تاریخ : دوشنبه, ۱۹ آبان , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

تداوم رکود در بازار مسکن اجرای فاز دوم متناسب‌سازی حقوق در سال ۱۴۰۵ تداوم روند حذف یارانه دهک‌های پردرآمد از دریافت یارانه تامین مسکن اقشار آسیب‌پذیر اولویت اصلی دولت افزایش قیمت مرغ در بازار تامین ۲۸ درصد سبد معیشت خانوار با حقوق ماهانه ضرورت جلوگیری از خروج و قاچاق خاک سرخ جزیره هرمز به سایر کشورها انتقاد نماینده مجلس از عدم تعیین تکلیف نیروهای شرکتی اقتصاد ایران درگیر رکودی ساختاری کاهش طول سرماخوردگی با مصرف زینک تاثیر شدید استرس بر قندخون و دیابت بحران امروز کشور نتیجه ناکارآمدی برخی مدیران تذکر عضو شورای شهر نسبت به قطع درختان در تهران تداوم آلودگی هوا در تهران آغاز بازنگری طرح جامع حریم تهران بهره برداری از فاز نخست متروی اسلامشهر تا سال ۱۴۰۶ جزئیات طرح نظافت بزرگراه‌ها با تجهیزات مکانیزه جزئیات انتقال مجسمه «والرین» به ورودی فرودگاه مهرآباد اجرای طرح «توریست کارت» با هدف بهره‌برداری از منابع ارزی گردشگری اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوای تهران رونمایی از پوستر سی امین جشنواره تئاتر استان تهران جزئیات تغییر ساعت نظافت پیاده‌روها مدیریت آب نیازمند اقدام راهبردی کمبود آب در تهران از چالش‌های مهم این کلان‌شهر ضرورت توقیف خودروهای آلاینده در تهران بوتولیسم مرگبارترین نوع مسمومیت غذایی خطرات مصرف نادرست مواد شوینده بر دستگاه تنفسی اعلام زمان واریز حقوق آبان‌ماه بازنشستگان حذف یارانه پردرآمدها از الزامات اصلی پیش بینی قیمت مسکن در آینده انتقاد رییس شورای شهر از وضعیت گسترش حریم تهران تمرکززدایی از مزیت‌های تفویض اختیار به استانداران ارائه تسهیلات ویژه‌ مجلس برای حمایت از انرژی‌های تجدیدپذیر تصویب طرح حبس‌زدایی از محکومان مالی مهریه آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای بهره‌برداری از طرح تجهیز نیروها اصلاح الگوی مصرف انرژی از اهداف مهم شهرداری

1

رویداد سام وست توسط صندوق cvc سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی سنگ آهن معرفی شد

  • کد خبر : 154587
  • 24 مهر 1403 - 11:58
رویداد سام وست توسط صندوق cvc سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی سنگ آهن معرفی شد
در اولین نمایشگاه تامین مالی و سرمایه‌گذاری یزد: رویداد سام وست توسط صندوق cvc سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی سنگ آهن معرفی شد.

به گزارش افق تهران؛ معرفی ” رویداد سام وِست” و رونمایی از پوستر این رویداد در اولین نمایشگاه تامین مالی و سرمایه‌گذاری یزد با حضورمدیرعامل “صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی سنگ آهن مرکزی و صنایع وابسته” و مسئولان شرکت سنگ آهن مرکزی و فعالین زیست بوم نواوری و فناوری استان یزد انجام شد.

محسن کرمی نیا مدیرعامل “صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی سنگ آهن مرکزی و صنایع وابسته” با معرفی “رویداد سام وست” در اولین نمایشگاه تامین مالی و سرمایه‌گذاری یزد، بیان کرد: این رویداد با هدف سرمایه‌گذاری بر شرکت‌ها، استارتاپ‌ها و تیم‌های فناور در استان یزد طراحی شده است.

وی درباره روند اجرایی “رویداد سرمایه‌گذاری سان وست” صندوق CVC سنگ آهن مرکزی، توضیح داد: مخاطب این رویداد تیم‌های فناور و استارتاپ های دارای محصول و خدمات با سطح بلوغ فنی ۴ تا ۷ در داخل استان یزد می باشند.

این رویداد که خود شامل چندین پیش رویداد و جلسه برای معرفی و شناخت تیم ها می باشد با کمک مراکز رشد و نواوری و همچنین شتابدهندهای فعال و پارک استان برگزار می گردد.

در این مجموعه رویدادها، ضمن شناسایی ایده‌های برتر و برگزاری‌های جلسات B۲B با حضور کارشناسان و مدیران شرکت سنگ آهن مرکزی و صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر CVC کارگاه‌های آموزشی نیز برگزار می گردد.

این کارگاهها عمدتاً بجهت اشنایی مخاطبین دوره با ابعاد مختلف سرمایه گذاری و توانمندسازی ایشان جهت جذب سرمایه ارائه می شود.

کرمی نیا با تصریح بر اینکه شرکت ها و استارتاپ‌ها برای جذب سرمایه در هر راند، باید با ادبیات و شرایط حاکم بر سرمایه‌گذاری خطرپذیر، اصول ارزشگذاری و همچنین قوانین مرتبط و نحوه ارائه به سرمایه گذار، آشنا باشند بر همین اساس این موارد در قالب جلسات آموزشی در پیش رویداد ” سام وست” ارائه خواهد شد.

وی اظهار نمود که اولین دوره رویداد سام وست تا بهار ۱۴۰۴ ادامه پیدا کرده و نتایج در مراسم اختتامیه آن اعلام خواهد شد.

صندوق cvc سنگ اهن مرکزی ایران به عنوان تنها cvc فعال در استان یزد، سرمایه گذاری خطرپذیر در شرکت های استارتاپی و دانش بنیان و در حوزه های مرتبط با آهن و فولاد و صنایع معدنی را دنبال می نماید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=154587
  • 123 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.