تاریخ : چهارشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۵

اخبار لحظه

ساخت‌وساز غیرمجازِ مجموعه اقتصادی بزرگ در حریم پایتخت بهبود کیفیت منظر و خدمات شهری در طرح بازپیرایی محورهای اصلی تهران درخواست سخنگوی شورا برای بازگشت به روال برگزاری دو جلسه در هفته شکست طرح کالابرگ الکترونیکی در مقابله با تورم و نیازهای پایه مردم بحران ترافیک تهران از پیامدهای سیاست‌گذاری‌ اشتباه حمل‌ونقل اعتراض عضو شورا به رایگان‌سازی بدون مجوزِ حمل‌ونقل عمومی تأکید بر ضرورت ایجاد تمهیدات قانونی برای ارتقای دکترین دفاعی تداوم تسلط ایران بر تنگه هرمز انتقاد مجلس از افزایش غیرمنطقی کرایه‌های تاکسی اینترنتی ضرورت اصلاح قوانین بازنشستگی برای مقابله با ناترازی صندوق‌ها کاهش قیمت مسکن و تداوم رکود در بازار معاملات مسجد جامع بازار از کهن‌ترین بناهای مذهبی تهران باغ‌موزه مقدم از درخشان‌ترین نمونه‌های خانه‌های اشرافی در تهران تفاوت دریافتی از پیامدهای اجرای نادرست قانون مدیریت خدمات کشوری پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم از طریق سامانه مای‌مدی کارت نشاط؛ الگویی برای تحقق عدالت آموزشی و حمایت هدفمند تولید داخلی واگن‌های مترو از گام‌های بزرگ برای توسعه حمل‌ونقل عمومی انار از محافظ‌های قوی بدن در برابر التهاب رژیم غذایی سالم سپری قدرتمند در برابر سرطان ریه نقش کلیدی تغذیه در کاهش استرس تأکید سپاه پاسداران بر نقش اردن در برچیده شدن پایگاه‌های اشغالگران تغییر استراتژی در خدمات رایگان مترو و اتوبوس تهران تمدید مهلت ارسال بسته‌های تربیت و یادگیری تا 31 تیرماه محاصره دریایی بنادر ایران از ۲۳ تیرماه مذاکره در کنار ایستادگی از استراتژی‌های جدید امنیت ملی کارآمدی کالابرگ الکترونیک در گرو مهار تورم موزه آبگینه و سفالینه‌های ایران از تخصصی‌ترین موزه‌های فرهنگی کشور باغ فردوس از برجسته‌ترین مجموعه‌های تاریخی و فرهنگی تهران فاصله ۱۷ میلیونی میان دستمزد کارگر با سبد معیشت کارگران درگیر بحران دوگانه؛ خانه‌های دور از دسترس و داروهای گران‌قیمت تنگنای قیمت مسکن در سایه توافق‌های احتمالی تشیع رهبر شهید با حضور میلیونی مردم؛ پیام‌آور وحدت ملی پیشرفت ۹۵ درصدی فاز دوم پروژه احیا و ساماندهی روددره فرحزاد به‌روزرسانی محتوای آموزشی از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش لزوم کاهش استفاده از پلاستیک‌های یک‌بار مصرف ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران

6

مدل تنظیم گری بانک مرکزی در مسیر تحول دیجیتال تعیین کننده است

  • کد خبر : 137576
  • 20 دی 1402 - 16:46
مدل تنظیم گری بانک مرکزی در مسیر تحول دیجیتال تعیین کننده است
قائم مقام مدیرعامل بانک سپه در نهمین نمایشگاه تراکنش ایران و در نشست نقد و ارزیابی بانک ها در مسیر تحول دیجیتال، به بیان مطالبی در حوزه تنظیم گری و الزامات تحول دیجیتال پرداخت.

به گزارش افق تهران؛ سید مهدی حسینی قائم مقام مدیرعامل بانک سپه در نشست نقد و ارزیابی بانک ها در مسیر تحول دیجیتال، منشاء حیات تحول دیجیتال را داده (دیتا) عنوان کرد و ابراز داشت: تمامی تحولات این عرصه با محوریت داده صورت می گیرد لذا هر چه داده محورتر باشیم گام های دقیق تری را در مسیر تحول دیجیتال برداشته ایم.

دکتر حسینی با اشاره به لزوم توجه به ماهیت پارادیم در حوزه تحول دیجیتال، گفت: تحول دیجیتال زمانی محقق می شود که مهاجرت های پارادایمی روی دهد و مهاجرت های پارادایمی باید در هر سه ضلع مثلث افراد، فرآیندها و تکنولوژی اتفاق بیفتد.

قائم مقام بانک سپه با بیان اینکه باید در ذهن افراد، نوآوران، بانکداران، کارکنان و مدیران پارادایم مهاجرتی در خصوص تحول دیجیتال صورت گیرد، افزود: با تعریف جدید نوآوری به دنبال پیوند مثلث مشتری، کانال و محصول باشیم چرا که نوآوری در نحوه اتصال این سه گانه محقق می شود.

وی ادامه داد: بانکی نوآور است که توانسته باشد مشتری، کانال و محصول را با کیفیتی متفاوت تر از گذشته به هم متصل و عرضه کند بنابراین اکوسیستم نوآوری نیز مستلزم بازتعریف است.

دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنان خود در حوزه تنظیم گری، خاطر‌نشان کرد: در قانون جدید بانک مرکزی در زمینه تنظیم گری، برای تمام فعالان حوزه نوآوری بایدها و نبایدهایی قید شده که بدون توجه به آنها نمی توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

قائم مقام بانک سپه تعریف پول دیجیتال را از وجوه تمایز قانون جدید بانک مرکزی عنوان کرد و گفت: پیدایش بازار متشکل پول دیجیتال و وضع قوانین مرتبط با آن نیز از جمله پیامدهای قانون جدید محسوب می شود.

وی تنظیم‌گری فعالیت های نوین مالی در حوزه نقل و انتقالات پول و ایجاد زیرساخت ها و پایگاه های جمع آوری و تحلیل داده ها را از جمله دیگر ویژگی های قانون جدید بانک مرکزی دانست و تصریح کرد: تنظیم گری دارای فرصت ها و تهدیداتی است که نهادهای حاکمیتی باید این فرصت ها و تهدیدات را در کنار هم در نظر گیرند.

دکتر حسینی در ادامه به تشریح مفهوم “تاثیر تحول دیجیتال در افزایش بازدهی نسبت به مقیاس” در اقتصاد پرداخت و ابراز داشت: در اقتصاد هر چه مقیاس ها وسیع تر، گسترده تر و بدون مرز شود بازدهی افزایش می یابد در حوزه تحول دیجیتال نیز “بازدهی به مقیاس” در حد بسیار وسیعی اتفاق می افتد چرا که با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان، بیشترین بازدهی حاصل می شود.

قائم مقام بانک سپه استفاده درست از داده های مشتریان، دسترسی قانونی و غیرقانونی، ملاحظات امنیتی، جرایم نوین در حوزه تحول دیجیتال و عدم شفافیت مدل های کسب و کاری را از مهمترین ملاحظات و ریسک ها در عرصه دیجیتال و تنظیم گری عنوان کرد.

دکتر حسینی در پایان با اشاره به سه رویکرد منفعلانه، احتیاطی و فعال بانک مرکزی در زمینه تنظیم گری خاطر نشان کرد: این سه رویکرد می تواند آینده تحول دیجیتال در ایران را مبتنی بر قانون جدید بانک مرکزی متاثر کند لذا بانکداران و فناوران باید نسبت به قانون جدید توجه بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=137576
  • 174 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.