به گزارش افق تهران؛ امیرعلی طاهرزاده در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت خبر از عزم چادرملو برای بهره برداری از ۷ طرح توسعه با سرمایه گذاری ۳۷۵ هزار میلیارد ریال تا پایان سال داد.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تاکید کرد: روند رو به رشد این شرکت قطعا به دلیل مساعدت سهامداران بوده است.
وی درباره جایگاه گروه چادرملو در زنجیره تولید فولاد کشور در سال گذشته گفت: سهم گروه چادرملو در سال ۱۴۰۲ در تولید کنسانتره ۱۰.۶ میلیون تن و معادل ۱۷ درصد، تولید گندله ۳.۹ میلیون تن و معادل ۷ درصد، تولید آهن اسفنجی ۳.۴ معادل ۱۰ درصد و تولید شمش فولادی ۲.۰۴ معادل ۶ درصد است.
طاهرزاده افزود: گروه چادرملو در تولید کنسانتره کشور در سال ۱۴۰۲ در جایگاه دوم، در تولید گندله در جایگاه ششم، در تولید آهن اسفنجی در جایگاه پنجم و در تولید شمش فولادی در جایگاه هفتم کشور قرار گرفت.
وی عنوان کرد: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو دارای ۵ خط تولید کنسانتره است که ظرفیت اسمی این خطوط مجموعا ۸.۵ میلیون تن است که این شرکت در سال گذشته فراتر از ظرفیت اسمی تولید انجام داده است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به میزان فروش شرکت گفت: در سال گذشته فروش شرکت در بخش کنسانتره ۵.۸ میلیون تن بوده که ۲۲.۵ همت درآمدزایی داشته است. همچنین فروش داخلی چادرملو در سال گذشته به ۵۳۵ هزار و ۷۴ میلیارد و ۵۱۴ میلیون ریال و فروش صادراتی شرکت به ۳۲ هزار و ۷۷۹ میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال رسید.
وی ادامه داد: مجموع فروش شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال گذشته به ۵۶۷ هزار و ۸۵۴ میلیارد و ۴۱ میلیون ریال رسید. جمع دارایی های شرکت نیز به ۸۸ همت افزایش یافته است.
طاهرزاده عنوان کرد: عزم چادرملو بهره برداری از ۷ طرح توسعه ای با سرمایه گذاری ۳۷۵ هزار میلیارد ریال تا پایان سال است که این طرح ها ۱۸۷۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و ۶ هزار و ۵۶۰ نفر اشتغال غیر مستقیم به همراه دارد.
طاهرزاده طرح ها و اهداف کوتاه مدت شرکت چادرملو را شامل ادامه عملیات احداث نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت ۵۴۶ مگاوات در اردکان به روش EPC، ادامه روند اجرایی احداث کارخانه اکسیژن با ظرفیت ۱۵۰۰۰ نرمال متر مکعب، عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی و مشارکت در سرمایه گذاری، طراحی و اجرای عملیات پروژه اکتشاف، استخراج، فرآوری و تولید کنسانتره از آنومالی A10 برشمر.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو درباره اهداف و طرح های بلندمدت این شرکت گفت: طرح مگامدول آهن اسفنجی به ظرفیت ۳ میلیون تن، عملیات اجرایی و احداث و بهره برداری از کارخانه ذوب، کلاف و آهن اسفنجی فولاد سرمد ابرکوه، بهره برداری از نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی اردکان، طرح احداث کارخانه میلگرد و کلاف در میبد و … از جمله این طرح هاست.
وی ادامه داد: احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در منطقه خضرآباد و احداث دو نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی در بهاباد و اردکان را آغاز کرده ایم. پروژه احداث کارخانه کلاف سازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، کارخانه فولادسازی و احداث کارخانه احیا مستقیم را در شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه در دست اجرا داریم که پروژه کلاف آن در تابستان امسال به بهره برداری می رسد.
طاهرزاده تاکید کرد: برنامه ریزی جهت کاهش قیمت تمام شده حمل مواد معدنی در مجموعه چادرملو انجام شده است و بر همین اساس ۵۵۰ واگن و ۵۴ کشنده خریداری شده و قرارداد خرید ۱۰ دستگاه لوکوموتیو نیز منعقد شده است.
در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، ۶۲ تومان به ازای هر سهم سود تقسیم شد.
انتهای پیام/