تاریخ : جمعه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رکوردشکنی پتروشیمی‌ها در کاهش سودآوری کاهش شدید صادرات محصولات فولادی در بهار ۱۴۰۳ هزینه ۳۸ درصدی خانوارها برای تامین مسکن در طول ماه رکوردشکنی کاهش نرخ بیکاری در فصل بهار مرمت خانه تاریخی امام جمعه تهران اتوبوس‌های وارداتی آماده انتقال به تهران چالش‌های دولت چهاردهم در صنعت نفت حل مشکل ناترازی انرژی با قرارداد گازی ایران و روسیه ضرورت اصلاح اهداف بخش معدن در برنامه هفتم افت ۱.۶ تولید فولاد در کشور افتتاح «خانه شهر» در روز تهران جزئیات جدید از توافق انتقال گاز روسیه به ایران ساماندهی اماکن ورزشی شهرداری تهران در سه سطح اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری در مردادماه بهره مندی از خودروی با کیفیت از مزایای واردات خودروهای خارجی ممنوعیت نوشیدن چای سبز قبل از خواب قطع برق فولادسازان بدون جبران خسارت افشای بدهی‌ میلیاردی استقلال و پرسپولیس رونمایی از خرید جدید تیم پرستاره لیگ ویتامین‌های مفید برای غلبه بر التهاب ارسال لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان به مجلس تکمیل پرونده ثبت‌جهانی هگمتانه انتشار کلید اولیه سوالات نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ عزم شهرداری تهران برای حداقلی شدن افزایش نرخ کرایه تاکسی برقی عزل زاکانی در دستور کار شورای شهر پیشرفت ۲۵ درصدی پروژه‌های مناطق ۲۲ گانه تهران عقب‌ ماندگی ۱۰۰ درصدی دستمزد کارگران از تورم خوراکی‌ها انتقاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از حذف ارز ترجیحی اعلام جزییات افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان تولید بیش از ۶ میلیون تن محصول فولادی در کشور دلایل کاهش تولید فولاد در سه ماهه اول سال جاری چالش جدید خاموشی کوره‌های ذوب و فلزات راهکارهای دور زدن خام‌فروشی در صنعت نفت ضرورت افزایش سرمایه دولت با تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی ضرورت تداوم ساخت تصفیه‌خانه در تهران عوامل مهم ریزش مو

4

ممنوعیت استفاده از جوش‌شیرین در نانوایی‌ها

  • کد خبر : 147324
  • 23 خرداد 1403 - 12:48
ممنوعیت استفاده از جوش‌شیرین در نانوایی‌ها
کارشناس سلامت بیان کرد: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ جعفر جندقی، کارشناس سلامت با بیان اینکه نکات متعددی درباره تولید نان مطرح است، اظهارداشت: میزان نمک خمیر و استفاده‌نکردن از جوش‌شیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حائز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد.

وی با بیان اینکه میزان نمک مورد استفاده در نان به طور مدوام مورد ارزیابی و پایش قرار می‌گیرد، گفت: در حال حاضر، تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی‌ها را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند به دستگاه شوری‌سنج مجهز هستند و میزان شوری نان بلافاصله مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره استفاده از جوش شیرین در نان پخت نان خاطرنشان کرد: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی‌ها را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند علاوه بر دستگاه شوری‌سنج به دستگاه “pH meter” «پی‌اچ متر» مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص می‌شود. به عبارت دیگر، اگر جوش شیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاه‌های در اختیار بازرسان غربالگری انجام می‌شود و موارد مشکوک به آزمایشگاه‌های مواد غذایی ارسال می‌شود.

جندقی با بیان اینکه استفاده از جوش‌شیرین در نان ممنوع و تخلف است، گفت: در صورتی که نانوایی‌ها تخلف کنند و از جوش شیرین به‌جای «خمیر مایه» استفاده کنند با متخلفان برخورد می‌شود. برخورد براساس چک‌لیست‌ها با متخلفان انجام می‌شود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=147324
  • 171 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.