تاریخ : جمعه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

لغو تعطیلی صحن علنی مجلس افتتاح ۳۰ مرکز جدید میوه و تره‌بار در تهران اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در شهرداری تهران در سال پاپانی مفقودی تابلوی ۳۰ میلیارد تومانی موزه امام علی شهرداری تهران رونمایی در کاخ گلستان در روز تهران بودجه اکتشاف ذخایر معدنی در ایران، یک دهم استاندارد جهانی نوسازی ۷ هزار تاکسی در تهران امضای شش سند همکاری بین ایران و قطر کاهش ۸ درصدی صادرات فولاد کشور معافیت صادرکنندگان محصولات فولادی از رفع تعهدات ارزی ضرورت حل مشکلات شهر تهران با رویکرد مردمی‌سازی کوتاهی در خدمت رسانی خط قرمز مدیریت شهری عملیات وعده صادق ۲ نقطه عطفی در روند تحولات منطقه توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی فرصتی برای جذب سرمایه گذار مشکلات پوستی از نشانه‌های کمبود ویتامین E آمادگی شهرداری برای میزبانی از نمازگزاران نماز جمعه تهران خانه‌های تاریخی مرکزی در مسیر کاربری‌های جدید روش‌های طبیعی برای سفیدکردن دندان‌ها محرومیت ۶ ماهه مهاجم پرسپولیس برگزار استقلال – النصر در تهران وعده صادق فقط یک سیلی بود نه انتقام کاهش دمای هوای تهران از فردا اعلام زمان رونمایی از گل‌نبشته‌های هخامنشی جمع آوری کمک‌های مردمی برای تقویت جبهه مقاومت در پایتخت کمبود ماشین‌آلات اصلی‌ترین چالش معدن داران کمبود فضا برای پارک واگن‌های مترو در پایانه‌ها حفر چاه‌‌های عمیق مانع آبیاری درختان جزییات تازه از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بحران ارزی در صنعت فولاد انتقاد از خسارت غیرقابل جبران صنایع در تابستان اشتیاق سرمایه گذاران خارجی برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر در ایران تأثیر تنش‌های منطقه‌ای بر نرخ ارز اعلام قیمت انواع سبزیجات در میادین و بازارهای میوه و تره بار توصیه‌های طب ایرانی برای پیشگیری از سرماخوردگی ضرورت تکمیل سامانه جامع املاک و اسکان کاهش نرخ تورم نشان‌دهنده اجرای سیاست‌های موثر

4

بیشتر فیلم های سینمایی در ایران مضمون اجتماعی دارد

  • کد خبر : 12118
  • 05 اردیبهشت 1398 - 16:57

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، بیان کرد: بیشتر فیلم‌های سینمایی در ایران با مضمون اجتماعی است و فیلم‌های کمدی وکودک در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. به گزارش سرویس فرهنگی هنری افق تهران، چهارمین کرسی آزاد اندیشی رسانه‌ای با عنوان نئولیبرالیسم واقتصاد سینما در سالن غدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با حضور […]

بیشتر فیلم های سینمایی در ایران مضمون اجتماعی دارد

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، بیان کرد: بیشتر فیلم‌های سینمایی در ایران با مضمون اجتماعی است و فیلم‌های کمدی وکودک در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

به گزارش سرویس فرهنگی هنری افق تهران، چهارمین کرسی آزاد اندیشی رسانه‌ای با عنوان نئولیبرالیسم واقتصاد سینما در سالن غدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با حضور دکتر محمود اربابی معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، دکتر مهنازرونقی کارگردان و عضو هیات علمی دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه، مجید برزگر، نویسنده، تهیه کننده و کارگردان، امیرپوریا، منتقد و مدرس سینما و دکتر رقیه محمدزاده، مدیر گروه اقتصاد شبکه دو سیما و مدیر سایق فیلم و سریال مرکز نظارت برگزار شد.

امیر پوریا، منتقد سینما در سخنان خود در این نشست اعلام کرد: دولت باید به‌طور خاص از فیلم‌های سینمایی حمایت کند تا تهیه‌کنندگان بتوانند با آرامش خاطر فیلم‌های خوب، جذاب و پرمخاطب تولید کنند.

منقد سینما در ادامه بیان کرد: برخی سینماگران تصور می‌کنند که مردم فقط به ذائقه طنز گرایش دارند و از فیلم‌های طنز استقبال می‌کنند. برای همین خاطر این کارگردان‌ها به دنبال ساختن فیلم‌های کمدی هستند، در صورتی که مردم به فیلم‌های اجتماعی نیز علاقه دارند، ما نگران غلبه فیلم‌های کمدی بر فیلم‌های جدی هستیم.

امیر حسین پوریا تصریح کرد: به‌نظرم  سازمان صدا و سیما  و سازمان سینمایی نگرانی جدی در خصوص اقتصاد سینما نداشته و  اقدامات مثبتی در این خصوص انجام نداده‌اند.

وی افزود: برخی مسئولان سینمایی به‌دنبال ترویج ذائقه‌ای خاص در فیلم‌های سینمایی خودشان هستند و می‌خواهند وانمود کنند که مردم فیلم‌های کمدی را بیشتر دوست دارند در صورتی که اغلب فیلم‌های کمدی به معنای واقعی کمدی نیست.

این منتقد و مدرس سینما خاطرنشان کرد: فیلم‌های کمدی که به تازگی در ایران ساخته می‌شود، مجموعه‌هایی از شوخی‌های پراکنده هستند که تنها به دلیل اینکه با خط قرمزهایی مثل آقازاده‌ها در فیلم سینمایی رحمان ۱۴۰۰ شوخی می‌کنند، مورد استقبال قرار می‌گیرند،  در واقع این فیلم‌ها کمدی نبوده و شبه‌کمدی است.

در ادامه نشست محمود اربابی به ایراد سخن پرداخت، اربابی اظهار داشت: اقتصاد سینما در ایران به میزان ۲۵۰ میلیارد تومان در سال گذشته بوده است، در جهان تعداد بینندگان سینما، یعنی کسانی که به گیشه سینما مراجعه می‌کنند حدود ۷,۵ میلیارد نفر در سال است.

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی افزود : در سال ۹۷ تعداد بینندگان فیلم‌های سینمایی ایران که به گیشه مراجعه کردند ۲۸ میلیون نفر بوده است و تعداد سالن‌هایی که فیلم‌ها در آنها نمایش داده شده، ۵۵۰ سالن است. در سال ۹۰ بینندگان سینمای ایران ۹ میلیون نفر بوده که در سال ۹۷ به ۲۸ میلیون نفر افزایش پیدا کرده است.

اربابی ادامه داد: چهار ملاک در برخورد با فیلم در کشورمطرح است از جمله اینکه آن فیلم در چارچوب سیاست‌های فرهنگی کشور باشد، نیازهای مخاطب را مرتفع کند، اقتصاد سینما را مدیریت کند و  صلاحیت‌های لازم هنری را داشته باشد.

وی در پایان تصریح کرد: بیشتر فیلم‌های سینمایی در ایران با مضمون اجتماعی است و سپس فیلم‌های کمدی، کودک، دفاع مقدس و سیاسی در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=12118
  • 129 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی