تاریخ : چهارشنبه, ۲ اسفند , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

بیست و یکمین همایش ملی تعالی سازمانی معرفی اسامی ۵۵ شرکت برتر در بیستمین همایش ملی تعالی سازمانی اعلام نحوه اطلاع خانواده‌ها از دهک‌بندی یارانه‌ها بررسی سند ملی صنایع دستی ممنوعیت صادرات اقلام یارانه‌ای اعلام قیمت میوه و سبزیجات در بازار تحویل ۶۰ دستگاه پله‌برقی برای نوسازی پل‌های عابر‌پیاده افزایش تولید با عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی افزایش تعرفه ویزیت پزشکان در سال ۱۴۰۳ تغییر جزئیات سهمیه بنزین خودروها تورم مهمترین عامل تضعیف زندگی ایرانیان ناهمخوانی دستمزد کارگران با تورم ضرورت بارگذاری اطلاعات واگذاری املاک شهرداری در سامانه شفافیت رشد ۲.۴ درصدی تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته نیمی از بدهی بانکی متعلق به شرکت‌های دولتی ورود قطارهای ملی به خط مترو تا پایان سال آینده بررسی لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده شهرداری تهران در شورای شهر تغییر زمان بازی‌های استقلال و پرسپولیس آخرین وضعیت پنجره های نقل و انتقالاتی پرسپولیس دلایل تداوم برخی از حساسیت‌ها تا پایان عمر پیاده روی بهترین روش حفظ سلامت قلب واریز عیدی بازنشستگان کشوری حمایت از تولید مبنای فعالیت دولت سیزدهم ضرورت سرمایه‌گذاری در صنعت فولاد واریز یارانه بهمن ماه دهک‌های چهارم تا نهم جزئیات خروج قطار خط ۲ مترو از ریل فرشهای کلکسیونی عرسین در موزه فرش ایران بارش برف و باران در شمال تهران فرمول جدید محاسبه اقساط نهضت ملی مسکن استرس عامل تشدید کننده بیماری روده تداوم تنبیه بدنی و نقض حقوق دانش‌آموزان در مدارس ثبت آنلاین درخواست کارت سوخت شکوفایی حمل و نقل عمومی پایتخت در سال ۱۴۰۳ ضرورت ورود فوری AFC به پرونده‌های استقلال و پرسپولیس ضرورت تقویت وحدت ملی ضرورت جلوگیری از حرکت خودروهای با پلاک شهرستان در تهران

4

۵ ماده غذایی خطرناک برای سلامت قلب

  • کد خبر : 14710
  • 12 آذر 1402 - 8:23
۵ ماده غذایی خطرناک برای سلامت قلب
بر اساس یافته های جدید محققان، مصرف برخی از مواد غذایی احتمال بروز سکته قلبی را افزایش می دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس تحقیقات جدید، مصرف برخی از مواد غذایی احتمال بروز سکته قلبی را افزایش می دهد و به اعتقاد متخصصان این احتمال در اشخاصی که  سابقه بیماری‌های قلبی دارند به مراتب بسیار بیشتر از سایرین است و به همین دلیل آنها بیشتر مراقب رژیم غذایی خود باشند.

نوشابه

نوشابه‌های قندی سبب تورم شده و میزان قند خون را افزایش می دهد، این ماده غذایی به دیواره‌های قلبی فشار وارد کرده و ریسک بیماری قلبی عروقی را بیشتر می کند هرچه میزان مصرف نوشابه‌ بیش‌تر شود خطر بروز سکته های قلبی هم افزایش می یابد.

شکر

بر اساس یافته های جدید با افزایش مصرف شکر سفید، شکر قهوه‌ای، شربت ذرت، عسل، شیره‌ی قند، و شیرین‌کننده‌های دیگر احتمال بسته شدن شریان‌های قلب، فشار خون بالا، نارسایی قلبی، و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی بیشتر می شود.

کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده

محصولات کربوهیدراتی تصفیه‌شده سرشار از قند و مواد افزودنی هستند که هیچ‌ فایده‌ای برای قلب‌تان ندارند؛  متخصصان معتقدند چاشنی‌هایی مثل سس، نان، و ماست کم‌چرب سرشار از قند و کربوهیدرات هستند.

پودر شیر قهوه

پودر قهوه معمولا دارای چربی‌های ترانس است و به همین دلیل بیماران قلبی باید به هیچ عنوان  از پودر شیر قهوه استفاده نکنند.

هات‌داگ

گوشت‌های فرآوری شده مثل هات‌داگ و سوسیس سرشار از افزودنی‌ها هستند که بر اساس تحقیقات مختلف مصرف این دسته از مواد غذایی خطر ابتلا به بیماری قلبی را چند برابر می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=14710
  • 71 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.