به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران، یکی دیگر از ضاربان توله خرس قهوه ای در سوادکوه نیز دستگیر و راهی زندان شده است.
به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، حسینعلی ابراهیمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران بیان کرد: روز گذشته یکی از ضاربان کشتار توله خرس قهوه ای در سوادکوه شناسایی و دستگیر شده بود امروز نیز ضارب دوم نیز دستگیر و راهی زندان شده است.
ابراهیمی افزود: دامپزشک در حال بررسی علت از تلف شدن توله خرس است و پس ازارزیابی نهایی، به اطلاع عموم خواهد رسید.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در ادامه بیان کرد: پرتاب سنگ به توله خرس مصدوم اقدام غیراخلاقی و غیرانسانی بود که توسط افراد خاطی صورت گرفت، این رفتارهای زشت و ناشایست موجب جریحه دار شدن احساسات عموم مردم و دلسوزان محیط زیست شده است و این اداره کل تا رسیدن به نتیجه با متخلفین برخورد واتدابیر لازم را در این خصوص اتخاذ خواهد کرد.
ابراهیمی ضمن تشکر از اقدام دستگاه قضایی برای همکاری در شناسایی متخلفین وصدور دستورات قضایی، اظهار داشت: اقدام این بانوی بزرگوار و دغدغه مند طبیعت که درفیلم های منتشرشده با تمام وجود از توله خرس مصدوم، حمایت می کند قابل تقدیر است، این رفتار ارزشی با حیات وحش، حاکی از تحقق شعار ۸۰ میلیون محیط بان و وظیفه شناسی آحاد مختلف جامعه نسبت به محیط زیست است.
این مقام مسئول، خاطر نشان کرد: متاسفانه افراد اقداماتی خلاف شان اخلاقی و انسانی علیه حیوانات و محیط زیست انجام می دهند که این پویش های مردمی حفظ محیط زیست طبیعتا در آینده ای نزدیک مانع این تعدی ها خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران، در پایان تصریح کرد: عده ای قصد سوء استفاده و نادیده گرفتن همه تلاش های صورت گرفته در این زمینه را دارند اما ملت فهیم با اخذ اطلاعات درست از منابع رسمی، تلاش این افراد را بی نتیجه خواهند گذاشت.
انتهای پیام/