تاریخ : جمعه, ۲۳ آبان , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

افزایش قیمت سوخت کارت جایگاه‌های سوخت جزئیات احداث ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری پیاز قرمز موثر در تقویت سیستم ایمنی شیوع کرونای گلودرد تیغی در کشور جزئیات ارسال پیامک به برخی سرپرستان خانوار ۴۰ درصد از جمعیت کشور در فقر مطلق ضرورت خرید کالاهای طرح کالابرگ ۲ ماه قبل از ارائه به شهروندان انتقاد از عدم برگزاری مستمر جلسات شورای عالی کار نبود صرفه اقتصادی برای تداوم ساخت‌وساز در بازار مسکن اعلام قیمت گوشت تنطیم بازاری پیش بینی بارش باران در تهران جزئیات ورود رام‌های جدید قطار به تهران انتقاد عضو سابق شورای شهر از روند نظارت شهرداری بر شهربان‌ها تدوین طرح حریم تهران در دستور کار شورا عرضه کالاها با قیمت ثابت از طریق کالابرگ الکترونیکی تغییر مداوم قوانین اقتصادی از عوامل اصلی کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران ابلاغ قانون حذف ۴ صفر از پول ملی آغاز طرح ساماندهی افراد بی‌سرپناه اصلاح شبکه آب در گرو صرفه‌جویی در مصرف انتقاد عضو شورای شهر از روند صدور مجوزها در معاونت علمی جزئیات تعیین حقوق و دستمزد کارمندان در سال ۱۴۰۵ قطع عضو در پی زخم پای دیابتی کاهش قیمت محصولات در میادین میوه و تره‌بار ضرورت ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل تهران گسترش مشکلات اقتصادی در پی تصمیم‌گیری‌های غلط رشد شدید قیمت مسکن در پایتخت اعلام زمان واریز یارانه‌ها در آبان‌ماه انتقاد عضو شورای شهر تهران از وضعیت مسکن کارکنان شهرداری انتقاد نماینده مجلس از افزایش قیمت دارو عدم تحقق اهداف طرح کالابرگ با توزیع ناعادلانه پروتئین نان عامل نفخ و دل‌درد آنفلوآنزا در راس ویروس‌های تنفسی در گردش کشور الزام شهرداری تهران به تَراواسازی معابر و عرصه‌های شهری واگذاری میدان عمل به مردم تنها راهکار برون‌رفت از مشکلات ضرورت تمرکززدایی از تهران تحقق بودجه شهرداری در نیمه اول سال ۱۴۰۴

11

آلو؛ میوه ای با خواص درمانی

  • کد خبر : 152098
  • 18 شهریور 1403 - 14:04
آلو؛ میوه ای با خواص درمانی
متخصص طب ایرانی بیان کرد: آلو خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی و بهبود دهنده حافظه دارد. حاوی فنول‌ها به ویژه آنتوسیانین است که مصرف آن باعث بهبود عملکرد شناختی، سلامت استخوان‌ها و عملکرد بهتر قلب می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ مریم تقوی شیرازی، متخصص طب ایرانی گفت: آلو میوه‌ای تابستانی است که انواع و رنگ‌های متعددی دارد. بعضی سبز، زرد یا سیاه و گاهی هم سرخ می‌شوند. ریز و درشت دارد. طعمش ترش، شیرین و یا ملس است.

وی افزود: طبع آلو در منابع طب ایرانی که به نام اجاص آمده است، بر حسب میزان ترشی آن متفاوت ذکر شده است. آلوی رسیده شیرین طبع سرد و تر ملایمی دارد. اما هر چه ترش‌تر شود، سردی آن بیشتر می‌شود.

تقوی ادامه داد: آلو به ملین بودن معروف است. تازه آبدارش، اثر لینت بخشی بیشتری دارد. آلو حرارت بدن را کم می‌کند. تب و تشنگی، گرمازدگی و التهاب و خارش پوست را تسکین می‌دهد، به خصوص اگر قبل از غذا مصرف شود.

وی افزود: هر چه آلو شیرین‌تر باشد، ملین بهتری می‌شود و هر چه ترش‌تر شود، التهاب و گرمی را بیشتر کنترل می‌کند.

این متخصص طب ایرانی گفت: اگر معده و گوارش سرد باشد، مثلاً ترش کند، کندی هضم غذا داشته باشد و نفخ کند، آلو بهتر است با آب و عسل یا گلقند مصرف شود.

وی افزود: آلو اگر با شکر به صورت شربت پخته شود، ملین بی آزاری می‌شود که حتی اگر سرفه هم داشته باشید، ترشی اش اذیت نمی‌کند و سینه را هم نرم می‌کند.

تقوی گفت: آلو یک میوه خوشمزه کم کالری با ویتامین‌ها و مینرال های متنوع، فیبر و آنتی اکسیدان‌ها است. اگر آلو خشک باشد، کالری و فیبرش بیشتر است. فیبری که در آلو است علاوه بر اینکه حرکت روده‌ها را تسهیل می‌کند، قند و چربی خون را نیز تنظیم می‌کند.

وی افزود: کار جالب دیگر آلو، جلوگیری از پوکی استخوان است. افزودن این میوه پرخاصیت به انواع غذاها مثل خورش، آش و سالاد، طعم آنها را دلچسب تر می‌کند. لواشک‌ها و پاستیل‌های خانگی با آلو می‌تواند جایگزین مناسبی بر تنقلات صنعتی و کم خاصیت برای کودکان باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=152098
  • 236 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.