افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

هفته تبریز در تهران با شاخص توسعه فرهنگی خصوصی سازی ناقص عامل ضربه به اقتصاد ایران بخش خصوصی قوی موجب جذب سرمایه خارجی پیش‌بینی ۶ میلیارد دلار ارز برای صنعتگران آماده‌سازی مسیر بهره‌برداری از پروژه ART افتتاح بازارهای جدید میوه و تره بار در پایتخت پتروشیمی تبلور زنجیره ارزش صنعت نفت ضرورت متنوع سازی سبد خوراک صنعت پتروشیمی صنعت برق در بحران ناترازی انرژی منجر به کاهش رشد صنایع معدنی آغاز به کار تراموا در پایتخت از ۲۲ بهمن برون‌رفت از مشکلات با تکیه بر آموزه‌های انقلاب اسلامی تاثیر قطعی معدل در کنکور ضرورت ارائه تسهیلات استفاده از انرژی پاک به مردم افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم‌ها بناهای تاریخی عنصر جذب گردشگر برگشت اشیای تاریخی به ایران مخالفت AFC با درخواست پرسپولیس راه‌هایی برای حفظ سلامت مغز ناراحتی کارتال از برگزار نشدن بازی در آزادی ارتباط مصرف زغال‌اخته با بهبود بیماری‌های مغز و اعصاب انتقاد از استخدام بی‌رویه نیروهای غیرمتخصص در شهرداری‌ها جدیدترین قیمت برنج در تهران اعلام بودجه پرداختی به شرکت بهره‌برداری مترو و سازمان اتوبوسرانی تهران دعوت از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در تهران افزایش حجم تجارت خارجی کشور به حدود ۱۰۴ میلیارد دلار فروش شمش داخلی با نرخ صادرتی ایران نیازمند نوسازی حکمرانی و مشارکت حداکثری مردم انرژی‌های تجدیدپذیر کلید خودکفایی انرژی ایران تحقق اهداف برنامه هفتم در توسعه نیروگاه‌های مقیاس کوچک آماده‌باش گازی در کشور برای عبور از موج سرما ضرورت حل مشکلات پایتخت به‌ جای تمرکززدایی افتتاح سالی ۱۶ بازار میوه و تره‌بار در تهران در سه سال اخیر برف و باران و سرما در راه تهران تثبیت ۹ باغ در تهران با رأی اعضای شورای شهر افزایش ۱۵ درصدی بهای بازدید از موزه‌ها در تهران

3

واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام، بزودی توسط رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

  • کد خبر : 146654
  • ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام، بزودی توسط رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود
مدیرعامل شرکت پتروشیمی هنگام، ضمن تشکر و قدردانی از اعضای محترم هیئت مدیره، مدیران عامل گذشته و مدیران ارشد شرکت در راستای خدمات ارزنده‌ای که برای این طرح به ارمغان آورده‌اند، گفت: واحد آمونیاک در آینده نزدیک توسط رئیس‌جمهور محترم افتتاح خواهد شد و پس از آن و به زودی شاهد تولید اوره خواهیم بود.

به گزارش افق تهران؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی هنگام روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ و با حضور اکثریت سهامداران رسمیت یافته و برگزار شد و صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ تصویب شد.

غلامرضا جمشیدی در این مجمع با ارائه گزارش تکمیلی در خصوص فاز یک و دو (واحد آمونیاک و اوره) شرکت، اظهار داشت: اوره به دلیل مصارف کشاورزی، امنیت غذایی جهان را تامین می‌کند و با توجه به شرایط اسکله اختصاصی این شرکت، ما توان و آمادگی صادرات این محصول به اکثر نقاط جهان را خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: طبق مذاکرات صورت گرفته، راکتور اوره از طریق اسکله اختصاصی صادراتی این شرکت وارد خواهد شد و این راکتور سنتز به دلیل لایسنسی که دارد، نیاز به کاتالیست نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی هنگام بیان کرد: طبق هماهنگی با شرکت پیمانکار و تامین نیازهای مالی، روند پروژه سرعت بیشتری خواهد گرفت و پس از بهره برداری از واحد اوره، محصول آمونیاک تولیدی هنگام، تبدیل به اوره خواهد شد. جمشیدی با اشاره به رکورد قریب به ۲۱ میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه، افزود: علیرغم خطراتی که در مسیر راه اندازی واحد آمونیاک وجود داشت، این واحد با کمک نیروی انسانی متخصص، بدون هیچ حادثه‌ای به تولید رسید و با تکمیل زودهنگام اسکله توسط متخصصان و نیروهای توانمند این شرکت، تاکنون ۱۴ کشتی صادرات داشته‌ایم.

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از اعتماد و حمایت‌های همه جانبه دکتر علی عسکری در راستای به تولید رسیدن واحد آمونیاک، اظهار امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۳ واحد اوره شرکت پتروشیمی هنگام نیز به بهره برداری رسیده و این شرکت به طور کامل از قالب طرح خارج شده و با تولید و صادرات محصول اوره، میزان قابل توجهی ارزآوری برای کشور به ارمغان آورده و موجب درخشش و سرافرازی ایران عزیز شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=146654
  • 118 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی