به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ حسین بختیاری فعال صنعت فولاد در خصوص صادرات فولاد در نیمه دوم سال اظهارداشت: دولت باید تولید را در همین سطح نگه دارد و یا آن را افزایش دهد که برای این کار باید به حوزه صادرات توجه خاصی داشته باشد.
راهکار تداوم جهش صادرات فولاد در نیمه دوم سال چیست؟
وی در خصوص شرایط محدود شده صادرات فولادیها در کشور افزود: براساس تازهترین آمارهای رسمی، از ۳۰ میلیون تن تولید فولادی که در سال گذشته به ثبت رسیده، تنها ۲۳ میلیون تن آن مصرف شده و ۷ میلیون تن آن صادر شده است. بر همین اساس، این ۷ میلیون تن باقی مانده باید برای رفع نیاز کشور در بخش صادرات قرار گیرد. البته با توجه به وضعیت موجود، میتوان گفت این میزان در سال جاری افزایش خواهد یافت.
این فعال صنعت فولاد در ادامه گفت: دولت باید به دنبال افزایش صادرات باشد تا تولید به همین قوت باقی بماند و کاهش پیدا نکند، این درحالی است که از ابتدای سال بخشنامه و مصوبات زیادی برای محدود کردن صادرات فولادیها وضع شده است، لذا دولت باید سطح تولید را در همین سطح نگه دارد و یا آن را افزایش دهد که برای این کار باید به حوزه صادرات توجه خاصی داشته باشد.
بختیاری با اشاره به اهمیت صادرات فولاد کشور خاطرنشان کرد: صادرات محصولات فولادی از لحاظ ارزآوری و رشد اقتصادی میتواند تأثیر خوبی در جامعه داشته باشد . به همین دلیل، دولت باید برنامهای دقیق برای رفع چالش صادرات محصولات فولادی ارائه دهد تا تولیدکنندگان داخلی بتوانند تولید خود را به مازاد نیاز داخلی رسانده و صادرات فولاد را افزایش دهند.
فعال صنعت فولاد در پایان بیان کرد: متأسفانه در حال حاضر به نظر میرسد دولت برای بخش صادرات هیچ برنامهریزی و استراتژی ندارد. به عبارت دیگر، دولت دنبال این است صادرات فولاد کشور را با راهها و بهانههای مختلف محدود کند.
انتهای پیام/