به گزارش افق تهران، شرکت صنایع رنگینه و کاتالیست پارس، شرکت گهرسرام، شرکت آرمان صنعت پویش کیمیا در این نشست تخصصی به معرفی شرکتهای خود پرداخته و مهمترین اقدامهای این شرکتها را در بخش کاتالیست تببین کردند.
پارتونیت داخلی ، ۶۰ درصد بهتر از نمونه ژاپنی
عباسیفرد، مدیر فروش بازرگانی شرکت صنایع رنگینه و کاتالیست پارس در این نشست تخصصی با اشاره به اینکه این شرکت بزرگترین تولیدکننده ایرانی انواع کاتالیستها و جاذبهای مورد مصرف در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در مقیاس انبوه است، اظهار کرد: شرکت صنایع رنگینه و کاتالیست پارس با ظرفیت تولید مناسب قادر است نیازمندیهای این بخش از صنعت را تأمین کند.
وی با بیان اینکه شرکت صنایع رنگینه و کاتالیست پارس که سال تأسیس آن به اسفندماه ۱۳۵۵ بر میگردد بیش از ۲۵ نوع کاتالیست تولید میکند، افزود: پارموکت، پارالکت، پاراهایدکت، پارزینوکس، پارمولسیو و پارتونیت از محصولات این شرکت است.
مدیر فروش بازرگانی شرکت صنایع رنگینه و کاتالیست پارس به امضای قرارداد این شرکت با یک شرکت خارجی برای صادرات پارتونیت اشاره و تصریح کرد: دانش فنی محصولات پارتونیت داخلی است و قابل رقابت با نمونه مشابه خارجی است.
به گفته عباسیفرد، بر اساس مطالعات انجام شده نمونه تولید داخل پارتونیت از نمونه خارجی آن که ساخت کشور ژاپن است ۶۰ درصد بهتر است.
حلواگر، مدیر تحقیق و توسعه شرکت گهر سرام هم در این نشست تخصصی به آنالیز برخی محصولات پتروشیمی این شرکت پرداخت و گفت: بخش تولید در گهرسرام با داشتن سالها تجربه در ساخت گریدهای مختلف جاذب، همواره نقطه اتکا این شرکت محسوب میشود و با بهرهگیری از این تجربه توانسته است محصولات کاملا جدیدی را برای نخستینبار در ایران به تولید صنعتی برساند.
وی گفت: تمامی محصولات این شرکت پس از خروج از خط تولید بهمنظور پایش عملکرد در بخش کنترل کیفی مورد آزمایش و بررسی قرار میگیرند.
تولید ایرانی پراکسیدهای آلی مورد استفاده در واحدهای پلیمری
عسلی، مدیرعامل شرکت آرمان صنعت پویش کیمیا نیز در این نشست تخصصی با اشاره به اینکه این شرکت با هدف تولید محصولات دانشمحور در زمینه تولید کاتالیستها و افزودنیهای مصرفی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین بازیافت کاتالیستهای مستعمل در این صنعت تأسیس شد، اظهار کرد: بخش تحقیق و توسعه (R&D) این شرکت دارای ۱۰ نیروی متخصص و جوان است که ۷ نفر از آنها دارای دکترای مهندسی شیمی هستند.
وی با بیان اینکه این شرکت با توان فنی بالای متخصصین جوان خود و بهرهگیری از تجربیات استادان دانشگاه و صاحبان صنعت هم چنین با بهکارگیری تجهیزات پیشرفته و انجام آنالیزهای دقیق و حساس، امکان تولید کاتالیست متناسب با فرایند مصرفکننده نهایی را ایجاد کرده است، افزود: یکی از اولویتهای اصلی این شرکت تولید پراکسیدهای آلی مورد استفاده در واحدهای پلیمری است.
چهارمین نمایشگاه و همایش حمایت از ساخت داخل در صنعتپتروشیمی، پالایش و پتروپالایش از دوشنبه (۲۴ بهمنماه) به مدت سه روز (چهارشنبه، ۲۶ بهمنماه) در جزیره کیش برگزار شد.
انتهای پیام/