اخبار داغ

بیانیه انجمن فولاد ایران در خصوص عرضه فولاد در بورس کالا لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نسل چهارم اینترنت و هوش مصنوعی شرایط جدید استفاده از دستگاه‌های خودپرداز اختصاصی لزوم مجلس باید از نخبگان راهکار خروج بازار فولاد از رکود تحقق ۹۱ درصدی درآمدهای شهرداری تهران واریز مرحله سوم «وام» بازنشستگان اولویت ذوب آهن تامین بازارهای داخلی اعلام جدیدترین قیمت کالاهای اساسی در بازار ۲۳ هزار کلاس درس فاقد معلم دومین روز نزول بورس در پاییز حل معضل ترافیک با تأمین لجستیک و مدیریت درست افزایش قیمت ناگهانی خودروها در بازار قرارداد ۲۸هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران برای خرید۳۰۰۰ اتوبوس شورای شهر تهران پیگیر ورود اتوبوس‌های جدید ساخت بیش از هزار کلاس درس طی ۶ ماه گذشته در استان تهران اعلام نحوه تعیین «شهریه» کودکستان‌ها رضایت بازیکنان پرسپولیس از کیفیت زمین تمرینی در قطر صنعت گردشگری جایگزین درآمدهای نفتی تاثیر رژیم غذایی بر بی‌خوابی

0

ثبت دومین اثر جهانی در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی

  • کد خبر : 128889
  • ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۸:۴۷
ثبت دومین اثر جهانی در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی
مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای عالی مناطق آزاد از ثبت جهانی کاروانسرای تاریخی باغ نظر در شهرستان جلفا خبر داد.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر افق تهران؛ محمد فرزاد میرزایی قلعه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مناطق آزاد با فرهنگی بسیار غنی و آثاری تاریخی همواره میزبان مسافران و گردشگران بیشماری هستند که با انگیزه های گوناگون برای بازدید از جاذبه های مختلف این مناطق عازم سفر می شوند.

وی در مورد ثبت جهانی این اثر تاریخی در فهرست آثار جهانی گفت: منطقه آزاد ارس یکی از پر مخاطب ترین مناطق آزاد کشور است که مجموعه کاروانسرای باغ نظر در این منطقه قرار دارد. این مجموعه تاریخی از دهه ۸۰ شمسی ثبت ملی شده و در چند سال اخیر پرونده آن در نوبت ثبت جهانی بود که با ترمیم و بازسازی اصولی این اثر که مربوط به عهد صفوی است، توانست در شاخص های جهانی نمره قبولی دریافت کند و در فهرست آثار جهانی قرار گیرد. بدون شک این اتفاق مبارک در کنار ژئوپارک ارس می تواند باعث جهشی چشمگیر در جذب گردشگران داخلی و بخصوص خارجی به این منطقه شود.

مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای عالی مناطق آزاد افزود: در سال گذشته در حوزه گردشگری مناطق آزاد اتفاق های خوبی از جمله ثبت جهانی ژئوپارک ارس، ثبت جهانی مجموعه باغ نظر، ثبت کامل روستای سهیلی منطقه قشم، موزه شهدای اروند و موزه مجازی شهدای مناطق آزاد رقم خورد که همگی این موفقیت ها مرهون همکاران عزیز سازمان مناطق آزاد است.

وی در پایان به تور گردان ها و فعالین مختلف گردشگری کشور این قول را داد که شرایطی در مناطق آزاد پیش آمده که می توان عصر جدیدی از حکمرانی گردشگری را تجربه کنند و در خواست کرد که حتما با نگاهی متفاوت نسبت به قبل به گردشگری مناطق آزاد دقت کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=128889

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی