تاریخ : شنبه, ۱۱ آذر , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

سوخت فرصت ها با عوارض صادراتی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شرایط جدید پرداخت وام ارزی برای واردات دارو و مواد اولیه دارویی فقدان باور به خلاقیت و پتانسیل بالای جوانان دانشگاهی ارزآوری ۸ میلیارد دلاری صنعت فولاد بررسی لایحه دو فوریتی تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس صادرات ۲۰ میلیون دلاری کاتالیست ایرانی به روسیه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی به جای خام‌فروشی بررسی موضوع ممنوعیت اجرای تبلیغ نمایشگاه بین المللی تهران امکان مشارکت تهرانی‌ها در تنظیم بودجه سالانه شهر آغاز دومین دوره طرح«من شهردارم» در پایتخت تغییر سن ورود به دانشگاه فرهنگیان در کنکور ۱۴۰۳ برگزاری غیرحضوری برخی مقاطع تحصیلی در تهران ساخت ۲۰۰ کیلومتر خط جدید مترو در پایتخت آغاز توزیع شیر در دبستان‌های استان تهران به‌زودی ارسال لایحه ‎عفاف و حجاب به شورای نگهبان جمع آوری داربست‌های مسجد جامع قزوین بعد از ۶۰ سال علائم افسردگی زمستانی اهمیت تقویت جذب گردشگر سلامت از کشورهای خاورمیانه روش های مراقبت از پوست دور چشم ضرورت تولید کاتالیست‌‌‌‌‌‌های استراتژیک افزایش تولید جهانی محصولات فولادی تأمین تجهیزات طرح های پتروشیمی از طریق شرکت های داخلی تغییر عوارض صادراتی زنجیره آهن و فولاد اصرار بر واردات ماشین آلات کهنه معدنی اتکا به درآمدهای مالیاتی از نقاط برجسته بودجه سال آینده کاهش ترافیک با افتتاح ایستگاه متروی پرند شورای شهر همچنان پیگیر احیای نهاد شورایاری‌ها افتتاح متروی پرند با حضور رییس جمهور چالش های واگذاری محدوده های معدنی فارس، ظرفیت بی نظیر برای تبدیل شدن به قطب فولادی کشور بررسی توسعه مسیرهای گردشگری غذا در پایتخت ریزش تزئینات گچبری و آینه‌کاری سقف عمارت باغ زرشک خدمت رسانی رایگان مترو پرند در هفته اول بهره برداری معلمان جدید الاستخدام نیازمند آموزش تاثیر کلسیم بر تقویت حافظه

1

عدم امکان ذخیره سازی گاز در صنایع فولادی

  • کد خبر : 133489
  • 30 آبان 1402 - 12:45
عدم امکان ذخیره سازی گاز در صنایع فولادی
رئیس هیئت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد، بیان کرد:به نظر نمی‌رسد فولادسازان بتوانند در واحدهای خود منبع ذخیره گاز داشته باشند.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ نادر سلیمانی با بیان اینکه امکان ذخیره سازی گاز برای شرکت‌های فولادی وجود ندارد، اظهار کرد: فولادی‌ها همانطور که در نیروگاه برق به دولت کمک می‌کنند و قبول کردند برای تولید حداقل ۲ هزار مگاوات برق نیروگاه بزنند، در خصوص بحث میعانات گازی نیز قبول کردند در صورتی که به آنها میدان گازی تحویل دهند، حاضر به سرمایه‌گذاری خواهند بود. بر همین اساس، به نظر نمی‌رسد فولادسازان بتوانند در واحدهای خود منبع ذخیره گاز داشته باشند.

وی ادامه داد: بارها این مسئله گفته شده که در صورتی که بحث گاز و برق صنایع به موقع تامین نشود، حداقل ۱۰ تا ۱۲ درصد تولید نسبت به سال گذشته کاهش خواهد یافت و از برنامه تولید عقب می‌افتیم. در این راستا، امسال که در فولاد باید به حدود ۴۰ میلیون تن تولید می‌رسیدیم، کماکان در مرز ۳۰ تا ۳۳ میلیون تن متوقف شده‌ایم که علت اصلی آن کمبود گاز و برق در تابستان و زمستان است.

رئیس هیئت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد افزود: از طرفی، کمبود انرژی در صنایع در حوزه صادرات و افزایش قیمت‌های داخلی تأثیرگذار است؛ به گونه‌ای که می‌توان گفت با تداوم این روند، به مرور بازارهای صادراتی را از دست خواهیم داد. همچنین بخش مسکن در رکود کامل قرار دارد و این درحالیست که از ۳۰ میلیون تن فولاد تولید شده حداکثر می‌توان ۱۶ میلیون تن آن را در بازار داخلی مصرف کرد.

به گفته سلیمانی، کماکان حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد تولیدات داخلی، شرایط صادرات دارند که به دلیل نبود برنامه مشخص در این حوزه و تعرفه‌های غیرمنطقی، در وضعیت خوبی قرار ندارند.

وی با بیان اینکه نیازهای ارزی فولادسازان تأمین نمی‌شود، گفت: در صورتی که وزارت صمت قصد دارد به فولاد به عنوان یک کالای صادرات محور نگاه کند، باید در ساختار اساسی صادرات تجدیدنظر جدی داشته باشد. همچنین بانک مرکزی نیز باید در سیاست‌های مالی خود برای صنایع بازنگری کند؛ چرا که طبق ابلاغ بانک مرکزی تمام واحدهایی که صادرات دارند، باید ارز خود را به صورت نیمایی به بانک بفروشند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=133489
  • 10 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.