تاریخ : سه شنبه, ۲۲ آبان , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

ضرورت توسعه تم‌پارک‌ها در پایتخت ضرورت نظارت بر هزینه‌کرد عوارض حریم استحفاظی شهر تهران ضرورت حل مشکلات توسط شهردار کاخ سفید مانعی برای فروش نفت ایران نسبت ۵.۵ درصدی مالیات به تولید ناخالص داخلی در بودجه ۱۴۰۴ علت قطعی برق کاهش ذخایر گازوئیل پیامدهای تحریم دوباره نفت ایران تداوم محدودیت در مصرف گاز شرکت‌های فولادی ضرورت هدایت صنایع به سمت نیروگاه‌های تجدیدپذیر جزئیات طرح هفت ساله شدن دوره فعالیت شوراها فرصتی برای افزایش راندمان نیروگاه‌های برق بازگشایی درهای خانه صدراعظم ناصرالدین‌شاه در تهران افزایش پیمانکاران شهرداری در جهت بهبود نظافت پایتخت شناسایی و رفع موانع توسعه گردشگری در مجلس انتقاد از حضور دستفروشان در معابر تهران نام‌گذاری روز ملی جزایر سه گانه در دستور کار استرس قاتل خاموش حریف آسیایی استقلال در بحران تفاوت علائم سرماخوردگی و آلرژی پاییزی برگزاری جلسه مجوز حرفه‌ای برای استقلال و پرسپولیس ضرورت اجرای صحیح قانون متناسب سازی حقوق بازنشستگان پیش بینی محدودیت هم‌زمان مصرف برق و گاز برای شرکت‌های فولادی پیش‌بینی ۳۰۰ میلیون مترمکعب ناترازی گاز در زمستان امسال بافت تاریخی تهران در انتظار تخریب بزرگ مدیریت مصرف تنها راه نجات کشور از ناترازی انرژی افزایش ۵۰۰ مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر نبود مانعی برای فروش نفت ایران دخالت‌های دولت عامل کاهش نرخ سرمایه‌گذاری در ایران اعلام زمان‌بندی محدودیت‌های برق در تهران ضرورت اقدام فوری دولت برای رفع ناترازی برق اضافه شدن ۲۰ اتوبوس جدید به خطوط جنوب تهران حذف طرح شاتل سرویس تاکسیرانی تبدیل دره فرحزاد به فرصت گردشگری برای تهرانی‌ها بررسی طرح جدید ترافیک پایتخت تا پایان آبان‌ماه علائم کمبود روی در بدن اعلام رأی کمیته انضباطی برای بازی استقلال و پرسپولیس

0

کاهش ارزش صادرات محصولات فولادی ایران در نیمه اول سال

  • کد خبر : 154095
  • 17 مهر 1403 - 14:35
کاهش ارزش صادرات محصولات فولادی ایران در نیمه اول سال
گمرک جمهوری اسلامی ایران گزارش داد: ارزش صادرات محصولات فولادی ایران در نیمه اول سال جاری (۱ فروردین تا ۳۱ شهریور) به ۲.۹ میلیارد دلار رسیده است.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ ایران در دوره شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به میزان ۵.۷ میلیون تن محصولات فولادی صادر کرده است. صادرات محصولات فولادی در نیمه نخست امسال نسبت به نیمه اول سال قبل از آن ۱۴ درصد کاهش ارزش و ۱۳ درصد کاهش وزن را نشان می دهد.

انجمن جهانی فولاد (WSA) در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که تولید فولاد ایران در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۳ درصد رشد داشته است. این گزارش همچنین می افزاید که حجم تولید فولاد جهان در دوره ۳ ماهه ۰.۵ درصد افزایش یافته است. در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ بیش از ۴۶۹ میلیون تن فولاد در سراسر جهان تولید شد که ۱۶۱.۲ میلیون تن آن در ماه مارس ۲۰۲۴ تولید شد.

ایران از ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۷.۶ میلیون تن فولاد تولید کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۳ درصد رشد نشان می دهد. چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران ۱۰ تولیدکننده برتر فولاد جهان در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ بودند.

بر اساس گزارش ایسپا، تولید فولاد در ایران در سال ۱۴۰۲ (منتهی به ۲۸ اسفند) نسبت به سال قبل ۵.۸ درصد افزایش داشته است. طبق گزارش ها، این کشور در دوره شش ماهه ۵.۷ میلیون تن محصولات فولادی صادر کرده است.

صادرات محصولات فولادی در نیمه نخست امسال نسبت به نیمه اول سال قبل از آن ۱۴ درصد کاهش ارزش و ۱۳ درصد کاهش وزن را نشان می دهد.

انجمن جهانی فولاد (WSA) در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که تولید فولاد ایران در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۳ درصد رشد داشته است.

این گزارش می افزاید: حجم تولید فولاد جهان در دوره ۳ ماهه ۰.۵ درصد افزایش یافته است.

در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ بیش از ۴۶۹ میلیون تن فولاد در سراسر جهان تولید شد که ۱۶۱.۲ میلیون تن آن در مارس ۲۰۲۴ تولید شد.

ایران از ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۷.۶ میلیون تن فولاد تولید کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۳ درصد رشد نشان می دهد.

چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران ۱۰ تولیدکننده برتر فولاد جهان در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ بودند.

بر اساس گزارش ایسپا، تولید فولاد در ایران در سال ۱۴۰۲ (منتهی به ۲۸ اسفند) نسبت به سال قبل ۵.۸ درصد افزایش داشته است. بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی ایسپا، تولید فولاد ایران در سال گذشته به ۲۹ میلیون و ۳۳۴ هزار تن رسید. از میزان مذکور ۱۸۴۵۲۰۰۰ تن بیلت و بلوم و ۱۰۸۸۲۰۰۰ تن اسلب بوده است. تولید بیلت و بلوم در سال گذشته ۹.۲ درصد و تولید اسلب ۰.۷ درصد افزایش داشته است. بر اساس اطلاعات ایسپا، تولید آهن اسفنجی نیز در سال گذشته ۸.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

بر اساس داده های جدید منتشر شده توسط WSA، ایران جایگاه جهانی خود را در تولید فولاد بهبود بخشید و در ژانویه ۲۰۲۴ به نهمین تولیدکننده بزرگ تبدیل شد. بر اساس گزارش WSA، ایران در سال ۲۰۲۳ به میزان ۳۱.۱ میلیون تن فولاد خام تولید کرد که ۵۸.۴ درصد از کل تولید غرب آسیا در سال مذکور را به خود اختصاص داد.

کشورهای غرب آسیا که در گزارش WSA بررسی شده اند، از جمله ایران، عراق، اردن، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و یمن موفق به تولید ۵۳.۲ میلیون تن فولاد در سال ۲۰۲۳ شده اند. تولید فولاد ایران در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل از آن که بر اساس داده های WSA به ۳۰.۶ میلیون تن رسید، ۱.۸ درصد افزایش یافت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=154095
  • 59 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی