌های شهری واگذاری میدان عمل به مردم تنها راهکار برون‌رفت از مشکلات ضرورت تمرکززدایی از تهران تحقق بودجه شهرداری در نیمه اول سال ۱۴۰۴

7

کاهش محسوس دمای هوای تهران از فردا

  • کد خبر : 156605
  • 23 آبان 1403 - 10:49
کاهش محسوس دمای هوای تهران از فردا
اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما در سطح استان از امروز تا بامداد جمعه (۲۳ تا ۲۵ آبان ماه) خبر داد.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی وضعیت جوی استان تهران امروز(۲۲ آبان ماه) تا پنجشنبه شب (۲۴ آبان ماه) با فعالیت سامانه بارشی، آسمانی ابری همراه با بارش باران و مه رفیق در پاره‌ای نقاط به‌ویژه مناطق غربی و جنوبی و ارتفاعات وزش باد شدید تا خیلی شدید و رگبار و رعد و برق، در ارتفاعات بارش باران و به‌تدریج بارش برف همراه با مه پیش‌بینی شده است.

در بعضی ساعت‌ها رگبار متوسط با شدید باران در سطح استان به‌ویژه چهارشنبه (۲۳ آبان ماه) بارش باران و برف و رخداد مه غلیظ در دامنه ها و ارتفاعات و بارش برف و کولاک و وزش سوزباد در ارتفاعات بالا دست مورد انتظار است.

از چهارشنبه تا بامداد جمعه (۲۳ تا ۲۵ آبان ماه) کاهش محسوس دما در سطح استان و بخبندان شبانه سطح زمین در دامنه‌ها و ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

از جمعه تا یکشنبه آسمان صاف تا قسمتی ابری همراه با روند تدریجی افزایش دما قابل قابل پیش‌بینی است.

طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه توچال با کمینه دمای ۳- درجه سانتی‌گراد سردترین ایستگاه هواشناسی تهران بوده است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۲۳آبان‌ماه)  ابری با بارش باران و مه رقیق، گاهی افزایش باد و رگبار و رعد و برق و به‌تدریج کاهش محسوس دما با حداقل دمای  ۸ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. آسمان پایتخت طی ‌روز پنجشنبه ( ۲۴ آبان‌ماه) ابری در بعضی ساعت‌ها بارش باران و مه رقیق با احتمال رگبار و رعد و برق، از بعداز ظهر کاهش ابر در شب و کاهش محسوس دما با حداقل دمای  ۶ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد خواهد بود.

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی آورده است: از صبح تا اواخر وقت چهارشنبه در همه مناطق استان به‌ویژه تهران، شهریار، پاکدشت، قرچک، پیشوا، تهرانسر، شرق تهران، شمیرانات، قدس، ورامین، ری، پردیس، دماوند، چیتگر و شمیرانات بارش باران، گاهی رگبار متوسط یا شدید، رعد و برق، در دامنه‌ها و ارتفاعات بارش باران و برف و گاهی کولاک، در قله‌ها بارش برف؛ کولاک برف و سوزباد پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان بعضی رودخانه‌ها، امکان لغزش سنگ و رانش کوه در ارتفاعات، رخداد مه و محدودیت دید، گاهی وزش باد خیلی شدید به‌ویژه در نیمه غربی و بخش‌های جنوبی و ارتفاعات دور از انتظار نیست.

به توصیه  اداره کل هواشناسی استان تهران عدم تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خطر سیلاب و نقاط مرتفع، خطر صاعقه، تجهیز خودروها به ضد یخ و زنجیر چرخ و سوخت کافی و وسایل گرمایشی به‌ویژه در مسیرهای سردسیر، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی از جمله طبیعت‌گردی، مدیریت حامل‌های انرژی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر کوهستانی مد نظر قرار گیرد.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=156605
  • 184 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.