تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

تداوم افزایش قیمت‌ها و خالی شدن سفره‌ها تکذیب شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ ضعف سیاستگذاری عامل عدم توجه به حق مسکن کارگران جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت ضرورت حفظ انسجام ملی در شرایط حساس کنونی کشور تاثیر دمنوش زرشک بر رفع عطش تابستان جزئیات تصویب طرح تشدید مجازات جاسوسی به مجلس تداوم آلودگی هوای تهران تا ۵ روز آینده بازگشت آثار تاریخی ایران از چین توصیه‌های بهداشتی حفظ سلامت در آلودگی هوا تداوم استقرار آسیب دیدگان تهران در ۹ هتل افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحرانی تعطیلی ادارات تهران تا پایان هفته چگونگی تامین منابع مالی شهرداری در شرایط جنگ و بحران بررسی اصلاحیه تعیین مبالغ پایه حق بهره برداری غرف در بازارهای میادین تثبیت نرخ سود بین‌بانکی ضرورت پرداخت سریع مطالبات گندم‌کاران تعطیلی ادارات تهران به دلیل شرایط اضطرار آلودگی هوا راهکارهایی برای جلوگیری از کم آبی بدن در تابستان جزئیات تصویب قانون تشکیل سازمان ملی مهاجرت پیامدهای مخرب آلودگی هوا بر سلامت ضرورت حمایت از بخش خصوصی برای رشد اقتصادی آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی به‌زودی کاهش قیمت مسکن در تهران جزئیات ورود اتوبوس‌های جدید به تهران تبدیل ایستگاه‌های مترو به پناهگاه بهره‌برداری از ۳ پارکینگ طبقاتی در تهران جزئیات ساخت و نصب پناهگاه‌های قابل انتقال در سطح شهر جزئیات دونرخی شدن هتل‌ها در ایران افزایش نرخ بلیت قطار از امروز ضرورت اقدام دولت برای ذخیره سازی کالا و سوخت واریزی جدید برای دهک‌های کم‌درآمد تخصیص ۷ هتل به آسیب دیدگان جنگ جزئیات تصویب لایحه تاب‌آوری شهری کاهش موقیت قیمت‌ها در بازار مسکن شرط واریز مرحله سوم کالابرگ

3

دورنمای توسعه کشور “تجلی” شده است

  • کد خبر : 117909
  • 25 اردیبهشت 1402 - 18:24
دورنمای توسعه کشور “تجلی” شده است
شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات به عنوان نخستین صندوق پروژه محور کشور با هدف راه اندازی و تکمیل پروژه های معدنی سال ۱۴۰۰ در فرابورس عرضه شده و حالا در جلب نظر سهامداران و مسئولان پروژه ها به قدری موفق عمل کرده که سازمان بورس به دنبال الگو برداری و راه اندازی صندوق های مشابه است.

به گزارش افق تهران، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اخیرا در سخنانی به تامین مالی شرکت ها از طریق راه اندازی صندوق های پروژه محور تاکید کرده تا از این طریق علاوه بر اینکه نقدینگی سرگردان اقتصاد جمع، مانع از سوداگری در بازارهای دیگر شود و این سرمایه ها در جهت تامین پروژه های اقتصادی بکار گرفته شود.

تجلی توسعه معادن و فلزات به عنوان یک شرکت پروژه محور در حوزه معادن نخستین تجربه بورس بود که سال ۱۴۰۰ در فرابورس عرضه شد و حالا بعد از یک سال و نیم نه تنها توانسته ۳۰ درصد سود عملیاتی خود را افزایش دهد در تامین مالی پروژه های معدنی و فولاد نقش مهمی داشته است و همین عملکرد موفق تجلی باعث شده که وزیر اقتصاد و امور دارایی اعلام کند که آماده حمایت از راه اندازی صندوق های پروژه محور در بخش معادن و تغلیظ مس هستیم.

در حال حاضر تجلی با داشتن سهام شرکت های بزرگ معدنی و فولادی کشور در مسیر یک تعامل دو سویه قرار گرفته که بر مبنای آن از پروژه های پایین دستی همین شرکت ها از طریق تامین مالی حمایت می کند و از طرف دیگر تجلی در یک سال اخیر تلاش کرده شرکت های پیمانکاری راه اندازی کند تا بیشترین ارزش افزوده را بتواند در زنجیره معدن تا فولاد داشته باشد.
همین رویکرد تجلی باعث شده که سهامداران شرکت هم از عملکرد شرکت رضایت کافی داشته باشند زیرا این نماد با وجود اینکه تازه تاسیس است اما در شش ماهه اخیر بیش از ۶۵ درصد بازدهی داشته و پی بر آیی سهم هم از ۶۷ به ۲۵ رسیده که حکایت از سه برابر شدن سود شرکت است.

نکته قابل توجه در عملکرد تجلی این است که سهام این شرکت به قیمت ۱۰۰ تومان عرضه شده و هم اکنون بالای ۲۰۰ تومان معامله می شود که رشدی ۱۰۰ درصدی داشته در حالی که در همین سه سال گذشته بیشتر نمادهایی که عرضه اولیه شده اند همه تا دو سال پایین تر از قیمت عرضه اولیه خود معامله شدند و سهامداران خرد هم نسبت به بازار را بد بین کرده بودند اما نماد تجلی با عملکردی که در بازار داشته سهامداران خرد را جذب کرده، زیرا رویکرد این شرکت شفاف است و با مشارکت در پروژه های سودساز این اطمینان را برای سهامداران ایجاد کرده که این شرکت در هر صورت منافع سهامداران را حفظ خواهد کرد، بر همین اساس به یک محل امن برای سرمایه گذاری های بلندمدت و پربازده تبدیل شده است.

در سطح کلان عملکرد شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات از این جهت مورد توجه قرار دارد که از اهداف آرمانی کشور بهره گیری از ظرفیت های معدنی و توسعه زنجیره پایین دستی برای افزایش صادرات محصولات معدنی و صنعتی است تا جایی که کشور از اقتصاد نفتی فاصله بگیرد و از طرف دیگر بخش عمده ظرفیت های معدنی کشور در مناطق محروم کشور قرار دارد و اجرای پروژه های معدنی با حمایت شرکت هایی مانند تجلی به توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور کمک می کند.

به عبارت دیگر هرچقدر پروژه های معدنی در مناطق مختلف کشور اجرا شود اشتغال و رفاه در آن مناطق افزایش می یابد و این موضوع محرکی برای شکل گیری کسب و کارها و کارآفرینی می شود و این زنجیره در مسیر تکامل و توسعه وسعت خواهد یافت تا جایی که کل کشور از نعمت ذخایر کشور بهره مند شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=117909
  • 80 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.