اخبار داغ

حل مشکلات پایتخت در گرو مشارکت‌های همه‌جانبه مردمی افتتاح باغ گلاریس در پایتخت جزئیات لایحه شروط اجازه خروج زنان از کشور اجرا طی ۱۰ روز جشنواره تئاتر فجر تعیین شرایط مالیات بر خانه‌ها و خودروهای لوکس در کمیسیون تلفیق جهش بودجه‌ حمل‌ونقل همگانی در سال آینده راه‌اندازی سامانه ارتباطی شورای شهر تهران با مردم وضعیت قابل قبول هوای تهران تخفیفات ویژه تا سقف ۵۰ درصد در فروشگاه‌های شهروند رشد اندک شاخص بورس رکوردشکنی قیمت گوشت به ۳۵۰ هزار تومان جزئیات درباره قطع یارانه نقدی پرداخت وام بلاعوض مسکن به این خانوارها قطع گاز و برق مشکل عمده صنایع کشور معرفی علائم بیماری قلبی موافقت شورای شهر تهران با فروش و واگذاری ۶ ملک در تهران پیش‌بینی بودجه در سال ۱۴۰۲ برای توسعه حمل و نقل عمومی پایتخت آمادگی متروی تهران برای خدمت‌رسانی در مراسم ۱۲ بهمن تداوم بررسی بخش درآمدی بودجه ۱۴۰۲ خرید ۲ هزار دستگاه اتوبوس تولید داخل برای پایتخت در سال آینده

1

لزوم کاهش مصرف نمک در وعده‌ غذایی

  • کد خبر : 98676
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۳
لزوم کاهش مصرف نمک در وعده‌ غذایی
محققان چینی معتقدند که کاهش یک گرم نمک در روز خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ محققان چینی داده‌ها را بررسی کردند تا ببینند کاهش مصرف روزانه نمک چه تأثیری بر سلامتی شرکت کنندگان در این کشور دارد. آنها داده‌ها را به سه روش تجزیه و تحلیل کردند:

• کاهش ۱ گرم نمک در روز در سال اول

• کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک تا سال ۲۰۲۵، معادل کاهش تدریجی ۳.۲ گرم در روز

• کاهش مصرف نمک به کمتر از ۵ گرم در روز تا سال ۲۰۳۰

محققان معتقدند با کاهش مصرف نمک، فشار خون سیستولیک (عدد بالاتر) کاهش می‌یابد.

یافته‌ها نشان می‌دهند:

• کاهش مصرف نمک به میزان ۱ گرم در روز می‌تواند میانگین فشار خون سیستولیک را ۱.۲ میلی متر بر جیوه کاهش دهد و از ۹ میلیون بیماری قلبی عروقی و موارد سکته تا سال ۲۰۳۰ جلوگیری کند.

• کاهش ۳.۲ گرم در روز، که برای پنج سال دیگر ادامه یابد، می‌تواند از ۱۴ میلیون حمله قلبی یا سکته جلوگیری کند که تخمین زده می‌شود ۶ میلیون از آنها کُشنده باشند.

• اگر کاهش نمک تا سال ۲۰۴۰ ادامه یابد، کاهش جمعی ۲۷ میلیون حمله قلبی یا سکته وجود خواهد داشت که به طور بالقوه باعث توقف ۱۲ میلیون رویداد مرگبار قلبی عروقی می‌شود.

محققان گزارش دادند سایر فواید بالقوه کاهش مصرف نمک شامل کاهش بیماری مزمن کلیه و سرطان معده است.

به گفته انجمن قلب آمریکا، مصرف بیش از حد نمک خطر ابتلاء به موارد زیر را افزایش می‌دهد:

• بزرگ شدن ماهیچه قلب

• سردرد

• بیماری کلیوی

• سکته

• نارسایی قلبی

• فشار خون بالا

• سنگ کلیه

• پوکی استخوان

• سرطان معده

• احتباس آب که می‌تواند منجر به پف کردگی، نفخ و افزایش وزن شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=98676

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی