افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

تداوم ناامیدی صنعتگران از حل مشکلات هشدار اتمام ذخایر سنگ‌آهن تا ۱۰ سال دیگر اعلام قیمت عمده میوه و صیفی‌جات کاهش ۱.۵ میلیون تنی تولید فولاد نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در بهینه‌سازی مصرف انرژی رفع ناترازی انرژی نیازمند همیاری همه ارکان ارزان‌سازی توسعه خدمات از ‌اولویت‌های مدیریت شهری بهره‌برداری از چراغ‌های راهنمایی هوشمند در تهران مغایرت مصوبه دولت درباره «یارانه گازوئیل» با قانون افتتاح ایستگاه متروی میدان خراسان تا پایان سال ساخت ۱۲۵ پارک جدید در تهران بررسی لوایح عوارض و بهای خدمات شهرداری تهران در سال ۱۴۰۴ کمک دولت به شهرداری تهران برای تسریع واردات واگن‌های چینی انتقاد از روند ارسال قراردادهای خطوط جدید مترو به شورا افتتاح هجدهمین دوره نمایشگاه گردشگری تهران رونمایی از جاذبه‌های ناشناخته گردشگری اصفهان در نمایشگاه بین‌المللی تهران افزایش۳۲ درصدی قیمت بازدید از برج میلاد در سال آینده نارسایی شدید قلب در کمین بیماران دیابتی واکنش عضو کمیته استیناف به پرونده بیرانوند پیاده روی بهترین روش حفظ سلامت قلب خصوصی سازی ناقص عامل ضربه به اقتصاد ایران بخش خصوصی قوی موجب جذب سرمایه خارجی پیش‌بینی ۶ میلیارد دلار ارز برای صنعتگران آماده‌سازی مسیر بهره‌برداری از پروژه ART افتتاح بازارهای جدید میوه و تره بار در پایتخت پتروشیمی تبلور زنجیره ارزش صنعت نفت ضرورت متنوع سازی سبد خوراک صنعت پتروشیمی صنعت برق در بحران ناترازی انرژی منجر به کاهش رشد صنایع معدنی آغاز به کار تراموا در پایتخت از ۲۲ بهمن برون‌رفت از مشکلات با تکیه بر آموزه‌های انقلاب اسلامی تاثیر قطعی معدل در کنکور ضرورت ارائه تسهیلات استفاده از انرژی پاک به مردم افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم‌ها بناهای تاریخی عنصر جذب گردشگر برگشت اشیای تاریخی به ایران

13

برپایی حسینیه دختران در پیاده روی اربعین

  • کد خبر : 126678
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸
برپایی حسینیه دختران در پیاده روی اربعین
مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از برپایی حسینیه دختران در مسیر راهپیمایی اربعین خبر داد و علت تاسیس این حسینیه را عزارداری زنان به شیوه شهر و کشور خود دانست.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران؛ دومین جلسه هماهنگی کمیته زینبیون در اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار شد.

مریم اردبیلی در این جلسه که با هدف طراحی و برنامه‌ریزی اقدامات کمیته زینبیون برای خدمت‌رسانی به زائران برگزار شد، اظهارکرد: برنامه‌های این کمیته معطوف به دو موضوع خدمت‌رسانی به مادران و کودکان و البته موکب تخصصی بین‌المللی زنان است.

مدیرکل امور زنان و خانواده با بیان اینکه در این جلسات بنا بر آن است که برای هماهنگی و هم‌افزایی بیشتر بین گروه‌های مختلف زنان و خدمت‌رسانی در مسیر پیاده روی اربعین برای مادران و فرزندانشان برنامه متمرکزی داشته باشیم، تصریح کرد: این موضوعی است که همیشه فقدان آن احساس می‌شده است.

وی ادامه داد: تمرکز اصلی این کمیته، ارائه خدمات فرهنگی به سایر موکب‌ها و قرارگاه‌های شهرداری تهران است اما علاوه بر آن، تلاش دارد به سایر موکب‌های ایرانی و عراقی با توجه به ظرفیتی که خواهد داشت، خدمت رسانی کند.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده همچنین اربعین را یک ظرفیت بسیار عالی برای ارتباط با سایر کشورها خواند که نیاز به هزینه زیادی ندارد و تصریح کرد: در بحث بین‌الملل چند سازمان را پای کار آورده‌ایم؛ بنیاد بین‌المللی گوهرشاد، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزن‌های فرهنگی برخی ازکشورها، مدیرکل بین‌الملل جامعه المصطفی (ص) و… که قرار است در این خدمت فرهنگی همراه این اداره کل باشند.

مسئول قرارگاه زینبیون ستاد اربعین شهرداری تهران با اشاره به برپایی حسینیه بانوان در شهرکربلا هم یادآورشد: همراه همه مادران ایرانی و غیرایرانی که در راهپیمایی اربعین حضور دارند، غالبا یک کودک و یا یک دختر نوجوان نیز حضور خواهند داشت؛ بنابراین ضرورت راه‌اندازی یک موکب بین‌المللی و در کنار آن یک حسینیه ویژه دختران و حسینیه ویژه کودکان هم احساس شده است.

اردبیلی درباره حسینیه بانوان هم اظهارکرد: دلیل برپایی این حسینیه، کاروان‌های زنان سایرکشورهاست که در راهپیمایی عظیم اربعین حضور دارند و می‌خواهند به شیوه خودشان عزاداری کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر بسته‌های فرهنگی و برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان، بسته‌هایی هم برای اسکان زائران ایرانی و غیرایرانی در نظر گرفته‌ایم تا به صورت مجزا و به صورت گروهی انجام شود و تداخلی با یکدیگر نداشته باشند.

برگزاری نشست‌های بین‌المللی و دعوت از شخصیت‌های تخصصی هم بخش دیگر سخنان مسئول قرارگاه زینبیون ستاد اربعین شهرداری تهران بود. وی یادآورشد که روزانه یک نشست تخصصی با محوریت زنان، قیام کربلا و حضرت زینب (س) برگزار خواهد شد.

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران در خصوص خدمات فرهنگی هم اظهارکرد: ما یک بسته فرهنگی داریم که دهه محرم مورد اقبال تمام عزاداران بوده اما در اربعین برای یک تعدادی قابل ارائه است؛ بنابراین تلاش داریم که با همکاری نهادهای مرتبط و مجموعه های همراه، بسته‌های فرهنگی برای زائران آماده کنیم؛ موضوعی که در واقع خلآ بزرگ ما در راهپیمایی اربعین سال گذشته محسوب می‌شد.

وی ادامه‌داد: مقرر شده تا بسته‌های فرهنگی ما برای گروه‌های مختلف زنان، مادران، دختران و… باشد؛ یعنی بسته‌های خانواده و یا خدمات مادر وکودک که در واقع بتوان در این فضای معنوی از آن استفاده بهینه داشت. بخش دیگر اقدامات هم، موکب خدمات فرهنگی است که بنا بر آن است که ما در موکب مرکزی شهرداری، یک بخشی از خادمان فرهنگی را مستقر کنیم که احتمالا حدود ۲۰۰ نفر خواهند بود.

اردبیلی همچنین در خصوص اقدامات مناطق ۲۲گانه در حوزه زنان و کودکان در مراسم اربعین بیان کرد: اکثر مناطق، غرفه و یا موکب‌های ویژه بانوان برای مراسم اربعین برپا کرده‌اند؛ برخی از این موکب‌ها در مرزهای مهران، خسروی و چذابه برپا و البته به غیر از نجف و کربلا، در کوفه و سامرا هم موکب‌های ویژه مادران و کودکان فعال شده است.

وی افزود: از ظرفیت برخی از مناطق هم در مراسم جاماندگان اربعین بهره خواهیم برد؛ تجمع بانوان در بوستان نرگس شهرری یک روز قبل از اربعین، برپایی موکب‌های بانوان در مسیر راهپیمایی بزرگ جاماندگان اربعین و ارائه بسته‌های فرهنگی مادر و کودک از جمله خدمات مدنظر است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=126678
  • 213 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی