به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ اصلان محقق، کارشناس حوزه انرژی در هجدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست اظهارداشت: این گروه تولیدی موفق شد نسبت به سال گذشته رشد ۳۰درصدی تولید را رقم بزند و افزون بر تامین نیازهای داخلی در زمینه صادرات نیز عملکردی مطلوب را تحقق بخشد.
وی با بیان این که در صورت حمایت و همکاری نظام بانکی، وزارت بهداشت و همچنین گمرک می توان ظرفیت تولید را افزایش داد گفت: تامین برخی مود اولیه، مانند سیلیکون باید از طریق واردات انجام شود که برخی موانع گمرکی سبب می شود تا این محصول با تاخیر در روند تولید قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت طب پلیمر آسیا تصریح کرد: تامین مواد اولیه از داخل کشوردر حال انجام است و جدیت به دنبال تکمیل زنجیره ارزش هستیم.
محقق ادامه داد: در سال جاری ناترازی انرژی به ویژه قطع بر ق چالش هایی را برای صنایع پایین دستی پتروشیمی به وجود آورد که امید است با اتخاذ تدابیر لازم شاهد کاهش قطع برق باشیم تا تولید پایدار تداوم داشته باشد.
مدیرعامل شرکت طب پلیمر آسیا اظهار کرد: انجمن ها و تشکل ای فعال در صنعت پتروشیمی می توانند به عنوان نماینده صنایع تکمیلی پتروشیمی تاثیرگذاری مثبتی برای رفع موانع تولید داشته باشند و انجمن پلیمر ایران همواره پشتیبان صنایع پایین دستی بوده است.
مدیرعامل شرکت طب پلیمر آسیا با بیان این که محصولات تولیدی این شرکت آماده رقابت با نمونه های مشابه تولیدی از سوی کشورهای اروپایی است گفت: تولید ظروف بسته بندی،محصولات مادر و کودک و محصولات بهداشتی عمده ترین تولید این واحد دانش بنیان است که در شهرستان شاهرود قراردارد و سبب اشتغال زایی مطلوبی در این منطقه شده است.
وی درباره هجدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست اظهار کرد: در این رویداد نمایشگاهی افزون بر تقاضاهای داخلی درخواست های جدید برای صادرات به کشورهای مختلف را دریافت کردیم.
مدیرعامل شرکت طب پلیمر آسیا ادامه داد: این شرکت دانش بنیان ۸۰ درصد از مواد اولیه خود را از مجتمع های پتروشیمی داخلی و از طریق بورس کالا خریداری می کند و عرضه محصولات پتروشیمی به صورت اعتباری سبب شده است تا صنایع پایین دستی پتروشیمی با اطمینان بیشتری فعالیت کنند.
انتهای پیام/