تاریخ : پنجشنبه, ۲۲ آبان , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

افزایش قیمت سوخت کارت جایگاه‌های سوخت جزئیات احداث ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری پیاز قرمز موثر در تقویت سیستم ایمنی شیوع کرونای گلودرد تیغی در کشور جزئیات ارسال پیامک به برخی سرپرستان خانوار ۴۰ درصد از جمعیت کشور در فقر مطلق ضرورت خرید کالاهای طرح کالابرگ ۲ ماه قبل از ارائه به شهروندان انتقاد از عدم برگزاری مستمر جلسات شورای عالی کار نبود صرفه اقتصادی برای تداوم ساخت‌وساز در بازار مسکن اعلام قیمت گوشت تنطیم بازاری پیش بینی بارش باران در تهران جزئیات ورود رام‌های جدید قطار به تهران انتقاد عضو سابق شورای شهر از روند نظارت شهرداری بر شهربان‌ها تدوین طرح حریم تهران در دستور کار شورا عرضه کالاها با قیمت ثابت از طریق کالابرگ الکترونیکی تغییر مداوم قوانین اقتصادی از عوامل اصلی کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران ابلاغ قانون حذف ۴ صفر از پول ملی آغاز طرح ساماندهی افراد بی‌سرپناه اصلاح شبکه آب در گرو صرفه‌جویی در مصرف انتقاد عضو شورای شهر از روند صدور مجوزها در معاونت علمی جزئیات تعیین حقوق و دستمزد کارمندان در سال ۱۴۰۵ قطع عضو در پی زخم پای دیابتی کاهش قیمت محصولات در میادین میوه و تره‌بار ضرورت ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل تهران گسترش مشکلات اقتصادی در پی تصمیم‌گیری‌های غلط رشد شدید قیمت مسکن در پایتخت اعلام زمان واریز یارانه‌ها در آبان‌ماه انتقاد عضو شورای شهر تهران از وضعیت مسکن کارکنان شهرداری انتقاد نماینده مجلس از افزایش قیمت دارو عدم تحقق اهداف طرح کالابرگ با توزیع ناعادلانه پروتئین نان عامل نفخ و دل‌درد آنفلوآنزا در راس ویروس‌های تنفسی در گردش کشور الزام شهرداری تهران به تَراواسازی معابر و عرصه‌های شهری واگذاری میدان عمل به مردم تنها راهکار برون‌رفت از مشکلات ضرورت تمرکززدایی از تهران تحقق بودجه شهرداری در نیمه اول سال ۱۴۰۴

7

توزیع کالاهای اساسی کمتر از نرخ بازار در میادین میوه و تره‌بار تهران

  • کد خبر : 154012
  • 16 مهر 1403 - 16:31
توزیع کالاهای اساسی کمتر از نرخ بازار در میادین میوه و تره‌بار تهران
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران بیان کرد: شرایط تامین کالاهای اساسی و تره‌بار با قیمت مناسب و کمتر از نرخ بازار در میادین مناسب است و آماده خدمت رسانی بیشتر به شهروندان هستیم.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران؛ مهدی بختیاری زاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین و میوه و تره‌بار شهرداری بیان کرد: قیمت گذاری میوه و صیفی جات در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری هفته‌ای یکبار انجام می‌شود.

وی افزود: شرایط بازار، میزان تولید و فصل و همچنین شرایط آب و هوایی در قیمت گذاری تاثیر گذار است البته تمام میادین در سطح شهر تابع یک نرخ نامه هستند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین و میوه و تره‌بار شهرداری ادامه داد: قیمت‌ها روزانه توسط ناظرین و بازرس‌ها بررسی می‌شود و اگر موردی از تخلف باشد، جریمه مالی، نمره منفی و درج در پرونده را در پی دارد و ممکن است در مناقصات سال‌های آینده متصدیان این میادین نیز اثر گذار باشد.

بختیاری زاده با اشاره به اینکه روزانه ۵۵۰ هزار نوبت خرید و یک میلیون تراکنش در میادین انجام می‌شود، گفت: شرایط تامین کالاهای اساسی و تره بار در میادین مناسب است و آماده پذیرای بیشتر از شهروندان هستیم.

وی یادآور شد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مشکل احتمالی می‌توانند به دفتر متصدیان بازار، غرف و همچنین از طریق QR کد اختصاصی غرفه نظرات و شکایات خود را اعلام و نتایج آن را دنبال کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران تاکید کرد: مشکلاتی در عرضه کالا در سامانه شهرزاد وجود دارد که در صدد رفع آن هستیم.

دومین میدانی که اصحاب رسانه به همراه مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از آن بازدید کردند، میدان اصلی شهرداری تهران بود.

بختیاری زاده در توضیح فعالیت این میدان اظهار کرد: روزانه ۱۳ هزار تُن میوه و تره‌بار وارد شهر تهران می‌شود، پنج هزار تُن از این میزان به شهرستان‌ها ارسال می‌شود و حدود چهار هزار و ۵۰۰ تُن میوه و تره‌بار هم در میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران عرضه می‌شود و مابقی نیز به میوه فروشی‌ها و فروشگاه‌های سطح شهر می‌رود.

وی با بیان اینکه ما هر روز به فکر ارتقای کیفیت در بازارهای ضعیف و حتی قوی هستیم، ادامه داد: در اندک میادینی که ممکن است کیفیت کالاهای عرضه شده کمی پایین باشد به دلیل این است که مشتری کم است و میوه طی یک روز فروش نمی‌رود ولی در بازارهای با مشتری بیشتر تا سه بار محصولات شارژ می‌شود و کیفیت هم قاعدتا بالاتر است.

بختیاری زاده تاکید کرد: در این میادین سورت قیمت محصولات باید نصف یا یک سوم باشد البته در ۷۰ درصد بازارها، بهره بردار میوه‌هایی که مانده و فروش نرفته را بسته بندی می‌کند تا افراد نیازمند به صورت رایگان از آن استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران با بیان اینکه بهره برداران میادین و بازارها از بخش خصوصی هستند و ما نمی‌توانیم به آنها فشار بیاوریم که محصول خود را رایگان بفروشند، بلکه می‌توانیم، قیمت آن را مدیریت کنیم، گفت: پس‌ سورت، الزاما به معنای غیر قابل استفاده بودن نیست ضمن اینکه در ساعات پایانی فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار قیمت به مراتب پایین‌تر و گاهی حتی به صورت رایگان توسط غرفه‌داران عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مردم طبق روال گذشته در بازارها حضور دارند و مایحتاج خود را از میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران خرید می‌کنند، افزود: هیچ کمبودی در سازمان میادین و میوه و تره‌بار شهرداری وجود ندارد ضمن اینکه بر روی سلامت محصولات دقت نظر داریم و مسوولان بهداشت و دامپزشکان هم بر محصولاتی که ایراد دارند نظارت کرده و از عرضه آن جلوگیری می‌شود.

بختیاری زاده در خصوص مزیت‌های خرید از سازمان مدیریت میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: محصولات تره‌بار و غیره به دلیل حجم فروش بالا تازه هستند، قیمت عادلانه نیز از دیگر ویژگی‌های خرید از میادین و بازارهای شهرداری تهران است.

وی یادآور شد: طبق آخرین گزارش بانک مرکزی تفاوت قیمت میوه و تره‌بار عرضه شده در میادین ۵۲ درصد با میانگین قیمت در سطح شهر تهران است ولی حفظ کیفیت محصولات خط قرمز ماست و برای ارتقای کیفیت همواره تلاش می‌کنیم.

شهرداری تهران دارای بیش از ۳۰۰ میدان عرضه میوه و تره بار در مناطق مختلف است و مدیریت شهری تلاش دارد در مناطقی که میادین میوه ندارند نیز بتدریج میدان میوه و تره‌بار ایجاد کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=154012
  • 173 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.