تاریخ : دوشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۵

اخبار لحظه

برج آزادی؛ تلاقی تاریخ کهن و معماری مدرن تهران پایانی بر امنیت رژیم‌های پیمان‌شکن در کاخ سفید افزایش ۱۳ درصدی سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ایران با وجود جنگ هشدار سازمان سنجش نسبت به کلاهبرداری با هویت رسمی در پلتفرم‌های خارجی ممنوعیت فعالیت آموزشی خارج از سیستم مدارس پایانِ طرحِ رایگان‌سازی مترو و اتوبوس در انتظار لایحه جدید شهرداری میانگین دستمزد دو سال پایانی خدمت از معیارهای تعیین مستمری تورم ماهانه ایران بیش از تورم سالانه دیگر کشورها اجاره‌بهای سنگین دلیلِ اصلیِ توقفِ نقل‌مکان‌ها فساد و ناکارآمدی مدیریتی از بن‌بست‌های اقتصاد مقاومتی تعطیلی یا بازگشایی مجلس در گرو تصمیم هیئت‌رئیسه پیشرفت ایران؛ تیر انتقامی به قلب دشمن تفاهم اسلام‌آباد در میانه‌ی بحران تأثیر منفی مواد غذایی فوق‌فرآوری‌شده بر ساختار مغز در دوران کودکی پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه زیرگذر میدان سپاه تمدید ارائه خدمات رایگان مترو و بی‌آر‌تی تهران تا نیمه مرداد توقف انتقال واگن‌های مترو از چین به دلیل ناامنی در تنگه هرمز تداوم رایگان بودن خدمات مترو تا پایان مراسم اربعین افزایش خطر ابتلا به سرطان با بی تحرکی کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف قهوه برگزاری نخستین آزمون نهایی دانش‌آموزان در نهایت آرامش بررسی طرح‌ احداث پناهگاه‌های شهری از اولویت‌های جلسه آتی شورای شهر آغاز انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از ۲۲ تیرماه فانوس شهر مسیر جدید تحول مدیریت نوآوری شهری در تهران تأمین بیش از ۲ هزار واگن در گرو پرداخت پیش‌پرداخت کاخ سعدآباد از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری و تاریخی تهران تماشاگه زمان، نخستین موزه تخصصی ساعت در قلب زعفرانیه تهران تعیین زمان برگزاری انتخابات شورای شهر در گرو پایان جنگ انتشار نقشه چهارزبانه گردشگری تهران در مراکز پرتردد ورود ۱۰۱ اتوبوس دوکابین جدید به ناوگان BRT تهران بهره‌برداری از شبکه امداد مترویی تا پایان سال انتقام، خواست ملت ایران افزایش ۵۰ درصدی اعتبار کالابرگ از طریق مابه‌التفاوت نرخ ارز مهاجرت مستأجران از پیامدهای تورم افسارگسیخته اجاره‌بها ادامه روند عادی واریز یارانه در تیرماه ۱۴۰۵؛ بدون تأخیر در موعد مقرر رفع تحریم‌ها و فروش بیشتر نفت، نسخه کنترل تورم

3

ضرورت رفع چالش‌های بخش خصوصی در توسعه پتروشیمی

  • کد خبر : 153848
  • 15 مهر 1403 - 11:20
ضرورت رفع چالش‌های بخش خصوصی در توسعه پتروشیمی
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه رفع چالش‌های بخش خصوصی در توسعه صنعت پتروشیمی از دغدغه‌های وزیر محترم نفت است، گفت: در حال حاضر 78 درصد از ظرفیت های نصب شده در صنعت پتروشیمی برای تولید استفاده می‌شود و افزایش مقادیر تولید نیازمند هم افزایی بخش دولتی و خصوصی است.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ حسن عباس‌زاده، سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی در نشست هم اندیشی و هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی در صنعت پتروشیمی که با حضور مدیران عامل هلدینگ‌های پتروشیمی و فعالان صنعت برگزار شد، اظهارداشت: یکی از دغدغه ها و تاکید وزیر محترم نفت همزمان با تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه، رفع چالش های پیش روی بخش خصوصی، شتاب بخشی اجرای طرح ها و افزایش ظرفیت تولید واحدهای پتروشیمی است.

وی با اشاره به جایگاه و نقش بخش خصوصی در توسعه صنعت پتروشیمی، گفت: در حال حاضر بخش تولید توسط بخش خصوصی و هلدینگ ها انجام می گیرد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بخش حاکمیت همه گونه حمایت را از سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام می دهد.

وی، با اشاره به سرمایه گذاری هلدینگ های پتروشیمی در بخش بالادست، افزود: تمرکز و سرمایه گذاری هلدینگ های پتروشیمی سبب افزایش بهره‌وری و تمرکز در حوزه‌های تخصصی ‌می‌شود.

عباس زاده اظهار کرد: ظرفیت نصب شده صنعت پتروشیمی اکنون در مرز ۱۰۰ میلیون تن قرار دارد و در این مسیر بخش خصوصی نقش موثر و پررنگی بر عهده داشته است.

عضو هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با تاکید بر سیاست یکپارچه سازی و هم افزایی هلدینگ ها و شرکت ها در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه، افزود: در حال حاضر ۷۸ از درصد ظرفیت های نصب شده در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد و افزایش مقادیر تولید، نیازمند هم افزایی تمام متولیان اصلی صنعت در بخش دولتی و خصوصی است.

وی با بیان اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی پل ارتباطی بخش خصوصی و بخش حاکمیت است، اظهار کرد: خوشبختانه صنعت پتروشیمی در وضعیتی پایدار و خوبی است و امیدوارم با بهره برداری از طرح های پتروشیمی در برنامه هفتم توسعه، ظرفیت صنعت پتروشیمی در افق سال ۱۴۰۷ به ۱۳۱ میلیون تن افزایش یابد.

در ادامه این نشست مدیران عامل هلدینگ ها و دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، با ارائه مطالبی بر هماهنگی و اتحاد رویه در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه، رفع موانع پیش رو تولید و بهبود زیرساخت های اجرای طرح های پتروشیمی تاکید کردند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=153848
  • 158 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.