تاریخ : دوشنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

برقی‌سازی ۷۰ درصد حمل‌ و نقل عمومی تهران رونق بازار شمش فولادی بومی سازی کامل کاتالیست در دولت سیزدهم حل مشکل نقدینگی صنایع تکمیلی پتروشیمی ضرورت تولید با کیفیت ماشین آلات معدنی نقاط قوت لایحه بودجه ۱۴۰۳ از نگاه مرکز پژوهش‌های مجلس تکرار محدودیت تأمین انرژی برای فولادسازان در زمستان مشارکت ۲۵۰ هزار تهرانی در دومین دوره طرح «من شهردارم» اصلاح طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای مسکن تأکید عضو شورای شهر بر ترمیم حقوق پرسنل شهرداری تهران حذف قبوض کاغذی تا سال آینده جزئیات برگزاری المپیادهای دانش‌آموزی از زمان‌بندی آزمون‌ها آغاز توزیع «شیر رایگان» در مدارس ابتدایی تهران تاثیر رژیم غذایی بر بی‌خوابی نقش ویتامین دی در کاهش خطر ابتلا به سرطان فعال سازی و توسعه ۲۷۹ معدن کوچک مقیاس از ابتدای امسال احتمال رشد تورم قیمتی فولاد توسعه آینده صنعت پتروشیمی ایران در گرو دانش دانشجویان کاهش صادرات فولاد ایران استقرار بازار آهن و فولاد در مدار رکود عرضه ناکافی مواد اولیه در بورس کالا چالش تولیدکنندگان فعال‌‌‌‌تر شدن دانش‌بنیان‌‌‌‌ها در بومی‌‌‌‌سازی لایسنس‌‌‌‌های پتروشیمی شیب کند صادرات محصولات نهایی و فناورانه ضرورت برخورد جدی دادستانی با منتشر کننده خبر گم شدن ۱۷ هزار میلیارد در شهرداری زباله‌سوزی یکی از دلایل مهم آلودگی هوای تهران تغییر آزمایشی محتوای درسی «کلاس اولی‌ها» از مهر ۱۴۰۳ هدف طرح «من شهردارم» تبدیل هر شهروند به یک شهردار تحول حمل و نقل پایتخت تا پایان سال بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار صحن علنی مجلس انتقاد از خشک شدن ۱۳ هزار درخت در تهران ایران در جایگاه پنجم ثبت آثار ناملموس جهان راهکارهای درمان بی‌خوابی تعیین و اعلام داور دربی ۱۰۲ پایتخت تعطیلی ۳ روزه کاخ سعدآباد تهران بهترین روش کاهش وزن جهانی سازی، رویکرد اصلی منطقه آزادماکو

0

توسعه هفت میدان نفتی ایران توسط شرکت‌های روسیه

  • کد خبر : 133082
  • 24 آبان 1402 - 14:57
توسعه هفت میدان نفتی ایران توسط شرکت‌های روسیه
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه اکنون ۷ میدان نفتی ایران توسط شرکت‌های روسیه در حال توسعه است، بیان کرد: در توسعه این میدان‌ها از حداکثر توان شرکت‌های داخلی ایران استفاده می‌شود.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ محسن خجسته‌مهر شامگاه سه‌شنبه (۲۳ آبان‌ماه) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه تأسیس مرکز راهبردی هوش مصنوعی و میدان‌های نفت و گاز دیجیتال و امضای قرارداد کسب فناوری حفر چاه‌های افقی طویل و چند شاخه با بومی‌سازی ابزار آراس‌اس در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه رویکرد گسترش یافته شرکت ملی نفت ایران استفاده از تکنولوژی‌های دانش‌محور و فناورانه است، افزود: امروز برای اینکه بخش مهمی از افزایش تولید نفت محقق شود باید از تجهیزات فناورمحور حفاری استفاده کنیم بنابراین ابزار حفاری هدایت‌پذیر دورانی ما را به این هدف نزدیک می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه در راستای دانش‌بنیان‌کردن تولید نفت و گاز تصمیم گرفتیم ابزار راهبردی را با راهبری و هدایت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در داخل کشور بسازیم، ادامه داد: ارزش ساخت اولین نمونه این ابزار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است و شرکت ملی نفت ایران تضمین ۱۰ ساله خرید خدمت را به سازنده این ابزار داده است.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: تولید نفت در برخی از لایه‌های نفتی بدون حفاری افقی امکان‌پذیر نیست و این ابزار می‌تواند در این موارد تا ۱۰۰ درصد افزایش تولید ایجاد کرده و تولید را تا  ۲ برابر بالا برده و افزایش تولید را اقتصادی کند.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه یکی از دستاوردهای حفاری افقی این است که به ما اجازه می‌دهد حداکثر دسترسی را به لایه‌های نفتی داشته باشیم و افزایش تولید را محقق کنیم، گفت: همچنین در لایه‌های نفتی بسیار نازک امکان حفاری عمودی مشکل و غیرممکن است و باید به سمت حفاری افقی برویم. بنابراین باید از ابزاری استفاده کنیم که حداکثر تماس افقی را با لایه نفتی داشته باشد و در پیشرفته‌ترین حالت حفاری‌های افقی چند کیلومتری را به ثبت برسانیم.

وی افزود: ابزار حفاری هدایت‌پذیر دورانی راندمان حفاری جهت‌دار را افزایش می‌دهد و سرعت کار را بالا می‌برد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در حفاری سرعت فاکتور بسیار مهمی است زیرا حدود ۵۰ درصد هزینه‌های توسعه یک میدان مربوط به حفاری است. باید تلاش کنیم با استفاده از ابزارهای جدید، حفاری چاه که ۱۱۰ روز زمان می‌برد را به ۷۰ روز برسانیم تا تولید نفت اقتصادی شود. از سوی دیگر عمده حفاری‌های جدید جهت‌دار است و از این ابزار استفاده خواهد شد.

خجسته‌مهر تاکید کرد: در حال حاضر ۷ میدان نفتی ایران توسط شرکت‌های روسی در حال توسعه هستند و بخش قابل توجهی از خدمات فنی و مهندسی توسط شرکت‌های ایرانی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون حداکثر استفاده از توان تخصصی داخل، شرکت‌های ایرانی همگام با شرکت‌های روسی در امر توسعه این ۷ میدان نفتی در جنوب و شمال‌غرب کشور در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=133082
  • 2 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.