به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ بهرام سبحانی، رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به گزارش سه ماهه صنعت فولاد کشور، اعلام کرد که صادرات فولاد در سه ماهه اول سال با کاهش ۱,۶ درصدی مواجه شده است. این کاهش در صادرات، که باعث افت ۱۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است، عمدهترین دلایل آن را افت قیمتهای جهانی و وجود ترمزهایی در داخل کشور معرفی کرد.
سبحانی همچنین از وضعیت واردات بیرویه ورق انتقاد کرد و بیان داشت که با وجود بیش از ۶۰ درصد ظرفیت تولید کشور که خالی است، اگر حمایت تعرفهای لازم صورت گیرد، میتوان تولید به اندازه نیاز کشور را داشت. او همچنین به رشد ۵,۸ درصدی مصرف ظاهری اشاره کرد که ناشی از کاهش صادرات است.
اعضای هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از مدیریت مصرف برق و نیاز به زیرساختهای تولید برای بهبود وضعیت صنعت فولاد سخن گفتند. آنها همچنین از سیاستهای نادرست داخلی و صادراتی انتقاد کردند و تأکید کردند که برای مقابله با چالشهای موجود، نیاز به تغییرات اساسی در سیاستهای دولتی است.
انتهای پیام/