تاریخ : دوشنبه, ۲۶ آبان , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

جلوگیری از آسیب به شهر با رعایت مصوبات شورا حمل و نقل از مهم‌ترین چالش‌های مدیریت شهری ایران نیازمند هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی کاهش شدید ساخت و ساز در کشور افزایش قند خون در پی مصرف قندهای طبیعی اعمال نرخ سوم برای کارت سوخت جایگاه‌ها تایید افزایش حقوق بازنشستگان راه‌اندازی سامانه «سیمین» برای تسهیل و هوشمندسازی خدمات یارانه نقدی بازسازی ناوگان اتوبوسرانی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری تامین اتوبوس از اولویت‌های شورای شهر تهران افزایش تولید آسفالت در کشور ضرورت رفع اختلافات با آبفا درباره نرخ فروش پساب برای آبیاری فضای سبز ضرورت دریافت مجوز دولت از مجلس برای حذف ارز ترجیحی تغییر شیوه پرداخت کالابرگ شیوع آنفولانزا و کرونای تیغی در کشور بهره‌برداری از متروی شهرری تا پایان سال ۱۴۰۴ کمک شورای شهر برای انتقال آب طالقان و لار به تهران جزئیات تخریب سکوی نمایش تئاتر شهر انتقاد از تخریب کاخ مروارید مهرشهر کرج من و تو، فاصلۀ عمیق موسیقی با مخاطب آغاز طراحی و جانمایی ورزشگاه مدرن در پایتخت کالابرگ‌ الکترونیکی از خطوط قرمز مجلس ژنتیک و افزایش سن از عوامل مؤثر در بروز آلزایمر افزایش خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی در پاییز قیمت زمین عامل اصلی گرانی قیمت مسکن افزایش ترجیحی نرخ ارز عامل افزایش قیمت کالاهای اساسی افزایش ۶۰ درصدی قیمت لبنبات در بازار جزئیات تغییر تخصیص طرح کالابرگ به شهروندان افزایش ۵۰ درصدی حقوق در انتظار بازنشستگان تحقق عدالت در پایتخت در گرو تحقق اهداف دوره ششم مدیریت شهری اصلاحات جدید در انتظار حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت تداوم پرداخت یارانه‌ و کالابرگ به نیازمندان در سال آینده کمبود اتوبوس در حمل و نقل تهران جذب سرمایه‌گذار در گرو ثبات قوانین اقتصادی ماینرها از دلایل اصلی ناترازی برق درخواست نماینده مجلس از وزارت نیرو برای مقابله با استخراج غیرقانونی رمزارز

7

تداوم محدودیت در مصرف گاز شرکت‌های فولادی

  • کد خبر : 156381
  • 21 آبان 1403 - 11:14
تداوم محدودیت در مصرف گاز شرکت‌های فولادی
رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد بیان کرد: اگر ۱۰ میلیون تن صادرات محصولات فولادی در سال انجام شود، ۵ میلیارد دلار ارزآوری خواهد داشت، بنابراین انتظار از مسئولان این است که صنعت فولاد را از قطع گاز و برق مستثنی کنند تا شرکت‌های فولادی بتوانند ارزآوری مناسبی را برای کشور داشته باشند.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ بهرام سبحانی، رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد رباره اخبار مربوط به احتمال اعمال محدودیت مصرف گاز برای شرکت‌های فولادساز، گفت: فعلا برنامه‌ای برای نوع محدودیت در مصرف گاز و آغاز آن، برای انجمن فولاد ارسال نشده، ولی هر زمان ممکن است این محدودیت به صورت مستمر آغاز شود. چنان‌که، هرگاه مصرف گاز در منطقه‌ای افزایش می‌یابد، محدودیت گاز در شرکت‌های فعال در آن محدوده اعمال می شود، اما فعلا برنامه مستمری برای اعمال محدودیت اجرا نشده است.

او تاکید کرد: انجمن فولاد ایران به دنبال ارائه برنامه‌ای مشخص، برای اعمال محدودیت‌های احتمالی است تا تکلیف شرکت ها مشخص شود.

توقف مازوت سوزی و احتمال افزایش مصرف گاز

سبحانی در واکنش به دستور دولت برای توقف مازوت سوزی و ارتباط آن با افزایش قطعی گاز و افزایش محدودیت برای شرکت‌های فولادی، گفت: با این اقدام احتمال قطعی گاز در ماه های آینده، بیشتر شده است، زیرا تولید گاز نسبت به سال قبل افزایش نیافته، اما مصرف گاز نسبت به پارسال افزایشی است و همین رویکرد باعث شده ناترازی گاز نسبت به سال قبل جهش یابد.

بهرام سبحانی با بیان این‌که وزارت صمت به‌طور مستمر با وزارت نفت برای رفع نگرانی صنایع از محل قطعی گاز در حال مذاکره است، گفت: نمایندگانی از وزارت صمت در حال پیگیری موضوع هستند، البته باید دید نتیجه این پیگیری های در آینده چه خواهد شد.

او افزود: وزارت نفت باید راهکاری مشخص برای رفع نگرانی‌های صنایع، ناشی از احتمال قطعی گاز، ارائه کند، چون اگر هوا پیش از موعد سرد شود و هر زمان فصل سرما آغاز شود، محدودیت مصرف هم برای صنایع زودتر آغاز خواهد شد.

ارزآوری ۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد

رییس انجمن فولاد اضافه کرد: پیشنهاد انجمن فولاد ایران رفع محدودیت برای صنعت فولاد است، زیرا این صنعت فقط ۴ درصد مصرف گاز را در اختیار دارد اما ارزآوری و اشتغال این صنعت بسیار بیشتر از سهم آن از سبد مصرف گاز در کل کشور است.

بهرام سبحانی در پایان گفت: اگر ۱۰ میلیون تن صادرات محصولات فولادی در سال انجام شود، ارزآوری صنعت فولاد تا ۵ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت، بنابراین انتظار از مسئولان این است که صنعت فولاد را از اعمال محدودیت در تخصیص انرژی مستثنی کنند تا شرکت‌های فولادی بتوانند ارزآوری مناسبی را برای کشور داشته باشند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=156381
  • 142 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.