تاریخ : دوشنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

سه بحران بزرگ پیش‏‏‏‏‌روی بخش معدن خودکفایی صنعت پتروشیمی با توان متخصصان داخلی افزایش کیفیت محصولات تولیدی، عامل ماندگاری در بازارهای داخلی و خارجی ممنوعیت فروش طرح ترافیک در روزهای آلوده هوا در پایتخت ایرادات افزایش ۱۳ درصدی حقوق دولتی معادن پیشنهاد تعطیلی ادارات در زمان آلودگی هوا برگزاری غیرحضوری مدارس ابتدایی و متوسطه اول در روز دوشنبه استمرار وضعیت نامطلوب معلولان در تهران ثبت ششمین رشد متوالی در بورس طرح ساماندهی در دستور کار مجلس اعلام زمان اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان حذف مصوبه افزایش سن بازنشستگی دعوت از مردم برای مشارکت در پروژه‌های شهرداری انعقاد قرارداد شهرداری تهران برای برقی‌سازی حمل‌ونقل عمومی پایان فرآیند مصاحبه دکتر معلمان طی دو ماه آینده تداوم کم توجهی به ثبت اسناد کاخ سعدآباد ۵ ماده غذایی خطرناک برای سلامت قلب دلایل اصلی کاهش حافظه پاسخ سازمان لیگ به درخواست استقلال برای دربی واگذاری ۳۶ بنای تاریخی به مردم برای سرمایه‌گذاری سوخت فرصت ها با عوارض صادراتی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شرایط جدید پرداخت وام ارزی برای واردات دارو و مواد اولیه دارویی فقدان باور به خلاقیت و پتانسیل بالای جوانان دانشگاهی ارزآوری ۸ میلیارد دلاری صنعت فولاد بررسی لایحه دو فوریتی تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس صادرات ۲۰ میلیون دلاری کاتالیست ایرانی به روسیه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی به جای خام‌فروشی بررسی موضوع ممنوعیت اجرای تبلیغ نمایشگاه بین المللی تهران امکان مشارکت تهرانی‌ها در تنظیم بودجه سالانه شهر آغاز دومین دوره طرح«من شهردارم» در پایتخت تغییر سن ورود به دانشگاه فرهنگیان در کنکور ۱۴۰۳ برگزاری غیرحضوری برخی مقاطع تحصیلی در تهران ساخت ۲۰۰ کیلومتر خط جدید مترو در پایتخت آغاز توزیع شیر در دبستان‌های استان تهران به‌زودی ارسال لایحه ‎عفاف و حجاب به شورای نگهبان

10

تعیین تکلیف استفاده دانش‌آموزان از «موبایل» در مدارس

  • کد خبر : 132445
  • 16 آبان 1402 - 9:45
تعیین تکلیف استفاده دانش‌آموزان از «موبایل» در مدارس
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: این امر در اختیار مدارس و مدیران مدارس است اما ممکن است در آینده از سوی آموزش و پرورش بخشنامه‌ای در این زمینه ارسال شود تا تکلیف این امر مشخص شود.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران؛ محمد مهدی کاظمی در نشست خبری برگزاری مرحله کشوری جشنواره الگوهای برتر تدریس، اظهار کرد: هدف گذاری کرده بودیم سهم رشته تجربی افزایش نیابد اما امسال افزایش ۰.۱ درصدی داشت که شاید با کاهش جمعیت دانش آموزی این امر محقق شده است.

وی توضیح داد: هدف گذاری کرده بودیم که سهم دانش آموزان در رشته ریاضی فیزیک افزایش یابد، امسال این سهم به ۱۷.۴۴ درصد رسیده است که شاهد رشد بیش از یک درصدی جمعیت دانش آموزی در پایه دهم رشته ریاضی فیزیک هستیم.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دنبال این هستیم سهم رشته انسانی را کاهش و سهم رشته ریاضی فیزیک را افزایش دهیم. همچنین در صدد هستیم سهم رشته علوم تجربی را تعدیل کنیم.

کاظمی در ادامه درباره هدف گذاری برای سوق دادن دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای نیز توضیح داد: دنبال این بودیم سهم دانش آموزان در پایه دهم هنرستان‌ها را به ۴۱.۵ درصد برسانیم اما این سهم به ۴۲.۸ درصد افزایش یافت. این یعنی شاهد رشد ۳ درصدی بودیم. همچنین امسال سهم سه پایه هنرستان‌ها به ۳۹.۶۳ درصد افزایش پیدا کرد که این رقم نسبت به سال قبل ۲.۵ درصد رشد داشته است.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مجموع جمعیت دانش آموزان هنرستانی امسال به یک میلیون و ۱۷۳ هزار نفر افزایش یافته است، عنوان کرد: این عدد رشد ۱۰۳ هزار نفری داشته است. بنابراین در حوزه هنرستان‌ها نیازمند تامین تجهیزات و نیروی انسانی هستیم. بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز از طریق آزمون استخدامی جذب شد و پیش بینی کردیم سال آینده هم بتوانیم جذب داشته باشیم. امسال ۲۰ هنرستان در جوار کارخانه ایجاد کردیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از موبایل در مدارس، توضیح داد: این امر در اختیار مدارس و مدیران مدارس است اما ممکن است در آینده از سوی آموزش و پرورش بخشنامه‌ای در این زمینه ارسال شود تا تکلیف این امر مشخص شود.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره قانون برنامه هفتم و تدابیر آن به منظور سوق دادن دانش آموزان به سمت هنرستان‌ها، توضیح داد: در لایحه پیشنهادی دولت برخی مواد قانونی دیده شد که این مواد در صحن مجلس نیز مورد تاکید قرار گرفت. اگر لایحه به تایید شورای نگهبان برسد چند بند دارد که بسیار به ما کمک می‌کند تا آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای تقویت شود. از جمله این بندها مشوق بیمه‌ای و مالیاتی برای کارفرمایان به منظور ایجاد هنرستان در جوار کارخانه است.

وی ادامه داد: سال قبل بیش از ۴۰ هنرستان ایجاد شد و امسال تا هم اکنون بیش‌از ۲۰ هنرستان در جوار کارخانه ایجاد شده است. ما در قانون برنامه هفتم پیشنهاد تحقق افزایش سهم و سوق دادن ۴۵ درصدی دانش آموزان به سمت هنرستان را داشتیم که بر اساس آن باید ۵۰۰ هزار نفر به جمعیت هنرستان‌ها افزوده می‌شد. با این حال مجلس این سهم را به ۵۰ درصد افزایش داد که بر این اساس جمعیت دانش آموزان هنرستانی تا پایان برنامه حدود ۷۰۰ هزار نفر افزایش می‌یابد بنابراین باید پیش نیاز این امر دیده شود. ما در حال تدوین آیین نامه این مواد قانونی هستیم که اگر به تایید شورای نگهبان رسید، آین نامه آن را داشته باشیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=132445
  • 2 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.