تاریخ : شنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۵

اخبار لحظه

قطع درختان آلوده پارک چیتگر برای مهار سوسک پوست‌خوار و جایگزینی با نهال‌های جدید نقش کلیدی سیاست‌گذار پولی در مهار شکاف نقدینگی و ضرورت نظارت بر بازار ارز انتقاد از ممنوعیت پیش‌فروش مسکن به دلیل خطای محاسباتی و قانون‌گذاری رکود و گرانی در بازار مسکن؛ تداوم ناکامی طرح‌های حمایتی و بلاتکلیفی متقاضیان هشدار عضو سابق شورای عالی کار درباره فاصله عمیق دستمزد ۱۴۰۵ با سبد معیشت ۹۱ میلیونی درخواست کارگران شورای عالی کار از وزیر کار برای بازنگری دستمزد ۱۴۰۵ ترمیم حقوق در نیمه دوم سال در گروی ظرفیت‌های بودجه‌ای کشور ادعای انگلیس درباره پایگاه فرفورد؛ ابزاری در جنگ روانی آمریکا علیه ایران آمار کمتر از ۱۰۰ قلم کسری دارویی و چالش نقدینگی داروخانه‌ها انتقاد مجلس از شرط خوداظهاری برای افزایش کالابرگ انتقاد از اهمال منابع طبیعی در حفاظت از درختان چیتگر و سرخه حصار تمدید مهلت ثبت‌نام کالابرگ تا ۲۴ مهرماه ورود ۳۱ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزل جدید به تهران زباله‌گردی در پایتخت؛ بازگشت دوباره معضل بزرگ شهری درخواست عضو شورا برای تعیین تکلیف مشکلات مالکیتی خاورشهر استمرار آموزش حضوری و سقف سه‌روزه آموزش مجازی موقت در شرایط حاد جابه‌جایی دانش‌آموزان از علل اصلی کمبود کتاب درسی در مدارس سرطان در فهرست عوارض جدید دیابت نوع ۲ نقش لیموترش در پیشگیری از سنگ کلیه هویج، کدو و کلم بروکسل از طعم‌دهنده‌های سلامت در پاییز مهار پایدار تورم مشروط به اصلاح ناترازی‌های مالی آرامش بازارها در سایه انضباط پولی یا سایه رکود تقاضا الزام کشورهای حاشیه خلیج فارس به پذیرش واقعیت‌های امنیتی جنگ شناختی آمریکا؛ پاسخی به ناکامی‌های میدانی شفاف‌سازی درباره طرح «تورم صفر» و تفکیک منابع درآمدی در شهرداری تهران ۱نتقاد نایب‌رئیس مجلس از پیامدهای امنیتی حضور نظامی آمریکا در منطقه تحقق مدیریت یکپارچه از مسیر تثبیت قیمت ۱۲ کالای اساسی تغییر در زمان‌بندی و شرایط پرداخت اعتبار کالابرگ پس از اختلال سیستمی تفاوت نرخ ساخت مسکن در پروژه‌های حمایتی و پروژه‌های متعارف تهران قطع کالابرگ خانوارها به دلیل خطای اطلاعات اقامتی در خارج از کشور لزوم بازنگری در پروتکل‌های نگهداری از درختان کهنسال پایتخت بحران خاموش فشار خون در میان یک میلیون و ۴۰۰ هزار بزرگسال تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۵ تا ۲۰ مهرماه تأکید وزارت آموزش‌ و پرورش بر تداوم فعالیت حضوری مدارس کشور گامی تازه در معماری پایانه‌های مسافری با طرح پایانه کاوه اولویت تردد موتورسیکلت‌های برقی در مسیرهای جدید تهران

♥3

بانک تجارت مدیریت پیامک لحظه‌ای را به مشتریان خود واگذار کرد

  • کد خبر : 149239
  • 23 تیر 1403 - 17:44
بانک تجارت مدیریت پیامک لحظه‌ای را به مشتریان خود واگذار کرد
بانک تجارت با هدف ایجاد بستر مناسب برای فعال‌سازی یا غیرفعال‌سازی پیامک لحظه‌ای حساب‌ها و کارت‌های این بانک، امکان مدیریت پیامک لحظه‌ای را از طریق درگاه‌های غیرحضوری برای مشتریان خود فراهم کرده است.

به گزارش افق تهران؛ در راستای دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر لزوم عادلانه بودن کارمزد سرویس ‌پیامک، این بانک از تیرماه 1403، کارمزد پیامک را به‌صورت بسته‌های اعتباری برای مشتریان در نظر گرفته است.

در این گزارش آمده است: مشتریان بانک تجارت از این پس می‌توانند با توجه به الگوی مصرف خود، اقدام به خرید بسته‌های اعتباری پیامک با مبالغ 200، 500 یا یک میلیون ریالی کنند تا بر اساس تعداد پیامک‌های ارسال شده به آنها، مبلغ موردنظر از اعتبار بسته اعتباری پیامک کسر شود.

نکته قابل توجه در این طرح آن است که، سرویس مذکور، بدون تاریخ انقضا است، به صورت خودکار تمدید می‌شود و تا زمانی که بسته اعتباری به پایان نرسد، فعال خواهد بود.

علاوه بر این، در سرویس بسته اعتباری پیامک لحظه‌ای بانک تجارت مشتری می‌تواند برای دریافت پیامک‌های واریز و برداشت بر اساس مبالغ تراکنش تصمیم‌گیری کند. دریافت تمام پیامک‌های واریز یا برداشت، عدم دریافت پیامک‌های تراکنش زیر 200 هزار ریال، عدم دریافت پیامک‌های تراکنش زیر 500 هزار ریال، عدم دریافت پیامک‌های تراکنش بالای یک میلیون ریال در این سرویس پیش‌بینی شده و مشتری در صورت نیاز می‌تواند نسبت به ویرایش سرویس (تغییر شرایط دریافت پیامک واریز، برداشت، فعال‌سازی و غیرفعال‌سازی) با مراجعه حضوری به شعبه و یا درگاه غیرحضوری اقدام کند.

مشتریان بانک تجارت در صورت تمایل به استفاده از این سرویس می‌توانند علاوه بر مراجعه حضوری به شعب، از طریق درگاه‌های غیرحضوری شامل همراه‌بانک و در فازهای بعدی از طریق تلفن‌بانک، بانکداری اینترنتی و PG نسبت به فعال‌سازی، غیرفعال‌سازی و یا ویرایش سرویس پیامک لحظه‌ای واریز و برداشت بر روی حساب یا کارت خود اقدام کنند.

نکته قابل ذکر در رابطه با بسته اعتباری پیامک لحظه‌ای بانک تجارت این است که در این سرویس مشتریانی که آبونمان سالیانه فعال دارند تا پایان تاریخ انقضای آبونمان، پیامک‌های خود را دریافت خواهند کرد.

در صورتی که مشتری تمایل به فعال‌سازی بسته اعتباری نداشته باشد می‌تواند از طریق همراه‌ بانک تجارت صندوق پیام را فعال کرده و از این طریق به تمامی پیام‌های واریز یا برداشت از حساب خود (بدون محدودیت مبلغ تراکنش) به صورت رایگان دسترسی داشته باشند.

لازم به ذکر است امکان فعال‌سازی همزمان بسته اعتباری و صندوق پیام وجود دارد و مشتریانی که آبونمان سالیانه فعال دارند نیز می‌توانند صندوق پیام خود را از طریق همراه بانک فعال کنند.

انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=149239
  • 178 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.