اخبار داغ

مظلوم | چرا جمهوری اسلامی مظلوم است؟ استقبال مردم تهران از آتش زدن پرچم! ریشه شعار زن زندگی آزادی از کجاست؟ وزارت میراث فرهنگی تعارف را با کارخانه سیمان کنار بگذارد نخستین تسویه معاملاتی با اوراق گام در بورس کالا کلید خورد رشد شاخص بازار سهام ایران علارغم بی‌ثباتی نرخ ارز بیانیه جعلی به اسم طلاب در رسانه‌های ضد انقلاب قرارگیری طلا در مرز حساس اعلام متوسط قیمت خانه در تهران واگذاری سهام عدالت تا قبل از پایان سال قیمت امروز انواع گوشی سامسونگ در بازار خبر خوش برای بازنشستگان بورس منفی ماند بیانیه‌ی تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون حوادث اخیر کشور لزوم برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی؛ تبادل نظرات نسل امروز برای آینده ایران پیشروی قیمت دلار و یورو معاینه فنی رایگان برای تاکسیرانان پایتخت دو ستاره قطعی کی روش برای جام جهانی صدور احکام رتبه‌بندی برخی از معلمان در مهرماه انتشار فراخوان ثبت‌نام اهالی رسانه در جشنواره فیلم کوتاه تهران

1

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ با نوشیدن چای

  • کد خبر : 101545
  • ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ با نوشیدن چای
محققان دریافتند که نوشیدن چای خطر ابتلا به دیابت نوع۲ را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، «ژیائینگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه علم و صنعت ووهان چین، گفت: «نتایج ما هیجان‌انگیز است، زیرا نشان می‌دهد که افراد می‌توانند کاری به سادگی نوشیدن چهار فنجان چای در روز برای کاهش احتمال ابتلاء به دیابت نوع ۲ انجام دهند.»

تیم تحقیق در این مطالعه متاآنالیز ۱۹ مطالعه را انجام داد که شامل بیش از ۱ میلیون بزرگسال از هشت کشور بود.

ابتدا، آنها نزدیک به ۵۲۰۰ بزرگسال بدون سابقه دیابت نوع ۲ و میانگین سنی ۴۲ سال را مورد مطالعه قرار دادند که در سال ۱۹۹۷ بکار گرفته شدند و تا سال ۲۰۰۹ دنبال شدند.

شرکت کنندگان به پرسشنامه‌هایی در مورد تعداد دفعات غذا و نوشیدنی پاسخ دادند و اطلاعاتی در مورد عوامل سبک زندگی مانند ورزش منظم، مصرف سیگار و الکل ارائه کردند. حدود ۴۶ درصد از شرکت کنندگان نوشیدن چای را گزارش کردند. حدود ۱۰ درصد (۵۲۲ نفر) تا پایان مطالعه به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.

سپس تیم تحقیق یک بررسی سیستماتیک از تمام مطالعاتی که نوشیدن چای و خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در بزرگسالان را تا سپتامبر ۲۰۲۱ بررسی کرده بودند، انجام داد.

این تیم به بررسی سه نوع چای و دفعات مصرف از جمله کمتر از یک فنجان در روز، یک تا سه فنجان در روز، و چهار یا بیشتر فنجان در روز، پرداختند.

این بار، محققان دریافتند که مصرف هر فنجان چای، خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را ۱ درصد کاهش می‌دهد. در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشیدند، بزرگسالانی که روزانه یک تا سه فنجان چای می‌نوشیدند، خطر ابتلاء به این بیماری تا ۴ درصد کاهش می‌یافت. کسانی که حداقل چهار فنجان در روز چای می‌نوشیدند، خطر ابتلای شأن به این بیماری تا ۱۷ درصد کاهش می‌یابد.

لی اعلام کرد: «در حالی که برای تعیین دوز و مکانیسم دقیق این مشاهدات باید تحقیقات بیشتری انجام شود، یافته‌های ما نشان می‌دهد که نوشیدن چای در کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ مفید است، اما فقط در دوزهای بالا (حداقل ۴ فنجان در روز).»

وی افزود: «این امکان وجود دارد که اجزای خاصی در چای، مانند پلی فنول ها، سطح گلوکز خون را کاهش دهند، اما ممکن است مقدار کافی از این ترکیبات زیست فعال برای مؤثر بودن مورد نیاز باشد.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=101545

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی