تاریخ : سه شنبه, ۲۷ آبان , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

دریافت پایان کار در گرو نصب پنل‌های خورشیدی جزئیات جدید از لایحه سازمان ملی مهاجرت اعلام شرایط جدید پرداخت کالابرگ مواد غذایی موثر در کاهش فشار خون جزئیات طرح انتقال پساب تصفیه‌خانه‌ها برای آبیاری فضای سبز ضرورت بازنگری در خط ۵ مترو تهران بازسازی ۴۸ دستگاه اتوبوس از ابتدای سال ۱۴۰۴ پیش بینی افزایش آلودگی هوای تهران از عصر امروز ضرورت رسیدگی به مشکلات پله برقی‌های تهران امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای رفع موانع ثبت جهانی تاریخانه دامغان آغاز مرمت اضطراری گنبد جبلیه با تأیید شورای فنی اعلام آمادگی شهرداری برای مدیریت آب شهر تهران جلوگیری از آسیب به شهر با رعایت مصوبات شورا حمل و نقل از مهم‌ترین چالش‌های مدیریت شهری ایران نیازمند هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی کاهش شدید ساخت و ساز در کشور افزایش قند خون در پی مصرف قندهای طبیعی اعمال نرخ سوم برای کارت سوخت جایگاه‌ها تایید افزایش حقوق بازنشستگان راه‌اندازی سامانه «سیمین» برای تسهیل و هوشمندسازی خدمات یارانه نقدی بازسازی ناوگان اتوبوسرانی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری تامین اتوبوس از اولویت‌های شورای شهر تهران افزایش تولید آسفالت در کشور ضرورت رفع اختلافات با آبفا درباره نرخ فروش پساب برای آبیاری فضای سبز ضرورت دریافت مجوز دولت از مجلس برای حذف ارز ترجیحی تغییر شیوه پرداخت کالابرگ شیوع آنفولانزا و کرونای تیغی در کشور بهره‌برداری از متروی شهرری تا پایان سال ۱۴۰۴ کمک شورای شهر برای انتقال آب طالقان و لار به تهران جزئیات تخریب سکوی نمایش تئاتر شهر انتقاد از تخریب کاخ مروارید مهرشهر کرج من و تو، فاصلۀ عمیق موسیقی با مخاطب آغاز طراحی و جانمایی ورزشگاه مدرن در پایتخت کالابرگ‌ الکترونیکی از خطوط قرمز مجلس ژنتیک و افزایش سن از عوامل مؤثر در بروز آلزایمر افزایش خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی در پاییز

10

افزایش ۳۱۰ درصدی سرمایه پتروشیمی بوعلی سینا

  • کد خبر : 102796
  • 23 مهر 1401 - 12:33
افزایش سرمایه نماد «بوعلی» از مبلغ ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۱۴ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش افق تهران، سید محمد احمدزاده مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در خصوص افزایش دریافت خوراک مجتمع در ۶ ماه نخست سال و عبور حجم خوراک دریافتی به بیش از ۱ میلیون تن در نیمه نخست سال اظهار داشت: حجم تولیدات مجتمع نیز در ۶ماهه نخست سال‌جاری به بیش از ۱ میلیون تن افزایش یافته که نشانگر تحقق ۱۱۶ درصدی ظرفیت مجتمع می‌باشد.

وی در ادامه با اشاره به تحقق فراتر از برنامه‌ها در پتروشیمی بوعلی سینا افزود: «دربخش فروش نیز در نیمه نخست سال‌جاری روند رو به رشد ادامه یافته و حجم فروش محصولات افزایش ۴۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را ثبت کرده و از حدود ۷۵۰ هزار تن به بیش از ۱ میلیون تن در ۶ماهه نخست سال جاری رسیده است.»

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا همچنین با اشاره به برنامه مجتمع در شناسایی منابع خوراک تصریح کرد: «علیرغم تحریم‌های اعمال شده علیه صنعت پتروشیمی و کشور عزیزمان ایران، طی ۴ سال گذشته هیچ مشکلی در دریافت خوراک نداشتیم و بیش از نیمی از خوراک مصرفی شرکت را از منابع ارزانتر تهیه کرده‌ایم.»

نائب‌رئیس هیأت مدیره شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در میان سهامداران از اجرای مراحل پایانی واحد پارازایلین سخن گفت و تصریح کرد: «پروژه شهید حاج قاسم سلیمانی واحد پارازایلین در مراحل پایانی قرار دارد و به یاری پروردگار تا پایان آبان ماه به صورت رسمی راه‌اندازی و وارد مدار تولید خواهد شد.»

وی با تشریح تاثیر راه‌اندازی واحد پارازایلین در عملکرد مجتمع تاکید کرد: « با راه‌اندازی این واحد، سبد محصولات و سود پتروشیمی بوعلی سینا افزایش خواهد یافت و قطعا در آینده نزدیک، این شرکت به یکی از بازیگران اصلی مشتقات در بازارهای منطقه و فراتر از منطقه تبدیل خواهد شد.»

بر اساس این گزارش، افزایش سرمایه شرکت از مبلغ ۳.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ (سه هزار و پانصد میلیارد) ریال به مبلغ ۱۴.۳۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ (چهارده هزار و سیصد و پنجاه میلیارد) ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها در دستور جلسه قرار گرفت و با اکثریت آرا به تصویب رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=102796
  • 147 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.