افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

هفته تبریز در تهران با شاخص توسعه فرهنگی خصوصی سازی ناقص عامل ضربه به اقتصاد ایران بخش خصوصی قوی موجب جذب سرمایه خارجی پیش‌بینی ۶ میلیارد دلار ارز برای صنعتگران آماده‌سازی مسیر بهره‌برداری از پروژه ART افتتاح بازارهای جدید میوه و تره بار در پایتخت پتروشیمی تبلور زنجیره ارزش صنعت نفت ضرورت متنوع سازی سبد خوراک صنعت پتروشیمی صنعت برق در بحران ناترازی انرژی منجر به کاهش رشد صنایع معدنی آغاز به کار تراموا در پایتخت از ۲۲ بهمن برون‌رفت از مشکلات با تکیه بر آموزه‌های انقلاب اسلامی تاثیر قطعی معدل در کنکور ضرورت ارائه تسهیلات استفاده از انرژی پاک به مردم افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم‌ها بناهای تاریخی عنصر جذب گردشگر برگشت اشیای تاریخی به ایران مخالفت AFC با درخواست پرسپولیس راه‌هایی برای حفظ سلامت مغز ناراحتی کارتال از برگزار نشدن بازی در آزادی ارتباط مصرف زغال‌اخته با بهبود بیماری‌های مغز و اعصاب انتقاد از استخدام بی‌رویه نیروهای غیرمتخصص در شهرداری‌ها جدیدترین قیمت برنج در تهران اعلام بودجه پرداختی به شرکت بهره‌برداری مترو و سازمان اتوبوسرانی تهران دعوت از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در تهران افزایش حجم تجارت خارجی کشور به حدود ۱۰۴ میلیارد دلار فروش شمش داخلی با نرخ صادرتی ایران نیازمند نوسازی حکمرانی و مشارکت حداکثری مردم انرژی‌های تجدیدپذیر کلید خودکفایی انرژی ایران تحقق اهداف برنامه هفتم در توسعه نیروگاه‌های مقیاس کوچک آماده‌باش گازی در کشور برای عبور از موج سرما ضرورت حل مشکلات پایتخت به‌ جای تمرکززدایی افتتاح سالی ۱۶ بازار میوه و تره‌بار در تهران در سه سال اخیر برف و باران و سرما در راه تهران تثبیت ۹ باغ در تهران با رأی اعضای شورای شهر افزایش ۱۵ درصدی بهای بازدید از موزه‌ها در تهران

0

همگامی فولادسازان در حوزه بومی‌سازی و تقویت توان ساخت داخل

  • کد خبر : 149656
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
همگامی فولادسازان در حوزه بومی‌سازی و تقویت توان ساخت داخل
فولادسازان در حوزه بومی‌سازی و تقویت توان ساخت داخل همگامی شد.

به گزارش افق تهران؛در دومین گردهمایی مدیران «برنامه‌­ریزی خرید» فولادسازان کشور به میزبانی فولاد خراسان در مشهد که با حضور نمایندگانی از ۱۴ شرکت برتر فولادساز ایران در مشهد برگزار شد، بر لزوم استفاده حداکثری از توان «ساخت داخل» و حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ارتقای دانش فنی آن‌ها توسط شرکت­‌های فولادی تاکید شد.

حاضران در این نشست که روز نخست آن در محل پارک علم و فناوری خراسان و با حضور شرکت های دانش بنیان برپا شد، استفاده از ظرفیت تولید حداکثری و افزایش کیفیت ساخت داخل قطعات و تجهیزات و تقویت کالای ایرانی با توجه به شرایط تحریمی کشور مورد تاکید قرار گرفت.

مدیر «برنامه‌­ریزی و پشتیبانی خرید» فولاد خراسان با قدردانی از مساعدت مجموعه مدیریتی و معاون خرید شرکت در برگزاری شایسته این همایش گفت: تعاملات شرکت‌های فولادساز و به اشتراک گذاشته شدن دانش و تجربه آن ها با یکدیگر، بستری موثر برای تقویت تامین‌کنندگان در پاسخ به نیازهای مشترک شرکت‌های فولادی ایجاد خواهد کرد.

علی خداوردی افزود: شنیدن چالش‌ها و درک انتظارات متقابل شرکت­‌های تامین‌کننده از فولادسازان، راهکارهای موثر برای تعامل بیشتر و استمرار در بهبود کیفیت و کمیت ساخت تجهیزات و قطعات مورد نیاز شرکت‌های فولادی در داخل را ایجاد خواهد کرد.

اعلام آمادگی شرکت‌های دانش بنیان با پشتوانه دفاتر فنی­‌حرفه‌­ای و تخصصی جهت حضور در پروژه‌های توسعه‌ای شرکت­‌های فولادی، پیشنهاد‌سازی و کارهای ارزیابی صلاحیت تامین­‌کنندگان و پیشنهاد تدوین آیین نامه مشترک ارزیابی منابع تامین و ایجاد وحدت رویه در ارزیابی اولیه و عملکرد تامین کنندگان و ایجاد فضایی جهت اشتراک‌گذاری اطلاعات تامین‌کنندگان داخلی بین ۱۴ شرکت فولادی از دیگر مباحث ارایه شده در این نشست مشترک بود.

شرکت کنندگان در این گردهمایی بر تداوم جلسات آنلاین و حضوری، ایجاد فرهنگ مشارکت و همدلی بین واحدهای ارزیابی خرید فولادسازان و اشتراک گذاری بانک اطلاعاتی شرکت‌های دانش‌بنیان همراه با زمینه فعالیت­شان به عنوان فرصتی برای شناسایی بیشتر و بهتر تامین‌کنندگان و استفاده از توان ساخت داخل کشور تاکید کردند.

علی یارعراقی مدیر برنامه‌ریزی خرید فولاد مبارکه نیز در این گردهمایی به نمایندگی از سایر همکاران شرکت کننده، ضمن قدردانی از شرکت فولاد خراسان به عنوان میزبان دومین نشست مدیران برنامه‌ریزی و شناسایی خرید، افزود: این جلسات بستری مناسب برای مهندسی معکوس تجهیزات، شنیدن صدای سازندگان توانمند و همگام و هم قدم شدن تمام فولاد سازان کشور در حوزه بومی‌سازی است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=149656
  • 70 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی